selam kızlar kafam yine çok karışık size yazmak istedim 5 aylık bi ilişkim var aramızda 4 yaş var aynı yerde okuyoruz ikimizde evde kalıyoruz bazen birbirimizde kalıyoruz aynı evli çiftler gibi yemek hazırlıyoruz temizlik yapıyoruz beraber şuan herşey çok güzel ve onunda çok hoşuna gidiyo ilerde aynı bu şekilde olmamızı istiyo yani evlenmemizi istiyo ailesine söyledi beni biliyolar bende istiyorum tabi ama şuan bu durumun böyle ciddi olması beni rahatsiz ediyo onun gibi düşünemiyorum ben daha 1.sınıfım o seneye mezun olucak askerlik falan derken zaten yaşı gelmiş olucak ama ben hala okuyo olucam ilerde ne olur bilinmez zaten ama onun bu kadar ciddi olması beni korkutuyo ilerde ya çok üzülürse diye ben onun gibi düşünemiyorum şuan okul yeni başladı gezelim tozalım eğlenelim istiyorum gerçi o konulara asla karışmaz beni kısıtlamaz arkadaşlarımla gitmeme karışmazyani bende çok çok iyi birisi ama bilmiyorum kızlarr akıl verin kafam çok karışık gelecekle ilgili şuan böyle ciddi planlar yapamıyorum ben ve oda istemedigimi düşünüyo