Akıl verin nolur

Bu kararı sizin vermeniz daha doğru boşanınca hayatınız Nasıl olur az çok tahminlerde buluna bilirsiniz kendiniz için yada evliliğiniz devam etse neler değişir yada değişmez mi

Şuan çalışmıyorum eşimde özel bir bankada yönetici hayatıma devam edersem oğlum en iyi şartlarda büyüyecek fakat boşanırsam işte ona hiç birşey veremem önce ev iş bulmam lazım ev tutmam gerekiyor kirası bebeğin bakımı nasıl yaparım bilmiyorum maddi olarak sıfırım

ama şimdi burda saçmalamışsın. öyle yakın arkadaş olmaz olsun ne ve hayır bütün erkekler yapmıyor. pislikler yapar bunu.
ne demek ya her evli erkek yapar. her evli erkek gidip fuhuş mu yapıyormuş? iğrençleşmesinler ya. tertemiz adamlar var bu dünyada, allah aşkına sinir etmeyin insanı.
Ç

Ben bilsem zaten ona sormam erkek gözüyle yorumu bu

ne intiharı ya aciz misin sen? bu hayatta insanların başına neler geliyor. ya allah korusun aids filan bulaştırsaydı sana ve çocuğuna? hamile karısını fuhuş yaparak aldatmış, aile temelini temelden sarsmış direkt kazanırsın davayı. kocan dışarda parayla kadınlarla birlikte olup akşam senin yanına yatacak affedersen, huylu huyundan vazgeçmez çünkü. bunu miden kaldırıcaksa sen bilin.

Şimdi benim anlamadığım şey şu siz bu programı eşinizin telefonu na mı kurdunuz eğer böyle yaptıysanız eşiniz dinlendiğini anlamadımı?

Evet kurdum ve uygulamayı gizledim görmedi

Bebek olmasa ilk işim kendi canıma kıyardım içim içimi yiyor kimseyede anlatamıyorum dalga gecerler diye

Allah korusun o ne demek öyle.Hayatta insanlar ne dertlerle yaşıyolar bu kadar güçsüz olmayın.Herşeyden önce böyle şeyler çok günah.En fazla boşanırsınız ya. Böyle seyler düsünmeyin lütfen..

Allah korusun o ne demek öyle.Hayatta insanlar ne dertlerle yaşıyolar bu kadar güçsüz olmayın.Herşeyden önce böyle şeyler çok günah.En fazla boşanırsınız ya. Böyle seyler düsünmeyin lütfen..[/QU

Yaşamayan anlayamaz işte

Ç

Ben bilsem zaten ona sormam erkek gözüyle yorumu bu

afedersin ama neyi bilsen? yani neyi bilmiyorsun da gidip soruyorsun başkalarına? kocan gayet net birşey yapmış bunun hangi dilde olursa olsun başka açıklaması yok yani. sen öfkeli olman gerekirken kendinde şuç aramışsın, şaka gibi. neyse umarım kendin ve çocuğun için doğru olanı yaparsın. bye.

Galiba dinlemek istediğimiz kişinin teline yüklüyoruz ama uygulamayı nasıl gizliyoruz ki dinlenen kişi dinlendiğini anlamasın bu mümkün mü

afedersin ama neyi bilsen? yani neyi bilmiyorsun da gidip soruyorsun başkalarına? kocan gayet net birşey yapmış bunun hangi dilde olursa olsun başka açıklaması yok yani. sen öfkeli olman gerekirken kendinde şuç aramışsın, şaka gibi. neyse umarım kendin ve çocuğun için doğru olanı yaparsın. bye.

Pardon ama neyin kafasını yaşıyorsun sen

eşinizi dinlemek nerden aklınıza geldi?yani sizi şüpelendiren bişeyler mi vardı?

Pardon ama neyin kafasını yaşıyorsun sen

hani bir kavga olur, bir şüphe filan olur insanlar boşanmayı düşünür de karar veremez, anlarım. aman yapma etm deriz zaten biz de, çözüm yolu bakarız filan. ama bu kadar belli olan bir şeyde kendini çaresiz görmen sinir bozucu. kızıyorum ondan yani, sinirleniyorum. üzülüyorum.

yani burda onu parçalara bölüp köpeklerin önüne atacam filan yazmanızı bekliyorum. ondandır. bakmayın bana, yaşayan sizsiniz halbuki. dediğim gibi çok sinirleniyorum. sıkıntı yok .

eşinizi dinlemek nerden aklınıza geldi?yani sizi şüpelendiren bişeyler mi vardı?

Hiç olmadı ya birde beni düşündüren nokta o sabah 8 de işe gidiyor her akşam 7 de evde hangi ara yaptı anlamadım programı denemek için yükledim ıphonelarda olmuyor sadece play store dan yükleniyor

Anladığım kadarıyla eşinizin maddi durumu iyi ve siz de rahatınızı bozmak istemiyorsunuz...bundan sonra o pislikle aynı yatağa nasıl gireceksin miden kaldıracak mı neyse daha fazla yazmayayım

Ben tek başıma yaşamıyorum bakmakla yükümlü olduğum bir evladım var tek başıma hareket edemem

Hiç olmadı ya birde beni düşündüren nokta o sabah 8 de işe gidiyor her akşam 7 de evde hangi ara yaptı anlamadım programı denemek için yükledim ıphonelarda olmuyor sadece play store dan yükleniyor

afedersiniz de ortada bişey yokken dinlemek bana tuhaf geldi.yani bence şüpelendiğiniz şeyler olmuş.

Back
X