Akıl verin nolur acil durum...!! Bana yapma dediği şeyleri kendisi yapıyor

ddmderin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
17
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba

ERKEK ARKADAŞIM BANA YAPMA DEDİĞİ ŞEYLERİ KENDİSİ YAPIYOR ŞİMDİ ARAMIZ BOZUK.
BANA ERKEK ARKADAŞ YOK,KONUŞMAKTA YOK DİYOR GEÇEN Bİ KIZ ARKADAŞIYLA KONUŞMASINI YAKALADIM .
NASIL TEPKİ VEREYİM SÖYLEYİN NOLUR:18:

öyle şey mi olur canım.sen erkeklerle konuşma o kızlarla konuşmasın.Bu tamamen bir SAÇMALIK.Eğer senden zaten bunu istiyorsa sapkın bir kişiliği olabilir.Tamam kimi insan var onlarla konuşmanı belki istemez, sevmez ama böyle de erkek yok falan ne demek yaa.Zaten sen şimdiden bunları kabullenirsen bence ileride daha nelerle karşılaşırsın.Otur konuş bana güvenmiyor musun diye bence.

Kimsenin bana yasak koymasına izin vermem bir...

Koyduğu yasakları kendi çiğneyen biriyle daha hiiiç işim olmaz bu iki...

Şunlara taviz verip durmayınm bu da üç olsun. :37:

ufffffff ya varya böyle erkekleri napmak gerek:47: sana yapma dediği şeyi yapar, karısını camdan baktırmaz ama kendi her geçen kıza bakar. kadın yaparsa şu olur onlar yapınca abes bişey yok derler. hatta aldatırlar kendilerini haklı görürler. bakımsızdı benle ilgilenmiyodu derler. uf ya zaten sinirliyim daha fazla saçmalamadan susayım. ama bişe demeden geçemicem sende konuş bakalım bi erkekle, sorduğundada onun sana yaptığı açıklamayı yap bakalım ne diyecek:47::47::47:

kendisi yapmasa bu yasakları sorun etmeyecek misin yani???
aklı başında yetişkin bir kadın kiminle nerde ne konuşacağını, nasıl giyinip nasıl davranacağını, nereye girip çıkacağını çok iyi bilir, bunun için bir erkeğin yönlendirmesine ihtiyacı yoktur, bu tarz yasakları kişiliğime hakaret sayarım ve asla kabul etmem.

kaç yaşındasınız ikiniz de?
böyle yasaklara izin verme, bi duruşun olsun.
olması gereken de belli ayrıl gitsin,
saygısı yok sana ki kısıtlamaya çalışıyor.

Yapacağın şey sert konuşmak! Yasaklar falan onun ne halt olduğunu gösteriyor.. Kendi kızlarla flört halinde olduğu için seninde erkeklere aynı şekilde yaklaşacağını sanıyor.. O nedenle böyle davranıyor..Bir de bencillik var tabi..

Bunu istersen açıkça yüzüne vur istersen hiç söyleme konuştuğu kızlarla mutlu sohbetler dile git.. karar senin :31:

sen taviz verdikçe yasakların şekli de dozajı da artacaktır!
yasaklarını uygulamaktan vazgeçmekle başla önce, ne senin ona ne de onun sana yasak koymaya hakkınız yok:34:
çok sıkıyorsa ve baskı yapıyorsa da ayrılın...ama yok yasaklarını uygularım dersen o başka...

Acaba o seni bir erkek arkadasın ile gizliden görüşürken yakalasaydı tepkisi ne olurdu diye düşünmedim değil.. Ayrıca ilişkide öncelik karşılıklı saygı olmalı ki erkek arkadaşın arkandan iş cevirerek bu kuralı hiçe saymış. Senin yerinde olsam tepkimi fazlası ile belli eder ve geri adım atmazdım ki bir daha yapmaya cesareti olmasın.

en sinir olduğum erkek tipi..
nolurmuş bi erkekle konuşursan, yerlermiymiş seni..
taviz verme
yapmak istediğin şeyleri yap..
ne demek yasak koymak, çocuğu musun sen onun?
net ve kararlı ol...
işine gelmezse paşa gönlü bilir..

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X