akıl verin lütfen

artık hiç inancım kalmadı hiçbir erkek kabul etmez beni

bende kanatlarının altına almasını beklerdim bana sadece dediği ağlayarak olmıycak kalbim senden vazgeçmiyor ama mantığım olmıycak yönünde dedi bıraktı

derdin evde kalmak mı o kişiden ayrılmak mıkafamçokkarıştı

etmezse etmez. erkeklere muhtaç değilsin. mesleğin elindeymiş ve konumunda iyiymiş ne güzel kaydirigubbakcemile2

Sımsıkı mesleğinize,hayatınıza sarılın!
Geçmişi kenara koyun,sizin bir suçunuz yok,ama böyle suçlu psikolojisine girerseniz daha çooook ezerler..
Sizi hiç bir erkek kabul etmeyecek he?
Dertlerine yansın onlar!!
Ama siz dik duracaksınız,bir erkeğe muhtaç değilsiniz..
Elbette insan yalnız yaşamak istemez,ama daha çok küçüksünüz evlilik için çok erken,biraz daha büyüyünce karşınıza daha olgun ve karakteri oturmuş kişiler çıkacak ve size tüm acılarınızı unutturacak merak etmeyin.. Ancak lütfen acele etmeyin,çok çok küçüksünüz..

derdin evde kalmak mı o kişiden ayrılmak mıkafamçokkarıştı

etmezse etmez. erkeklere muhtaç değilsin. mesleğin elindeymiş ve konumunda iyiymiş ne güzel kaydirigubbakcemile2

derdim evde kalmak değil istesem mantık evliliği yaparım çünki çok fazla.işe gelince allaha şükür 20 yaşındayım çok mükemmel bir işim var.işde fayda etmiyor.canım yanıyor suçum yok günahım yok deli gibi sevdiğim insan güvendiğim insan beni yarı yolda bırakıyor.neden nalet olası bir olay yüzünden.para kariyer herşey boş geliyor insana

bunu anlamayan bir adam (!) için çok yıpratma kendini

bugün ailesi bu sebepten dolayı istemiyorsa sence evlenseniz bu olayı kafana kakmaz mı?

çok zor biliyorum ama mantıklı düşün ve öyle yönünü belirle

sevdiğin adam babasına niye anlatıyo , babasımı evlenicek seninle
saçma..
milletten ne duyucak hem?
herkes senin tecavüz mağduru olduğunu koşup onlara mı yetiştiricek?

bence sen bu konuda sessiz kal hiçbişey deme daha onlar versinler kararı istemezlersede eyvallah de çekil kenara

Yemin eederim içim acıo !! inanamıorum yaaa
kıyamam sana yaa başına neler gelmş offf hala ayaktasın ama hala umutlusun
tebrik ederim o sevgılın de kareaktersizmiş ne demek yaa senın ne suçun var işte
bunlar yüzünden hep ezilen biziz !!! güçlü ol emin ol seni böyle kabul etcek biri çkıkcaktr karşına Allah yardmcın olsun ablacım

teşekkür ederim kızlar iyiki aranıza katıldım çünki anlatacak hiç arkadaşım yoktu bana yardımcı olduğuz için çok teşekkür ederim.yaşım 20 ama kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum o kadar yoruldum ki o kadar şeyle şavaştım ki ama hep yalnızdım bu benim tek yaşam kaynağımdı buda bıraktı şimdi yine yalnızım

