Akıl verin nolur

afedersiniz de ortada bişey yokken dinlemek bana tuhaf geldi.yani bence şüpelendiğiniz şeyler olmuş.

Programı bir paylaşım sitesinde duydum kendi telefonuma yükleyemedim onunkine yükledim unutmuşum sonra günler sonra telefon elimdeyken dikkatimi çekti açtım programı duyacağımı duydum

Selam kızlar eşimle severek aşkla evlendik 5 yıldır evliyiz 7 aylık bir oğlum var ben 26 yaşındayım eşim 38 geçen gün telefonuna dinleme programı yükledim arkadaşıyla bir konuşmasında yıkıldım sürekli olarak paralı kadınlara gidiyormuş itiraf ediyor boşanıcam dedim sürekli ağlıyor pişmanım bebeği düşün diyor güvenini kazanıcam tekrar diyor kafam çok karışık siz olsanız naparsınız nolur akıl verin içim acıyor
Programin adi ne canim?

Erkeksin sende sanırım savunduğuna göre

ironiden anlamayan tiplere aşina değilim.
kocan olacak ç.k kafalı bebeğini ve seni zinhar sallamadan,düşünmeden fahişelere gidip rızkınızı onlara yediriyormuş.hastalık falan da kapmıştır o.sen bunu yakalayınca da sana köpek çekmeye başlamış yalandan ağlayıp zırlıyor. besbelli basılmasa paşa paşa yapmaya devam edecek ikimiz de biliyoruz bunu.
sen de bu kadar iğrençliğe rağmen "karılara giderken aileni düşünüyor muydun" diye en çirkefinden gemileri yakacağına; kalkmış ama kocam ağlıyor,bebeğimiz var diyor napiyim kızlar kafam çok karışık falan diyorsun.
yapılacak şey belli değil mi? yazarken bile midem bulandı.
e belli ki yapmayacaksın ki bu konuyu açmışsın??????
eeee???
istediğin/beklediğin cevabı duymak niye zoruna gidiyor ki?

ironiden anlamayan tiplere aşina değilim.
kocan olacak ç.k kafalı bebeğini ve seni zinhar sallamadan,düşünmeden fahişelere gidip rızkınızı onlara yediriyormuş.hastalık falan da kapmıştır o.sen bunu yakalayınca da sana köpek çekmeye başlamış yalandan ağlayıp zırlıyor. besbelli basılmasa paşa paşa yapmaya devam edecek ikimiz de biliyoruz bunu.
sen de bu kadar iğrençliğe rağmen "karılara giderken aileni düşünüyor muydun" diye en çirkefinden gemileri yakacağına; kalkmış ama kocam ağlıyor,bebeğimiz var diyor napiyim kızlar kafam çok karışık falan diyorsun.
yapılacak şey belli değil mi? yazarken bile midem bulandı.
e belli ki yapmayacaksın ki bu konuyu açmışsın??????
eeee???
istediğin/beklediğin cevabı duymak niye zoruna gidiyor ki?

Bence c.k kafalı olan sizsiniz yorum yapmayın lütfen

Bence c.k kafalı olan sizsiniz yorum yapmayın lütfen

Kafaya bak...
Niye konu açtın o zaman buraya?
Sana mı soracağım nereye yorum yapacağımı?Buraya konu açtıysan her türlü yoruma açıksın demektir.
Sen bu "cahillikle" daha çok aldatılırsın, ağlarsın kardeş.
Kızlar boşu boşuna yorum yapmayın, boşan falan diyecekseniz vaktinizi harcamayın.
Kadın kocası hakkındaki gerçekleri tekrarlayınca çirkefe bağladı :KK14:

Kafaya bak...
Niye konu açtın o zaman buraya?
Sana mı soracağım nereye yorum yapacağımı?Buraya konu açtıysan her türlü yoruma açıksın demektir.
Sen bu "cahillikle" daha çok aldatılırsın, ağlarsın kardeş.
Kızlar boşu boşuna yorum yapmayın, boşan falan diyecekseniz vaktinizi harcamayın.
Kadın kocası hakkındaki gerçekleri tekrarlayınca çirkefe bağladı :KK14:

Başına bir gün gelince anlarsın!! Dilerim ki gelir cuma hatrına

O kocayla bir daha aynı yatağa girebiliyorsan demekki sende de baya geniş mide varmış...burda boşan kocan şöyle böyle diyen herkesi terslemişsin.keşke kocanı böyle terslesen.e tabi adam paralı niye boşayasınki

Neden ban yedi ki şimdi? Yorum yazıyordum yahu tam

Bosanip bosanmamana ben karar veremem. O senin kararin. Yalniz senin durumundaki evli kadinlara onerim, luften bosanmaya tam olarak kararli degilseniz, boyle islere kalkismayin cunku olur da bosanmazsaniz o evde artik rahat edemezsiniz.

Back
X