Akıl verin ne olur

Aorella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
346
169
33
Merhaba herkese
Yillarca calistigim is yerimde yasadigim sorunlar nedeniyle bir arkadasiminda gaziyla isten ayrildim. Onun calistigi yerde basladim fakat yapamiyorum. Patronumla can sıkıcı bir konusma gecti aramizda henuz 2 ay bile olmadi ama umudu kesmis benden. Simdi gelsinde istifa yazayim diye bekliyorum.
Cok mutsuzum. Hayatim boyunca her firsatta calistim ve ailem sebebiyle cok borcum var. Odemeye yardim edeceklerini soylemislerdi fakat bunuda yapmiyorlar cunku onlardada durumlar kotu.
Is bulamayacagimi dusunuyorum ve cok uzuluyorum. Napicam ben yardim edin bir akil verin ne olur. Oluyorum mutsuzluktan

İşsizlik maaşı alabiliyor musun.
Çok borcun varsa gurur yapma onlar seni işten çıkarsın
Bu arada da yeni iş bak
Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar umutsuzluğa kapılma

Onların çıkarmasını bekle en azından işsizlik maaşından faydalanırsın
İş bulana kadar bir müddet sizi idare eder.

İstifa etme. Bırak kendı çıkarsın.
Ayrıca neden arkadaşının gazıyla çıktın ki eski işyerınden .s

En azından yeni iş bulana kadar işten ayrılmasaydın anladığım kadarıyla istifa edecek kadar üzmüş sizi bu konuşma onların işten çıkarmasını beklememek isteyebilirsiniz bu konuşma yüzünden ama bi bi hafta 10 gün yeni iş baksaydınız keşke.
Çok daha güzel bi iş bulursunuz inşallah.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sakın onlar çıkarmadan siz çıkmayın. Çok üzülmüş olabilirsiniz, zorunuza gitmiş olabilir ama emin olun bu tarz şeyler her işyerinde yaşanıyor. Sadece sizin orada değil. Biliyorum söylemesi çok kolay, ama bazı şeyleri duymazdan görmezden gelin. İyi bir iş bulana kadar sakın ama sakın işten çıkmayın....

An itibariyle işsizim arkadaslar. 2 ay bile olmadi gireli. Ne issizlik maasi ne tazminat yani...

Keşke biraz bekleseydin ama geçti artık hayırlısı olsun daha iyi yerlerde olacaksın inşallah ne işle mesguldun şimdi nasıl bir iş arıyorsun

Ayrılma. Onlar çıkarsın. Gençsindir diye tahmin ediyorum. Girersin yakında iyi bir işe. Allah kolaylık versin.

Gaz vere arkadaşlara aldanmayın, aynı konumda kendileri olsa aynısını yapmıyorlar. Şimdi umutsuzluğa kapılma, aç neti cv ler oluştur neresi varsa başvur. Tanıdıklarına haber ver, bildikleri tavsiye edecekleri işler varsa yardımcı olsunlar.
Umutsuzluğa kapılıp da negatif enerji yayma hemen öyle...

kendin çıkma onlar çıkarsın çok zor durumdaymışsın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…