Akıl verin nolur

Bosanip bosanmamana ben karar veremem. O senin kararin. Yalniz senin durumundaki evli kadinlara onerim, luften bosanmaya tam olarak kararli degilseniz, boyle islere kalkismayin cunku olur da bosanmazsaniz o evde artik rahat edemezsiniz.
Benim de bir önerim var,
Eğer boşanmayacaklarsa buraya gelip aldatalıyorum ühüüüü diye ağlayıp sonra millet kocasına laf edince adamı savunmasınlar. Bize anlatmasınlar mevzuyu direk, sinirimiz bozulmasın.
Hayır sonra insanlar boş yere ban yiyor, üzülüyorum.

Benim de bir önerim var,
Eğer boşanmayacaklarsa buraya gelip aldatalıyorum ühüüüü diye ağlayıp sonra millet kocasına laf edince adamı savunmasınlar. Bize anlatmasınlar mevzuyu direk, sinirimiz bozulmasın.
Hayır sonra insanlar boş yere ban yiyor, üzülüyorum.

Bu konuda sana katilmiyorum. Buraya konu acti diye dedigimizi yapmak zorunda degil ki. Daha once de demistim onerini sunarsin sonra bir kenara cekilirsin. Bir bunalima girmistir acmistir konuyu ama bosanmiyor diye konu sahibini taslamak ne bize fayda saglar, ne de konu sahibine. Terbiye sinirlarinda yazilan yorumlar banlanmiyor ama onun yerine terbiye sinirini asmayi tercih edersen banlanirsin. Bunu konu sahibine baglamakta , konuya baglamakta yersiz.

Benim de bir tavsiyem konu sahibi bosanmiyor diye sinirleriniz bozuluyor ise o konuya yorum yazmayin, es gecin. Bir yorum yazan bulunur. Ben sadece bu konu sahibi hakkinda degil , butun bosanmak istemeyen konu sahipleri icin yazdim bu yorumu cunku gercekten KK de ki konular sıkıcı bir hal aliyor ve ben cok nadir giriyorum.

tam konuya yorum yazacaktım ama önce yorumları okuyayım dedim ama sonra maalesef vazgeçtim konu sahibi.bence sen böyle devam et

Bu konuda sana katilmiyorum. Buraya konu acti diye dedigimizi yapmak zorunda degil ki. Daha once de demistim onerini sunarsin sonra bir kenara cekilirsin. Bir bunalima girmistir acmistir konuyu ama bosanmiyor diye konu sahibini taslamak ne bize fayda saglar, ne de konu sahibine. Terbiye sinirlarinda yazilan yorumlar banlanmiyor ama onun yerine terbiye sinirini asmayi tercih edersen banlanirsin. Bunu konu sahibine baglamakta , konuya baglamakta yersiz.

Benim de bir tavsiyem konu sahibi bosanmiyor diye sinirleriniz bozuluyor ise o konuya yorum yazmayin, es gecin. Bir yorum yazan bulunur. Ben sadece bu konu sahibi hakkinda degil , butun bosanmak istemeyen konu sahipleri icin yazdim bu yorumu cunku gercekten KK de ki konular sıkıcı bir hal aliyor ve ben cok nadir giriyorum.

kimse burada zorla konu sahibini boşatmaya kalkmıyor ya da boşanmıyor diye kızmıyorki sizde bir hoşsunuz.tüm yorumları okudunuzmu?bebeği varken hayat kadınlarına para yediren <<koca>> ya herkes kızar,sinirlenir normal şartlarda.burada konu sahibine değil kocasına laf edilirken konu sahibi savunmaya geçiyor,kocasına laf edenleri haşlıyor.problem burda

kimse burada zorla konu sahibini boşatmaya kalkmıyor ya da boşanmıyor diye kızmıyorki sizde bir hoşsunuz.tüm yorumları okudunuzmu?bebeği varken hayat kadınlarına para yediren <<koca>> ya herkes kızar,sinirlenir normal şartlarda.burada konu sahibine değil kocasına laf edilirken konu sahibi savunmaya geçiyor,kocasına laf edenleri haşlıyor.problem burda

Hos olan sizsiniz efendim. Konu aciyor diye konu sahibinin hayatini, kararlarini sahipleniyorsunuz. Onun verdigi kararda sizi ilgilendiren bir durum var mi?

