• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin ne olur

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Mrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum

Basiniz sagolsun , Allah rahmet eylesin
Gitmemekle en iyisini yapmissiniz , bebeginiz cok kucuk

Mrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum
Başınız sağolsun Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, cenazeye gitmemeniz iyi olmuş çocuğunuz herşeyden önemli,eşinizede söyleyin orada kimseye yaklasmasin.

Başınız sagolsun ıyıki gitmemıssınız bebegıniz henuz cok kucuk.

Şimdi pişmanım gitmedigme çünkü cenaze evinde en fazla 2 saat durulcak akşam oldu artık annemler kendi evine geçicek hayliyle eşimde oraya gidicek bende annemlere giderdim

Bende sonradan düşününce siz gibi oldum ama bilmiyorum gitti işte eşimde gitmememden yanaydı
Yani ben bu tarz konularda duygusal düşünüyorum bebek olduğu için mantıklı düşünmek gerekiyor aslında ama ben giderdim sonuçta son görev.
Üzülmeyin olan olmuş

Başınız sağolsun. Eşiniz gitmiş zaten şimdi pişman olsanız da bişey değişmez. Hem zaten virüs bir yana 2 aylık bebekle yola gidilmez bence hem üzüntülü cenaze evi sütünüzü de etkileyebilir. Hiç kendinizi suçlamayın, duanızı evinizden de yapabilirsiniz.

gayet doğru bir karar verilmiş. sonuçta virüs bittikten ve çocuğunuz büyüdükten sonra mezarına gidip duanızı eder yasınızı tutarsınız. ilk gün ile sonraki günler gidilmesinde neden bu kadar takılıyorsunuz ki?

Bebeğiniz çok küçük gitmemen daha iyi olmuş eşin seni de temsilen gitmiş başınız sağolsun allah rahmet etsin

Virüsü de geçtim, cenaze ortamında üzüntüden sütünüz kesilse daha çok pişman olurdunuz. 1 hafta sonra daha sakinken o ortam dağılmışken giderseniz hem içiniz rahat eder hem riski en aza indirmiş olursunuz...

Elbette gitmemek en iyisi. Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin

Back
X