İstifa etme. Bırak kendı çıkarsın.Merhaba herkese
Yillarca calistigim is yerimde yasadigim sorunlar nedeniyle bir arkadasiminda gaziyla isten ayrildim. Onun calistigi yerde basladim fakat yapamiyorum. Patronumla can sıkıcı bir konusma gecti aramizda henuz 2 ay bile olmadi ama umudu kesmis benden. Simdi gelsinde istifa yazayim diye bekliyorum.
Cok mutsuzum. Hayatim boyunca her firsatta calistim ve ailem sebebiyle cok borcum var. Odemeye yardim edeceklerini soylemislerdi fakat bunuda yapmiyorlar cunku onlardada durumlar kotu.
Is bulamayacagimi dusunuyorum ve cok uzuluyorum. Napicam ben yardim edin bir akil verin ne olur. Oluyorum mutsuzluktan
Bu isi yapamiyorsun dediPatron ne demiş, neden umudu kesmiş?
Zaten sorunlarim vardi cunku uzun suredir dayaniyordumİstifa etme. Bırak kendı çıkarsın.
Ayrıca neden arkadaşının gazıyla çıktın ki eski işyerınden .s
Ne olursa yani hic secme sansim yok cunkuKeşke biraz bekleseydin ama geçti artık hayırlısı olsun daha iyi yerlerde olacaksın inşallah ne işle mesguldun şimdi nasıl bir iş arıyorsun
Cikardilar zatenAyrılma. Onlar çıkarsın. Gençsindir diye tahmin ediyorum. Girersin yakında iyi bir işe. Allah kolaylık versin.
kendin çıkma onlar çıkarsın çok zor durumdaymışsın çünküMerhaba herkese
Yillarca calistigim is yerimde yasadigim sorunlar nedeniyle bir arkadasiminda gaziyla isten ayrildim. Onun calistigi yerde basladim fakat yapamiyorum. Patronumla can sıkıcı bir konusma gecti aramizda henuz 2 ay bile olmadi ama umudu kesmis benden. Simdi gelsinde istifa yazayim diye bekliyorum.
Cok mutsuzum. Hayatim boyunca her firsatta calistim ve ailem sebebiyle cok borcum var. Odemeye yardim edeceklerini soylemislerdi fakat bunuda yapmiyorlar cunku onlardada durumlar kotu.
Is bulamayacagimi dusunuyorum ve cok uzuluyorum. Napicam ben yardim edin bir akil verin ne olur. Oluyorum mutsuzluktan
İşsizlik maaşı alamıyorsun dımı ?Cikardilar zaten
Evet alamiyorumİşsizlik maaşı alamıyorsun dımı ?
Diğer işyerınden kendın çıktıysan buyuk ıhtımalle alamıcaksın. Çünkü burda 2 ay çalışmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?