Yoksa begeni alma durumuna gore kararlariniz , sinirlenme durumunuz ve yazim stiliniz degisiyor mu?

Hos olan sizsiniz efendim. Konu aciyor diye konu sahibinin hayatini, kararlarini sahipleniyorsunuz. Onun verdigi kararda sizi ilgilendiren bir durum var mi?

Yoksa begeni alma durumuna gore kararlariniz ve sinirlenme durumunuz degisiyor mu?

sen ne diyorsun canım ya ne bu şiddet bu celal.kimsenin bişeyi sahiplendiği yok sende bu şekilde atarlanarak eleştirdiğin şeyi yapmış oluyosun çelişkidesin kusura bakma.böyle bir erkeği savunuyor olmanda beni çok rahatsız etti.lütfen erkeklere bu kadar kendinizi ezdirmeyin.belkide aynı olay seninde başın gelmiştirde ondan bu kadar hassassındır eleştirenleri suçluyosundur. neyse bilmeden yorum yapmayayım sanada yazık

Boşanır boşanmaz bizi bağlamaz ama şöyle konuların her seferinde kocayı savunmayla bitmesi saçma.
koca dövüyor adama laf ediliyor ama benim kocam beni seviyor
Koca hayat kadınlarıyla parayı ezmiş laf söyleniyor ama benim kocam şöyle iyi
Hayır ortada bir dert yoksa konu niye açıyorlar
Evet ben söyledim diye kimse kocasını boşamasın zaten
Öyle bir talebim de yok ama hayat kadınlarına gitmiş adamı da bir zahmet savunmasınlar komik oluyor çünkü
Ha gelsin kocam bunu yaptı ama boşayamıyorum maddi gücüm yok hem bebeğime hem kendime bakamam desin laf edersem namerdim hayat ekranın arkasındaki kadar kolay değil
Ama diğer tipler saçma geliyor bana. Kocasına gık diyemeyip burada kinini kusan tipler gibi geliyor.
Kocası madem o kadar iyi aldatması da sorun değil
Öyleyse? Sorun ne? Can sıkıntısı mı? Rahat batması mı

Son düzenleme:
İlk Bebek olduğu için hem tecrübesizdim hemde kolik bir bebekti 3 ay annemde kaldım hergün yanımıza gelip bizi görüp gidiyordu ama haliyle cinsel hayat askıya alınmıştı
Şu cevabınıza ithafen siz başka erkeklerle birlikte oldunuz mu? Bu cevabınızla eşinizi haklı çıkarmak istiyorsunuz ama siz beraber olsanız ne olurdu

sen ne diyorsun canım ya ne bu şiddet bu celal.kimsenin bişeyi sahiplendiği yok sende bu şekilde atarlanarak eleştirdiğin şeyi yapmış oluyosun çelişkidesin kusura bakma.belkide aynı olay seninde başın gelmiştirde ondan bu kadar hassassındır eleştirenleri suçluyosundur. neyse bilmeden yorum yapmayayım sanada yazık

Ooo klasik ayni olay basina gelmistir de ondan boylesin. Yazim tarziniz cirkinlestigi icin ve kendimi ispatlamak durumunda olmadigim icin KIB yapmakla yetinip size daha fazla yazmayacagim.

Boşanır boşanmaz bizi bağlamaz ama şöyle konuların her seferinde kocayı savunmayla bitmesi saçma.
koca dövüyor adama laf ediliyor ama benim kocam beni seviyor
Koca hayat kadınlarıyla parayı ezmiş şaf söyleniyor ama benim kocam şöyle iyi
Hayır ortada bir dert yoksa konu niye açıyorlar
Evet ben söyledim diye kimse kocasını boşamasın zaten
Öyle bir talebim de yok ama hayst kadınlarına gitmiş adamı da bir zahmet savunmasınlar komik oluyor çünkü
Ha gelsin kocam bunu yaptı ama boşayamıyorum maddi gücüm yok hem bebeğime hem kendime bakamam desin laf edersem namerdim hayat ekranın arkasındaki kadar kolay değil
Ama diğer tipler saçma geliyor bana. Kocasına gık diyemeyip burada kinini kusan tiplet gibi geliyor.
Kocası madem o kadar iyi aldatması da sorun değil
Öyleyse? Sorun ne? Can sıkıntısı mı? Rahat batması mı

Donup dolasip ayni yere geliyoruz. Onun kocasi degil midir, onun hayati degil midir, onun konusu degil midir, onun dusuncesi degil midir?

