Akıl verin nolur

Dgr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
147
35
33
35
Selam kızlar eşimle severek aşkla evlendik 5 yıldır evliyiz 7 aylık bir oğlum var ben 26 yaşındayım eşim 38 geçen gün telefonuna dinleme programı yükledim arkadaşıyla bir konuşmasında yıkıldım sürekli olarak paralı kadınlara gidiyormuş itiraf ediyor boşanıcam dedim sürekli ağlıyor pişmanım bebeği düşün diyor güvenini kazanıcam tekrar diyor kafam çok karışık siz olsanız naparsınız nolur akıl verin içim acıyor

kendi paralı kadınlara giderkn bebeği düşünmüşmü

İlk Bebek olduğu için hem tecrübesizdim hemde kolik bir bebekti 3 ay annemde kaldım hergün yanımıza gelip bizi görüp gidiyordu ama haliyle cinsel hayat askıya alınmıştı

Hmmm bebeği düşünmek şimdi mi aklına gelmiş...iğrenç adam...sana da hastalık bulaşmış olabilir bence bi doktora görün...iğrenç adam bi de gelip bebeğini kucaklıyordur pisliğinden sonra utanmaz...ay sinir oldum yaaa şimdi bir sürü küfür yazacam olmayacak...tabiki boşan bu pislikten

Hmmm bebeği düşünmek şimdi mi aklına gelmiş...iğrenç adam...sana da hastalık bulaşmış olabilir bence bi doktora görün...iğrenç adam bi de gelip bebeğini kucaklıyordur pisliğinden sonra utanmaz...ay sinir oldum yaaa şimdi bir sürü küfür yazacam olmayacak...tabiki boşan bu pislikten

Kayınvalideme anlattım evleri arabaları üzerine almadan boşanma sakın diyor ben senin arkandayım diyo

Yorumlarını okudum da anlaşılan boşanmayacaksın...yani üç ay annende kaldın diye aldatması haklı..neyse sen boşanmayacaksın bahane arıyorsun

Fırça atman için sormuyorum size kafam allak bullak dertleşiyorum fikir alıyorum sizden

3ay ayrı kalmış olmanız aldatmasını gerektirmiyor hem neden kendinden bu kadar büyük bir adamla evlendinki sen?

3 ay ayrı kaldı diye karısını boynuzlayan heriften bir cacık olmaz!

bi defa yapan hep yapar, ama sizin ki birle falan bırakmamış, bu durumda boşanılır tabii,
ama siz affedeceksiniz belli, bari test falan yaptırın kendinize Allah korusun hastalık falan kapmış olmayın kocanız tarafından

Gece gece sinir oldum ya ş.... İğrenç Ada'm pislik ha evliliğe devam Edersen miden kaldırabilecekmi öyle bi pislikle aynı evde yaşamayı aynı yatağa girmeyi

Düşünme bile hiç.yarın öbürgün aids bulaştırır sana ..

Fırça atman için sormuyorum size kafam allak bullak dertleşiyorum fikir alıyorum sizden
Fırça atmadım canım,sadece boşanmayacağın çok belli,sırf burda birileri seni desteklesin diye soruyorsun...aslında sen de çok iyi biliyorsunki avukata gidersen delillerle boşanabilirsin.ama demişsin ya kafam allak bullak diye,işte bu yüzden boşanmayacaksın

Yek tarafli bosanma olmasa cogu cift bosanamazdi bebegi dusunmek yenimi aklina gelmis daha fazla yazmiuim dusunduklerimi yazarsam uckuruna sahip olamayan kocan yuzunden ban yiycem

Back
X