kıyamam yaa kıyamam vallanil o kadar çok şey yaşadım kafamda bira şişeleri mi kırılmadı.silahlı adamlar davanı al diye okulumu basmadı gece yarısı pansiyondan atılıp sokaktamı kalmadım.bu mevkiye geldim ama hep kendi cabamla ve hep yalnızdım.birden bu girdi hayatımı bütün bu yaşadıklarımı bile unuttum.beni terk edince keşke bu kadar neye çabaladım adamın elinden kaçmasaydım öldürseydi beni diye düşündümm
ben 20 yaşındayım.bundan 2 yıl önce kaçırıldım tecavüze uğradım.o zaman acım yeniydi yaşımda ufaktı deli tavuk gibi ortalıkta geziyordum.ailem bile benimle konuşmuyordu.kimse bana yardım etmedi.ama mahkemeleri hep kazandım.2 yıllık bitirdim.şimdi çok güzel bir işim var çok ünlü bir şirketteyim.şimdiye kadar sevgilim olmadı.işim gereği biriyle tanıştım çocuğa aşık oldum.biz sevgili olduk.evlenmeyi düşünüyorduk.ben bu başımdan geçen olayı anlattım.buda ailesine anlatmış.babası başkasının günahına girdiği bir kızı gelin almam ben seni bunun için büyütmmedim demiş ve benden ayrıldı. bana diyorki bu iş olmıycak ama kalbimde senden vazgeçmiyor diyor.nolur yardım edin kaybetmek istemiyorum.benim günahım olmayan bir olayla yargılanmak istemiyorumm
bilmiyorum ne yapcağımı bende aynı düşünüyorum benim için çabalamadığını.bunu dile getirdim bana nerden biliyorsun çabalamadığımı diyor.ama benim sesimi duymadan bile yapamıyor.şimdide kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor bana akıl veriyor ama böyle yaparak ben daha çok üstüne düşüyorum.oda diyor senden ayrılamıyorum diyor ama mantığımızı dinlemeliyiz ilerde çok sorun çıkabilir diye olayımdan dolayı
çok haklısın ama benim saflığım o kadar bağlandım ki vazgeçemiyorum
nil o kadar çok şey yaşadım kafamda bira şişeleri mi kırılmadı.silahlı adamlar davanı al diye okulumu basmadı gece yarısı pansiyondan atılıp sokaktamı kalmadım.bu mevkiye geldim ama hep kendi cabamla ve hep yalnızdım.birden bu girdi hayatımı bütün bu yaşadıklarımı bile unuttum.beni terk edince keşke bu kadar neye çabaladım adamın elinden kaçmasaydım öldürseydi beni diye düşündümm
hiç bir desteğim yok.bu hafta doktora gittim ikinci bir yıkıntımda yumurtalıklarım aniden bitmiş çocuğumhiç olmıycak.herşey üst üste geldi artık dayanamıyorum
ilerde başkasından kulaktan yalan yanlış duyma yerine kendisi doğru şekilde anlatmış ailesine
bırakamıyorum çok güvendim ona
artık hiç inancım kalmadı hiçbir erkek kabul etmez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?