Sana yanlis mi geliyor kararlari, ya yorum yazarsin , ya da bir kere yorum yazarsin sonra yazmazsin.... ama kendi hayatinla kiyaslayip israrla bosanmasini istemek ve bu terbiye sinirlarini asan yorumlari begenmek baska bir olay.

Real hayatinda pasif takilan tipler derken asiri yorum yapan, haddini asabilen her iki taraf icinde gecerli bu hatirlatirim.

Ooo klasik ayni olay basina gelmistir de ondan boylesin. Yazim tarziniz cirkinlestigi icin ve kendimi ispatlamak durumunda olmadigim icin KIB yapmakla yetinip size daha fazla yazmayacagim. .

kusura bakma ama senin yazım tarzın daha çirkin canım.hem konu sahibinin avukatı gibi farklı yorum yazanlara gereksiz sertlikte yorumlar yapıyorsun,polemiğe giriyorsun sonrada karşı tarafı suçluyorsun.maalesef tartışmaya dönmeden yorum yapabilecek gibi birisi değilsin anladığım kadarıyla.ayrıca konuda terbiye sınırını aşan bir yorum yokki.konu sahibinin iğrenç şeyler yapan eşi için bir tabir kullanılmış,konu sahibine gerçekleri göstermek için.hem günlük hayatta bu tarz adamlar için çok dah beter şekilde kounşur kadınlar.başınıza geldiyse sizde bilirsiniz.herkes çiçek kıvamında yorum yapmak zorunda değilki.bazen insanları kendine getirmek için dürüstçe yazmak gerekir

Ooo klasik ayni olay basina gelmistir de ondan boylesin. Yazim tarziniz cirkinlestigi icin ve kendimi ispatlamak durumunda olmadigim icin KIB yapmakla yetinip size daha fazla yazmayacagim.

Donup dolasip ayni yere geliyoruz. Onun kocasi degil midir, onun hayati degil midir, onun konusu degil midir, onun dusuncesi degil midir?

Sana yanlis mi geliyor kararlari, ya yorum yazarsin , ya da bir kere yorum yazarsin sonra yazmazsin.... ama kendi hayatinla kiyaslayip israrla bosanmasini istemek ve bu terbiye sinirlarini asan yorumlari begenmek baska bir olay.

Real hayatinda pasif takilan tipler derken asiri yorum yapan, haddin asabilen her iki taraf icinde gecerli bu hatirlatirim.
Onun kocası onun hayatı vs ise bana arz etmeyecek
Bana sunuyorsa fikrimi merak ediyor olmalı
Ha kendi egosunu pompalamak için yazıyorsa bilemem de o da benim sorunum değil
cidden kimse evliliğini anlat diye kimsenin gırtlağına çökmüyor
Ayrıca biz farazi bir durumdan mı bahsediyoruz mevcut durumdan mı
Bu konunum savunulacak bir tarafı yok da
Ayrıca kimse boşan diye baskı da yapmadı
Konuyu ilk Sayfadan okudum ve yazmadım tahmin etmiştim ve beni şaşırtmadı
iki taraf için de geçerli derken üstüme alınmalı mıyım bilemedim, şahsen alınmak için sebebim yok ama o kadar ucu açık olmuş ki taş bana mı gelmiş dedim

