- Konu Sahibi cimennhanimm
-
Madem baban bu kadar akıllıydı zamanında seni niye bu adamla evlendirdi ?O da eşimin yüzünden sürekli tartışma cikartiyodu bende istiyodum ama sırf eşim yüzünden korkuyordum ayrılırsak birşey olursa diye babamda kızıyo hiç mi aklın çalışmadı bi doğum kontrol hapı alıp içsen nerden bilecek bu herif diye ben herşey düzelecek düzelecek diye dua ede ede işte böyle durum
Babamda kararsız kalmış ama araştırmış baya falan babasını ekmeği yenilir demişlerMadem baban bu kadar akıllıydı zamanında seni niye bu adamla evlendirdi ?
O da eşimin yüzünden sürekli tartışma cikartiyodu bende istiyodum ama sırf eşim yüzünden korkuyordum ayrılırsak birşey olursa diye babamda kızıyo hiç mi aklın çalışmadı bi doğum kontrol hapı alıp içsen nerden bilecek bu herif diye ben herşey düzelecek düzelecek diye dua ede ede işte böyle durum
Evlilik için bunlar yeterli mi sizce?Esim beni cok seviyo bende ona karsi buz gibi degilim beraber iyiyken gercekten iyiyiz hergun yuruyuse gideriz ara sira yemeklere götürür falan ama bu olanlarda beni bunaltıyo hemen herşeye küsmesi canımı çok sıkıyor zaten.
kisir mi desinlerSeverek evlenmemiş biri olarak 1 ayda çocuk yapmak niye? Ben bitek ona takıldım.
ilk yil deli gibi asiklar icin bile cok zordurEsim beni cok seviyo bende ona karsi buz gibi degilim beraber iyiyken gercekten iyiyiz hergun yuruyuse gideriz ara sira yemeklere götürür falan ama bu olanlarda beni bunaltıyo hemen herşeye küsmesi canımı çok sıkıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?