Akıl verin ne olur

Başınız sağolsun 2 aylık bebekle çok zor olurdu yakın bir yol da değil, üzülmeyin.

2 aylık bebek ve siz yeni doğum yapmışsınız gitmemeniz en doğru karar olmuş hala vaka sayıları çok. Bulasmalarin en cok olduğu yerlerden biride cenazeler tanıdığım 3 kovid19 virüsu kapan ve hastanede yatan kişiler hep cenaze evlerinden kaptılar hemde oyle 2 saat falan oturmadilar.Aileniz işin ciddiyetini biliyordur ve eşiniz sizi de temsilen gitmiş .Lütfen kendinizi huzursuz hissetmeyin.Başınız sağolsun.

Eşiniz dönünce 2 hafta eve gelmeyecekse doğru olanı yapmışsınız.
Ama mesele virüs ise eşiniz zaten onu size getiriyor sizin kaçındığınız ortama girerek:)
O kısım saçma değil mi?

2 aylık bebekle yollarda kolay değil pişman olunacak bişey yok sokağa çıkma yasağında benim de dedem öldü 1.derece yakınlar gidebildi gidemedim evet üzüldüm ama kendimi harap etmedim okudum Kuranımı bağışladım ruhuna sizin de şuan yapacağınız şey okumak ve ruhuna bağışlamak korona var şuanda ve İstanbul büyük risk altında bebeğinizi düşünüp iyi ki gitmemişsiniz

Bende bebegim kirkliyken dedem vefat etmisti annem sen gelme kizim sutunde kesilir demisti godememistim kisti cunku ve yirmidort saat yol cekmem gerekiyodu.gidemedim cok uzuldum ama halen yasadigini olmemis gibi hissederim.siede basiniz sagolsun

Yerinizde olsam giderdim olumlu dunya son kez gormek bile birsey bence

Mrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum
Başınız sağolsun. Geçmiş bir zaman için kendinizi suçlamak niye? Gitseydinşz desek ne olacak, iyi yapmışsın desek ne olacak? 2 aylık bebeğiniz var kendinizi suçlu hissetmeyin... Dua edin siz ona.nurlar içinde yatsın babanneniz.

Mrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum
Kendini kötü hissetme gitmemekle doğru karar vermişsin. Bebek daha çok küçük, yol uzun, gittiğinde babaannen için bişey yapmış olmuyorsun kalanlarla acını paylaşıyorsun sadece. Üstelik virüs var Allah muhafaza bebeğin veya sen kaparsanız iyice pişman olurdun. Hiçbiri olmasa bile cenaze evi ortamı hem bebeği hem seni iyice kötü yapar sütün kesilebilirdi. Güzelce Kuran okuyup duanı edersin

Insan yakinindan birini kaybedipde cenazeye dahi gitmeyince hep yasiyormus gibi hisseder kabullenemez babanne de uzak biri degil sonucta

Insan yakinindan birini kaybedipde cenazeye dahi gitmeyince hep yasiyormus gibi hisseder kabullenemez babanne de uzak biri degil sonucta
Ben olsam (Allah hayırlı uzun ömür versin) cenaze evine gitsem dahi cenazeye bakamam belki de o yüzden böyle düşünüyorum:(

Böyle bi dönemde gitmemen en iyisi olmus

Back
X