Onun kocası onun hayatı vs ise bana arz etmeyecek
Bana sunuyorsa fikrimi merak ediyor olmalı
Ha kendi egosunu pompalamak için yazıyorsa bilemem de o da benim sorunum değil
cidden kimse evliliğini anlat diye kimsenin gırtlağına çökmüyor
Ayrıca biz farazi bir durumdan mı bahsediyoruz mevcut durumdan mı
Bu konunum savunulacak bir tarafı yok da
Ayrıca kimse boşan diye baskı da yapmadı
Konuyu ilk Sayfadan okudum ve yazmadım tahmin etmiştim ve beni şaşırtmadı
iki taraf için de geçerli derken üstüme alınmalı mıyım bilemedim, şahsen alınmak için sebebim yok ama o kadar ucu açık olmuş ki taş bana mı gelmiş dedim

Sana fikrini sunmuyor iste marilyn. 400 bin uyelik KK sitesi. Konu sahibi seni secmiyor, sen onu seciyorsun. Evet konudaki her yorum cok normal , o yuzden konu sahibi dahil banlananlar olmus. Yanlis olan bir seyi ne kadar diretiyorsun. :)

Ben konuyu ya da kocayi savunmuyorum aslinda benim ne dedigimi anlayacak kadar zeki oldugunu da cok iyi biliyorum. :KK51:

Şu cevabınıza ithafen siz başka erkeklerle birlikte oldunuz mu? Bu cevabınızla eşinizi haklı çıkarmak istiyorsunuz ama siz beraber olsanız ne olurdu
ben bu yorumda kocaya haklı çıkardığını değil de o arada olduğunu ima etti diye düşündüm. bir de bu gözle bakın

Konu Sahibi banlanmış ama dönüp gelecektir.
sevgili kardeşim öncelikle çok kötü bir tecrübe yaşıyorsun şu an. asla ne seni ne eşini kınarım. her şey insanoğlu için. ha eşini kınamam da küfredebilirim.
Bu işin oluru ve doğrusu evet boşanmaktır. Fakat senin hayat gerekliliklerin ve duygu durumun buna müsait değilse, sindiririm,unuturum diyorsan konuyu uzatmayacaksın. hele ki eşine boşanmayı dillendirmeyeceksin. Çünkü boşanmayıp kaldığında ne kendine ne de eşinin sana saygısı kalmayacak. ve eşin belki bunu yeniden yapmayı kendine hak görücek.
ha deme ki boşanırasam aç açıkta kalırım. muhakkak bir çıkış yolun olur. evet şu an senin acınol büyük senin gibi hissetmek mümkün değil, dünya başına yıkılmış gibi ama insanlar ne kötü imtihanlar yaşıyor.
o nedenle daha beteri ile sınava tabi olmadığın içi Şükret.
umarım kendin ve bebeğin için en hayırlı kararı verirsin. ve ne olursa olsun en kısa zamanda bir test yaptır. en acil olanı bu şuan

Sana fikrini sunmuyor iste marilyn. 400 bin uyelik KK sitesi. Konu sahibi seni secmiyor, sen onu seciyorsun. Evet konudaki her yorum cok normal , o yuzden konu sahibi dahil banlananlar olmus. Yanlis olan bir seyi ne kadar diretiyorsun. :)

Ben konuyu ya da kocayi savunmuyorum aslinda benim ne dedigimi anlayacak kadar zeki oldugunu da cok iyi biliyorum. :KK51:
Bana derken kendimden bahsetmediğimi özellikle söylememe gerek mi vardı?
İlla ki birine açıyor konuyu değil mi? ben marilyn olarak yazmam da sen yazarsın, öteki beriki yazar.
Ama buraya yazdığına göre illa ki o 400 binden birine yazıyor değil mi?
Yanlış olan bir şeyi diretmiyorum Lucky. Bence sen fazla gönüllü avukatlık yapıyorsun.
Bu konuya yazılan mesajlara da vayy be helal olsun dediğim falan yok.
Ben bir tavırdan bahsediyorum. Basit bir tavır. Geliyor, kocasından şikayet ediyor, biri de kocasına laf edince kocasını savunuyor.
Tamam kocasına küfredelim, tanımadığımız adamı gömelim, demiyorum. Onu yapan da hatalı da
El insaf Lucky, hırsızın hiç mi suçu yok?
Konuyu açan kendisi, manasızca konuyu geren kendisi, eeee ne yapsın millet? Adam hayat kadınlarına giderken sırtına mı vursun aslanım koçum, kır belini diye?
Kocam hayat kadınlarıyla para yiyor bebeğim var
yazan kadın
Boşan
lafına bu kadar tepki gösterecekse konu açmasın yahu.
Ne densin bu kadına sen de aralarına gir 3lü yaparsınız mı?
Her neyse zaten giden gitmiş.
Şu konulara yazmama sebebim de tasdiklenmiş oldu. Biri bitmeden diğeri başlıyor.

