akıl verin lütfen...

canım 12den beri aradı şimdiye kadar konustuk daha dogrusu konustum anlattım suclusun dedm içimde herseyi döktüm o da cok cok özür diledi hep konusmadıgımızdan beri seni anladım cok düsündüm öyle aradım dedi nasıl sinirim gecicek dedi arastır yapacak bişeyimiz var mı dedi hastaneyse giderim ilacsa kullanırım dedi.:1:

eşinde öfke kontrolü sorunu var bence,
kabul de etmiş bak ne şanslısın:34:
benim eşim hayatta gitmez doktora:26:

bu olayı lehine çevir,eşin olayın ciddiyetini idrak etsin,ama trip yok:20:

bence birlikte psikoloğa yada evlilik danışmanına gidin...hiç vakit kaybetme...tatlım:65:

eşinde öfke kontrolü sorunu var bence,
kabul de etmiş bak ne şanslısın:34:
benim eşim hayatta gitmez doktora:26:

bu olayı lehine çevir,eşin olayın ciddiyetini idrak etsin,ama trip yok:20:

bence birlikte psikoloğa yada evlilik danışmanına gidin...hiç vakit kaybetme...tatlım:65:

haklısın canım yok sana artık trip yapmıyorum dedim bana ne dedi biliyo musun abla ben senin haklı oldugunu kızarken de biliyorm ama o an anlayamıyorum .

haklısın canım yok sana artık trip yapmıyorum dedim bana ne dedi biliyo musun abla ben senin haklı oldugunu kızarken de biliyorm ama o an anlayamıyorum .

tamam işte kendini kontrol edemiyor,
öz eleştiri yapabiliyor,
olumlu gelişmeler de yok değil,
kendini çok net ifade et,
birdaha sana şiddet uygularsa seni sonsuza dek kaybedeceğini bilsin...

ama muhakkak destek almasını sağla bir uzmandan...

bilirim canım;
anlatamassın,sen içinde onca yükü taşırsın ama o yükü kimsenin omuzlarına atmak istemessin,senin için kimsenin üzülmesini,yıpranmasını istemessin,yapayanlız hissedersin kendini aslında değilsindir ama acını paylaşamazsın ya yanlızsındır,bak canım inan bu acılar şu an canını yakıyor ama zamanla seni hayata karşı daha güçlü kılıcak,ben artık yaşadığım her olumsuzluğu lehime çevirmeye başladım,keşke yaşamasaydım evet ama illaki bana birşey katmıştır diye düşünüyorum.

acı=tecrübe

önemli olan bunu tecrübeye çevirebilmek...bunu zamanla başaracağına inanıyorum.

o asil tavırlarından taviz verme..sen sana yakışan gibi davranıyorsun...

hiç arkadaşın yok mu?dostun paylaşabileceğin?

içine atarsan hasta olursun muhakkak paylaşmalısın...

kusura bakma ablam bu yorumununa anca cvp yazabildim işten,bu kadar özelimi anlatacak kadar yok ablacıgım maalesef o yüzden bende burada sizlerle paylaştım.

tamam işte kendini kontrol edemiyor,
öz eleştiri yapabiliyor,
olumlu gelişmeler de yok değil,
kendini çok net ifade et,
birdaha sana şiddet uygularsa seni sonsuza dek kaybedeceğini bilsin...

ama muhakkak destek almasını sağla bir uzmandan...

yorumların için tesekkür ederm saol abla inşallah bi daha olmaz böyle :( uzman konusuna gelince acil bi sekilde hemde.

hiç olmayacak bi konu büyümüşte büyümüş gerek yokmuş bence..konu konuyu açmıştır eşinden kalkmamıştır ama bence çok abartmışsınız ikinizdede suç var ne olursa olsun tekme atması çok büyük bir hata..ve sen zaten eve giderken niye erken kalkmadın demeni yanlış anlamış olabilir..keşke bişey demeseydin..ama tekmeden dolayı tavrını koy ve misafirliğe kime olursa olsun gittiğinde geç saate kadar kalmak istemediğini söyle..yoksa sadece annenlerde dersen,onları istemediğin için., böyle konuştuğunu düşünecektir!..erkekler işte....zaten çalışıyorsunuz anlayacaktır..sanırım sinirlendirmiş yada sinirliyken konuşmuşsun olay büyümüş..gerek yokmuş...öpün barışın....:38:

hiç olmayacak bi konu büyümüşte büyümüş gerek yokmuş bence..konu konuyu açmıştır eşinden kalkmamıştır ama bence çok abartmışsınız ikinizdede suç var ne olursa olsun tekme atması çok büyük bir hata..ve sen zaten eve giderken niye erken kalkmadın demeni yanlış anlamış olabilir..keşke bişey demeseydin..ama tekmeden dolayı tavrını koy ve misafirliğe kime olursa olsun gittiğinde geç saate kadar kalmak istemediğini söyle..yoksa sadece annenlerde dersen,onları istemediğin için., böyle konuştuğunu düşünecektir!..erkekler işte....zaten çalışıyorsunuz anlayacaktır..sanırım sinirlendirmiş yada sinirliyken konuşmuşsun olay büyümüş..gerek yokmuş...öpün barışın....:38:

zaten karar aldk canım az önce nereye gidersek gidelim en gec 10da evde olacaz dedi.

Back
X