Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E gitseymişsiniz o zaman keşke.Şimdi pişmanım gitmedigme çünkü cenaze evinde en fazla 2 saat durulcak akşam oldu artık annemler kendi evine geçicek hayliyle eşimde oraya gidicek bende annemlere giderdim
Bebeği küçük nasıl gitsin kadınEvet virüs var ama Eşinizin gidip sizin gitmemeniz garip olmuş sizin babaanneniz sonuçta tuhaf geldi bana .
Sonra yazdığım mesajı okudunuz mu ben kendi açımdan baktım gidip okuyunBebeği küçük nasıl gitsin kadın
Babaanneniz de inanıyorum ki küçücük bebeğinizle gelmenizi istemezdi onca yolu üstelik virüs tehlikesi yoğun olan bir şehirBende sonradan düşününce siz gibi oldum ama bilmiyorum gitti işte eşimde gitmememden yanaydı
Başınız sağolsun. Geçmiş bir zaman için kendinizi suçlamak niye? Gitseydinşz desek ne olacak, iyi yapmışsın desek ne olacak? 2 aylık bebeğiniz var kendinizi suçlu hissetmeyin... Dua edin siz ona.nurlar içinde yatsın babanneniz.Mrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum
Hasta değil vefat etmiş zaten.Yerinizde olsam giderdim olumlu dunya son kez gormek bile birsey bence
Tamam anladim zaten vefat edilende son kez goruluyorHasta değil vefat etmiş zaten.
Kendini kötü hissetme gitmemekle doğru karar vermişsin. Bebek daha çok küçük, yol uzun, gittiğinde babaannen için bişey yapmış olmuyorsun kalanlarla acını paylaşıyorsun sadece. Üstelik virüs var Allah muhafaza bebeğin veya sen kaparsanız iyice pişman olurdun. Hiçbiri olmasa bile cenaze evi ortamı hem bebeği hem seni iyice kötü yapar sütün kesilebilirdi. Güzelce Kuran okuyup duanı edersinMrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum
Lohusa kadının cenazeyi görmesinin ne faydası olabilir? Rahmetli onu görmüyor sonuçta.Tamam anladim zaten vefat edilende son kez goruluyor
Ben olsam (Allah hayırlı uzun ömür versin) cenaze evine gitsem dahi cenazeye bakamam belki de o yüzden böyle düşünüyorumInsan yakinindan birini kaybedipde cenazeye dahi gitmeyince hep yasiyormus gibi hisseder kabullenemez babanne de uzak biri degil sonucta
Böyle bi dönemde gitmemen en iyisi olmusMrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum
Cok vallahi agzimiz var konusuyoruz sukurBebeğe nasıl takcak küçücük daha hem o kadar bilinçsiz insan varken nasıl sakincak bebeği. Konuşması ne kolay herkese.