Akıl verin lütfen

Eşimin ailesine nasıl davranmalıyım?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

cimennhanimm

Çünkü aşk Elif Zeynep'ti..
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
43
44
8
32
ANKARA
Merhaba
Eşimle yeni evliyiz 5 ay oldu ve hamileyim 4. Aya girdik. Eşimle severek evlenmedim görücü usulü oldu evinden işine işinden evine giden birisi fakat huysuz hemen herşeye küser trip atar ben çok bunalıyorum geçenlerde konyaya gitmiştik kaynanam bizim haberimiz yok bizede haber verin bir yere giderken gelen giden olursa en azından dışarı gittiler deriz demiş bence asıl amacı bu değil kendi kızı da kaynanasına aynı şeyi yapıyor haber veriyor kızının kaynanasindan yanardı şimdi kendisi de öyle oldu konyaya giderken neyse haber verilir dün evimizden 20 dakikalık bir mesafelik yere gittik oturmaya eşim anneme haber verdin mi dedi sinirlerim tepeme bindi benim en sevmediğim şeydir birde aylık 300 tl verecekmişiz kaynanamlarin bir evi daha var ben kendi babamla bir tuttuğum zaman kayinbabam tam bi paragöz geliyor kendi babam bile paranız var mı yoksa yardım edeyim diyor eşimde herşeye kıskançlık yapıp tartisiyo benimle hemen annenlere git biraz kal diyo bana bende sen git annenlere kal dedim hiç arkadaşım yok kimseyle konusturtmuyo arkadaşlarımdan uzaklaştırdı evden dışarı çıkmıyorum ona bişey demez ama canım istemiyo tek başıma çıkmayı binada da hiç arkadaşım yok komsum yok ne yapacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum sizce geçenlerde kaynanama hediye aldım ne gerek vardı benim bir sürü var dedi zaten biliyorum bir sürü ama ben yarim elma gönül alma diye aldım teşekkür bekler öpmesini isterdim eşime söyledim neymiş o köyde çok ezilmiş teşekkür etmesini bilmezmiş benim annemde çok ezildi ama sana nasıl tatlım canım diyor acaba çok sinirleniyorum ya rüyalarıma giriyo şu çocuk olmasa karnimda çeker giderim artık bugün yetti çünkü hep ben suçlanmaktan biktim

O çocuk için daha nelere katlanacaksın kim bilir. Keşke hemen hamile kalmasaydın
Ayrıca bir yere giderken eşim hariç kimseye haber vermek zorunda değilim kime ne

O da eşimin yüzünden sürekli tartışma cikartiyodu bende istiyodum ama sırf eşim yüzünden korkuyordum ayrılırsak birşey olursa diye babamda kızıyo hiç mi aklın çalışmadı bi doğum kontrol hapı alıp içsen nerden bilecek bu herif diye ben herşey düzelecek düzelecek diye dua ede ede işte böyle durum

Hiç bi sırrımizi kimse bilmeyecek diyo ne onun ailesi ne benim ailem söylediğimde kaç defa burnumdan getirdi zaten hiç kimsem yok bırak bari anneme anlatayım herşeyi değil tabi ki onu da herşeyi anlatarak üzemem bazı şeyleri anlatayım kendi annesine bile anlattirmiyo

Madem baban bu kadar akıllıydı zamanında seni niye bu adamla evlendirdi ?

Sevmediğiniz biriyle evlenip hemen hamile kalmışsınız. Boşanmayı düşündüğünüzü sanmıyorum hayatı birilerine zindan edip yoka gelmesini beklemek istiyorsunuz sanırım. Onlar da sizin yola gelmenizi istiyordur muhakkak. Kısır döngü yani... Anlattıklarınız birbirini seven iyi iletişim kurabilen insanlar için aşılamayacak şeyler değil ama sevgi yok düzgün iletişim yok...

Güzelim kaynana milletine yaranamazsın
Alansen hediye alacağım diye yorma kendini elmas alsan bunda niye çizik var der:)

Esim beni cok seviyo bende ona karsi buz gibi degilim beraber iyiyken gercekten iyiyiz hergun yuruyuse gideriz ara sira yemeklere götürür falan ama bu olanlarda beni bunaltıyo hemen herşeye küsmesi canımı çok sıkıyor zaten.

işiniz zor ama anket saçma olmuş. eşimin ailesine iyi mi davranmalıyım kötü mü? her insana her canlıya iyi davranmak lazım hem çok yeni evlisin hem de gebesin her şey üst üste gelmiş şuan hormonlar tavan sağlıklı düşünemiyorsun çocuk kısmet işi. Allah aratmasın olacakmış ne güzel ama sakin kal bir şeyleri yürütme yoluna git. yoksa karnındakini düşünerek olmaz bu iş.

Bir kadın uyanık olmalı. Yani aslında bunu düşünebilmek için uyanık olmaya da gerek yok,sadece o çocuğun geleceğini düşünsen yeter. Ben hamile kalmayı düşünene kadaar ohooo neler neler geçirdim kafamdan.
3 seneyi bitiricem daha yeni bebek düşündüm,o da sırf herşey eskisine göre daha iyi diye.. artık olan olmuş yapacak birşey yok..

Evlilik için bunlar yeterli mi sizce?
Arkadaştan ne farkı kaldı eşinizin? Arkadasla da yürüyüşe yemeğe gidilebilir.
Hem görücü usulü evlenip üzerine hemen çocuk yapmak.. Cok acele etmişsiniz. Üstelik sevginizden bile emin değilken.. Once bi tanıyın nedir ne değildir. Bu saatten sonra ne denir ki..

Babanızda çok hoşmuş doğum kontrolünü kızlar annesiyle konuşur, babasıyla değil. Bence senin ailende çok normal değil.

Sakin kocanla kavga esnasında ağzından babanın soyledigi
*** doğum kontrol hapı kullansaydin**
Kaçmasın. Yer içer esin sana bu lafı hatırlatır. O saatten sonrada babana saygı duymaz...

ilk yil deli gibi asiklar icin bile cok zordur

Kac yasindasiniz?

Gorucu usulu ile 5 aylik evlilikte 4 aylik hamilesin.

Hic korunmadin yani.

Niye?
Kaynanan kisir demesin diye mi?

Bastan hata yapmissin.

Adami tanimadan ailesini tanimadan bebek.

Esine ve ailesine iyi davran.

Simdilik haketmissin diycem kusurabakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…