Yolver gitsin.Babasına gidip anlattığı şey senin grip olman değil ! Ne demek başka yerden duyacağına anlatmış? Manav, bakkal, yaşadığın tüm şehirdeki insanlar bunu biliyor mu? Bugün gidip babasına böyle mahrem bir şeyi anlatan adam yarın evlensen de gidip neleri neleri anlatır ki bu da yeterince olgun ve kişilikli bir adam olmadığını gösterir."Başkasının günahına girdiği kız" ifadesi ne kadar da acımasız..İçim acıdı resmen.Millet elli kocadan dönüp, pürü pak bembeyaz masum kelebek tadında evlenirken, kimsenin haketmediği insanlık dışı bir olaya maruz kalmış kızcağıza bak! Direk günahına girilmiş, günahkar varlık!
Elbette gönül bu ilk zamanlar laf geçmez, ama zamana bırak, görecek ve anlayacaksın ki ne bu adam ne de bu kişinin babasıyla, anasıyla bir ömür geçmez.
Yok kalbim senle ama mantığım değil falan diyen kişiden de kimseye ne koca olur ne de bir arkadaş.Belki çok acımasızca gelecek bu sözlerim ama geri dönse bile bence kabul etme, babasını düşün, babasının sözleri sonrasında seni ortada bırakan adamı düşün, kalbini nasıl acıttıklarını düşün.
Umarım işinde daha da başarılı olur, yeni bir insanla vakti geldiğinde tanışır ve gerçek mutluluğu, anlayışı, aşkı da mantığı(!) da o kişide bulursun.

inşallah nolur dua edin bana unutuyum onu

Sizin en özel sırrınızı kendi ailesine gidip anlatan sonra da sizi savunamayan adamı unutmanız kolay olacaktır,merak etmeyin..
Yeter ki biraz dik durun,kendinize kıymet verin azıcık yahu!
Erkeklere nasıl bu kadar yüz veriyorsunuz,bağlanıyorsunuz aklım almıyor..
Kör,cahil değilsiniz..
Ne güzel işiniz var...Gencecik insansınız..
Sizi ezip geçen adamı ne yapacaksınız?

yalnızdım tutunacak bir dal arıyordum bu çıktı karşıma boşluğuma geldi yoksa kolay kolay kimseye bağlanmam insanlaara güvenmem kolay kolay.buna güvendim o kadar güvendim ki olayımıda anlattım

yalnızdım tutunacak bir dal arıyordum bu çıktı karşıma boşluğuma geldi yoksa kolay kolay kimseye bağlanmam insanlaara güvenmem kolay kolay.buna güvendim o kadar güvendim ki olayımıda anlattım

Eeee tamam işte..
Sizin güveninizi suistimal etmiş adamın nesine üzülüyorsunuz?

malesef canım bazı insanlara anlatamazsın..uğrasmada zaten.seni kabul eden böyle etsin neler yasayan insanlar evleniyorda senin neyin neyin varmış sonuçta kendi isteğinle olmamışki.. hayırlısı buymuş de bence ve sakın üzülme

bu adamdan sana koca olmaz
erkek olsaydı gidip ailesine anlatmazdı
nikahı basar alırdı seni
şimdi evlensende hep başına kalkılcak
bu aile huzur vermez sana
kendi yoluna bak
sevgiler...

Geçecek buna emin ol
Sen yaşadığın olaylardan tekrar doğduysan bu insanı unutup yaşamına devam etmeyi de başaracaksın demektir. Daha zorunu yaşamışsın atlatmışsın, seni mutlu edemeyecek bi adamı elbette ki unutursun.:1hug:

Yaşadığın üzücü olay için geçmiş olsun çok üzüldüm inş bundan sonra kötü olaylarla karşılaşmazsın
hatan en başta bütün gerçekleri ona anlatmamış olmandı eğer anlatmış olsaydın beni bu şekilde sen ve ailen kabul edermi diye sorsaydın oda sana evet demiş olsaydı bu akdar üzülmekte haklı olurdun vee ona sitem edebilirdin bide şu açıdan bakalım diyosunki kafamda bira şişeleri kırıldı vs o ailede çocuklarını düşünmekte haksızlarmı yaa evlenince başına bişey gelirse oğlumuzun diye ..haaa diyeceksin şuan hayatım normal ama iyi düşün insan ufakta olsa içinde bin tane sey kurar kötüye yorar sonuçta çoğu insan için EVLAT HERŞEY...
bence işine tüm kuvvetinle sarıl yeni biri yeni aşk yeni heyacan karşına çıkacaktır kimse vazgeçilmez değildir ...hersey gönlünce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…