Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akıl verin lütfen ya da bakış açısı daralıyorummmm
Arkadaşımın eşinin "o inrendiğin adam karısını aldatıyor haberin var mı??? Ben de sana öyle davranıyım arkandan aldatırım nasıl olur..." demesine benzedi bu :)))))
Aa olur mu? Gelinler oğlanlara kıymamalı akşama kadar çalışıp ev ekonomisine katkı da bulunup eve erken geliyorsa da koca kişisi gelene kadar mükellef sofralar kurmalı. En önemlisi de kv kp gün aşırı aranmalı çünkü iyi terbiye almış bir geline de bu yakışır.
Öfkesi kini olan sizsiniz farkında mısınız bilmiyorum herkes aynı görüşte ister aynı saatte gelsin ister farklı sonuçta ikiside çalışıyor bu ev çayla yemekle dönmüyor temizliği var çamaşırı ütüsü var şu an çalışmıyorum evde oturuyorum eşim neredeyse sabah eve geliyor ve çok ağır bir işi var ama ben çoğu zaman yemek yapmam tek yemeyi sevmiyorum atıştırıp yatıyorum adam eve geliyor kendi yemeğini yapıp yiyor yatıyor ne şimdi vah vah mi diyelim? Olması gereken bu abiniz yemek yapsın çay koysun diye evlenmedi herhalde evde bu tür işler ortak yapılmalı ne olursa olsun size ters geliyorsa diğer arkadaşların dediği gibi siz evlenince her şeyi kendiniz yapın ayrıca normalde eşimle birbirimize kimsenin kaldıramayacağı şakaları yaparız ama aile yanında küçük de olsa yapmayız yaparsa surat asarım ciddi bir şey diyorum ortam belli bana espri yapmasın bir zahmet aynı şeyi bende yapmam yapılırsa surat asarım
Şaka konusuna katılıyorum. Benim istediğim bişey hakkında herkesin ortasında oyle şaka yapılsa ben de bozulurum..densiz bi şaka olmuş gerek yok bunlara...insan eşine ortamlarda hep saygılı davranmalı ki ortam da eşine saygılı olsun ama nerdeeeee
Arkadaşımın eşinin "o inrendiğin adam karısını aldatıyor haberin var mı??? Ben de sana öyle davranıyım arkandan aldatırım nasıl olur..." demesine benzedi bu :)))))
Şaka konusuna katılıyorum. Benim istediğim bişey hakkında herkesin ortasında oyle şaka yapılsa ben de bozulurum..densiz bi şaka olmuş gerek yok bunlara...insan eşine ortamlarda hep saygılı davranmalı ki ortam da eşine saygılı olsun ama nerdeeeee