- 27 Aralık 2015
- 298
- 184
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afedersiniz de ortada bişey yokken dinlemek bana tuhaf geldi.yani bence şüpelendiğiniz şeyler olmuş.
Programin adi ne canim?Selam kızlar eşimle severek aşkla evlendik 5 yıldır evliyiz 7 aylık bir oğlum var ben 26 yaşındayım eşim 38 geçen gün telefonuna dinleme programı yükledim arkadaşıyla bir konuşmasında yıkıldım sürekli olarak paralı kadınlara gidiyormuş itiraf ediyor boşanıcam dedim sürekli ağlıyor pişmanım bebeği düşün diyor güvenini kazanıcam tekrar diyor kafam çok karışık siz olsanız naparsınız nolur akıl verin içim acıyor
Şimdi ıphoneler de bu uygulama çalışmıyor mu
Programin adi ne canim?
Erkeksin sende sanırım savunduğuna göre
Yalan söylüyor.Boşamıycam diyo tek taraflı boşayamazsın diyor
ironiden anlamayan tiplere aşina değilim.
kocan olacak ç.k kafalı bebeğini ve seni zinhar sallamadan,düşünmeden fahişelere gidip rızkınızı onlara yediriyormuş.hastalık falan da kapmıştır o.sen bunu yakalayınca da sana köpek çekmeye başlamış yalandan ağlayıp zırlıyor. besbelli basılmasa paşa paşa yapmaya devam edecek ikimiz de biliyoruz bunu.
sen de bu kadar iğrençliğe rağmen "karılara giderken aileni düşünüyor muydun" diye en çirkefinden gemileri yakacağına; kalkmış ama kocam ağlıyor,bebeğimiz var diyor napiyim kızlar kafam çok karışık falan diyorsun.
yapılacak şey belli değil mi? yazarken bile midem bulandı.
e belli ki yapmayacaksın ki bu konuyu açmışsın??????
eeee???
istediğin/beklediğin cevabı duymak niye zoruna gidiyor ki?
Ben tek başıma yaşamıyorum bakmakla yükümlü olduğum bir evladım var tek başıma hareket edemem
and that's the end of the story..
dağılabiliriz arkadaşlar![]()
Bence c.k kafalı olan sizsiniz yorum yapmayın lütfen
and that's the end of the story..
dağılabiliriz arkadaşlar![]()
Kafaya bak...
Niye konu açtın o zaman buraya?
Sana mı soracağım nereye yorum yapacağımı?Buraya konu açtıysan her türlü yoruma açıksın demektir.
Sen bu "cahillikle" daha çok aldatılırsın, ağlarsın kardeş.
Kızlar boşu boşuna yorum yapmayın, boşan falan diyecekseniz vaktinizi harcamayın.
Kadın kocası hakkındaki gerçekleri tekrarlayınca çirkefe bağladı![]()
Başına bir gün gelince anlarsın!! Dilerim ki gelir cuma hatrına
Siz dağılabilirsiniz
Onu bir avukat arkadaşıma sordumda telefon dinleme bir suçtur diyo sen zararlı olursun baska delil bulmalısın diyorda başka bir şey bulamam ki
... ismi programın