Bana derken kendimden bahsetmediğimi özellikle söylememe gerek mi vardı?
İlla ki birine açıyor konuyu değil mi? ben marilyn olarak yazmam da sen yazarsın, öteki beriki yazar.
Ama buraya yazdığına göre illa ki o 400 binden birine yazıyor değil mi?
Yanlış olan bir şeyi diretmiyorum Lucky. Bence sen fazla gönüllü avukatlık yapıyorsun.
Bu konuya yazılan mesajlara da vayy be helal olsun dediğim falan yok.
Ben bir tavırdan bahsediyorum. Basit bir tavır. Geliyor, kocasından şikayet ediyor, biri de kocasına laf edince kocasını savunuyor.
Tamam kocasına küfredelim, tanımadığımız adamı gömelim, demiyorum. Onu yapan da hatalı da
El insaf Lucky, hırsızın hiç mi suçu yok?
Konuyu açan kendisi, manasızca konuyu geren kendisi, eeee ne yapsın millet? Adam hayat kadınlarına giderken sırtına mı vursun aslanım koçum, kır belini diye?
Kocam hayat kadınlarıyla para yiyor bebeğim var
yazan kadın
Boşan
lafına bu kadar tepki gösterecekse konu açmasın yahu.
Ne densin bu kadına sen de aralarına gir 3lü yaparsınız mı?
Her neyse zaten giden gitmiş.
Şu konulara yazmama sebebim de tasdiklenmiş oldu. Biri bitmeden diğeri başlıyor.

Bir daha sana cevap yazmayacagim. Neden biliyor musun? Soylediklerimin tek kelimesini anlamayip beni gereksiz yere gonullu avukat olarak nitelendirdigin icin. Oyleyse gerek yok. :KK51:

Son düzenleme:
Aslında buraya bu tarz açılan konuların geneli (evet geneli) "amaaan yapmayan mı var, bu devirde dul kalmak kolay mı, kocanı dışarıdaki kadınlara mı kaptıracaksın, ilgi göster, kırmızı gecelik giy sorun çözülür" cevabını bekledikleri için konu açıyorlar.. bu güne kadar çok kocam beni aldatıyor, dövüyor, vuruyor hatta bebeğimi yerden yere vurdu konusu açıldı.. bir şekilde sonu "ama benim kocam aslında" ya bağladı..

konu sahibi, bu kadar yüz göz olduktan sonra sana verebileceğim tek tavsiye boşanman olur.. ha boşanmayacaksan, bir ömür dedektif gibi yeni çıkan bütün telefon uygulamalarını deneyeceksin demektir.. korkulu rüya görmektense uyumamak iyidir sevgili konu sahibi.. eğer öyle bir niyetin yoksa eşeleme.. her erkek yapar diyenlere de inanma.. Her kadın yapıyorsa her erkek de yapar..

Selam kızlar eşimle severek aşkla evlendik 5 yıldır evliyiz 7 aylık bir oğlum var ben 26 yaşındayım eşim 38 geçen gün telefonuna dinleme programı yükledim arkadaşıyla bir konuşmasında yıkıldım sürekli olarak paralı kadınlara gidiyormuş itiraf ediyor boşanıcam dedim sürekli ağlıyor pişmanım bebeği düşün diyor güvenini kazanıcam tekrar diyor kafam çok karışık siz olsanız naparsınız nolur akıl verin içim acıyor
Kendi düşünmüş mü bebeği insanın midesi olmalı!

Bebeğiniz rızkını hayat kadınlarına yatıran bir baba, bir eş... Gidin bir sağlık muayenesi olun hastalık kapmamışsınızdır inşallah. Sonrada bir kapıda nasıl bir eş istiyorum diye yazın. Kriterlerinizde bunlar varsa devam edin.

Back
X