• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen :(

cansu eren

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
39
10
18
31
Kızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.

Kızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.

O sana yetiyor mu peki?

Kendini suçlamak yerine, açık aramak yerine sorun varsa ortada ortak bakmak lazım.

Her şey de kadından beklenmez ki.

eşin kendi tipine bakıyor mu hiç
sen daha hoş bir bayansın
bencil adam...

Buyur bir hamileyken ya da çocuktan sonra eşin beğenmemesi vakası daha.Takipte olacağım ben de.

1 buçuk yıllık evsliisn 5 aylık hamilesin var
evliliği anlamadan hamile kalmışsın..
çok erkenden.
adam daha çok ilgi bekliyor senden

E sonuçta zorlu bir hamilelik geçiriyorsun kendini düşünmeyi bıraksın da senin yanında olsun, sana destek olsun bence. Hem karnım doysun, hem pastam dursun resmen eşinizin yaptığı, bencilliğin ta kendisi.

Hamileyken yine kendine bakamiyorsun ?
Zormu geçiyor

Kendini salma kıRmızı gecelik giy diyenler dökülür birazdan.

Eğer dediğin gibi, evle ilgili işler, kendi bakımın, ona olan ilgin değişmediyse, herşey yolundaysa daha ne yapabilirsin ki?

Insan oğlu doyumsuz işte...

Çocuk sahibi olma düşüncesine alışamamış da olabilir.

Kendini salma kıRmızı gecelik giy diyenler dökülür birazdan.

Eğer dediğin gibi, evle ilgili işler, kendi bakımın, ona olan ilgin değişmediyse, herşey yolundaysa daha ne yapabilirsin ki?

Insan oğlu doyumsuz işte...

Çocuk sahibi olma düşüncesine alışamamış da olabilir.
Ben yatak odasini ihmal etmemeye calisiyorum ki gücüm yettikçe zor

Back
X