Akıl verin ne yapicagımı bilmiyorum.

Neslihce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
10
0
86
Tam 7 yıl önce sevdiğim adamla nişanlandım ve nişanlımla cinsel ilişki yaşadım nişanlım kanserden vefat etti.daha sonra hayatıma kimseyi almadım kendimi herşeye kapattım.7 yıl aradan sonra kendimi toparladın 3 ay önce biriyle tanıştım ve çok güzel bir ilişkimiz vardı geçmişimi herşeyi anlattım oda ben seni seviyorum geçmişin önemli değil dedi.üç ay sonra sevgilimin evli oldugunu öğrendim.bu beni çok yıktı ve ne yapicagımı bilmiyorum kendisi evliliğinin bittiğini on güne kadarda boşanmak için dava açıcagını söylüyor ve bir çoçugu var. şuan beni bekle diyor. Bu karmaşanın içinde karşıma başka biri çıktı ve onunla sadece arkadaş olarak görüşüyoruz ama çoçugun amacı evlilikmiş ve ben geçmişimi anlatırsam yani kız olmadıgımı söylersem asla kabul etmez karşımdaki insanu kandırmakta istemiyorum ama ailem bu çoçugu onaylıyor diğerinden haberi yok ve ben ne yapacagımu bilmiyorum geçmişimi kimseye anlatamıyorum ya ailemin istediği biriyle evlenicem gidip ameliyat olucam yada ailemi karşıma alıp sevdiğim adamı beklicem ne olur akıl verin düşünmekten kafayı yiyecegim.

Sevdiğin adam evli .
Sevdiğin adam ADAM olsa eşini aldatmazdı .
Bu gün eşini seninle aldatan ,yarın seni de bi başkasıyla aldatır .
Ameliyat vs nedir ????? Neden bu kandırmaca ???? Seni gerçekten seven ve olduğun gibi kabul edecek biriyle evlen .

Sevdiğin adam evli .
Sevdiğin adam ADAM olsa eşini aldatmazdı .
Bu gün eşini seninle aldatan ,yarın seni de bi başkasıyla aldatır .
Ameliyat vs nedir ????? Neden bu kandırmaca ???? Seni gerçekten seven ve olduğun gibi kabul edecek biriyle evlen .
Eşiyle aralarında neler yaşandığını bilemem ki zaten boşanma sebebi ben değilim sen olsanda olmasamda hayatımda ben boşanıcam diyo.Biraz mantıklı düşün burası doğu ne kadar seviyorum desede yalan çünkü namusun iki bacak arasında oldugunu düşünürler.Yalan üzerine bir evlilik kurmak istemiyorum.

Merhaba, gerçekten zor şeyler yaşamışsın ancak bu boşanmak üzere de olsa evli bir adamla görüşmeni onaylatacak bir durum değil. Üstteki arkadaşın da dediği gibi bugün ona yapıyorsa yarın sana yapmayacağını bilemezsin ki bi de çocuğu da varmış daha kıymetli olması gerek. Her gün duyuyoruz böyle şeyleri boşanacağım deyip farklı davranan insanları bu açıdan da düşünmelisin. Ailenin bildiği kişiyle ilgili ameliyat demişsin, evliliğini-ilişkini bi yalan üzerine kurarsan sonradan daha çok üzülebilirsin :( asla kabul etmez diyorsun ama bu senin düşüncen konuşmadan etmeden bilemezsin. Yalan söyleyip evlenirim diyorsan hiç bulaşma bence. Söylediklerim seni üzdüyse kusura bakma lütfen, sadece düşüncemi söyledim

Back
X