Tam 7 yıl önce sevdiğim adamla nişanlandım ve nişanlımla cinsel ilişki yaşadım nişanlım kanserden vefat etti.daha sonra hayatıma kimseyi almadım kendimi herşeye kapattım.7 yıl aradan sonra kendimi toparladın 3 ay önce biriyle tanıştım ve çok güzel bir ilişkimiz vardı geçmişimi herşeyi anlattım oda ben seni seviyorum geçmişin önemli değil dedi.üç ay sonra sevgilimin evli oldugunu öğrendim.bu beni çok yıktı ve ne yapicagımı bilmiyorum kendisi evliliğinin bittiğini on güne kadarda boşanmak için dava açıcagını söylüyor ve bir çoçugu var. şuan beni bekle diyor. Bu karmaşanın içinde karşıma başka biri çıktı ve onunla sadece arkadaş olarak görüşüyoruz ama çoçugun amacı evlilikmiş ve ben geçmişimi anlatırsam yani kız olmadıgımı söylersem asla kabul etmez karşımdaki insanu kandırmakta istemiyorum ama ailem bu çoçugu onaylıyor diğerinden haberi yok ve ben ne yapacagımu bilmiyorum geçmişimi kimseye anlatamıyorum ya ailemin istediği biriyle evlenicem gidip ameliyat olucam yada ailemi karşıma alıp sevdiğim adamı beklicem ne olur akıl verin düşünmekten kafayı yiyecegim.