bugün 6 gün oldu 1,5 senelik ilişkim biteli onun için ailemi bırakıp onun yaşadığı şehre taşındım çok kavgalarımız oldu yeri geldi dayak bile yedim sabrettim bir insanın karşısındakine verebileceği herşeyi verdim ve sonunda benimle başedemeyeceğini söyleyip bitti git dedi. tabi şimdi pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döndüm günde kaçtane hap aldığımı bilmiyorum doktorum hastaneye yatırmak istiyor direniyorum. intaharı düşünüyorum ya bi aksilik olurda kurtarılırsam diye yapamıyorum. hamile olma riskim var ama korkudan doktora gidemedim daha. akıl verin bir kere pişmanım dön demesini duymak için herşeyimi vermeye razıyım. hiçbirinizi tanımıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum lütfen yardım edin bana lütfen.....
canım, birincisi ölme fikrini hayatından çıkar, sen ölünce ne olacak? ne için canına kıyacaksın ki?
seni hamile olma ihtimalin varken "seninle başedemiyorum" diyen adam için mi?
o iki gün üzülüp yaşamına devam ederken mezarın başında yine terkedip gittiğin annen ağlayacak....
bugün yaşadıklarımdan bir daha bir daha çıkardığım bir ders var ki, anne - baba hariç herkes ama herkes (buna eş, dost, akraba, koca, çoluk çocuk) dahil sadece kendini düşünüyor tatlım...o yüzden de sen bence doktorunu dinle......bir hastahaneye yat bir süre.....kendini dinle...beni bile yatırsalar yatarım şu anda...çünkü insan bünyesinin buna ihtiyacı oluyor arada sırada..ben psikolojik danışmanım ama ben de arada bir psikolojik danışmanlarla psikologlarla görüşüyorum....seans gibi olmasa bile arkadaşlarım oldukları için bedava terapi alıyorum onlardan.....kendine bak canım, kendini düşün...sağlık gitti mi elden, aşkmış, maşkmış hiç bir anlamı kalmıyor....şimdi acı çekmen çok normal ve bunları hissetmende normal...ama kendine zarar verme düşüncesi ve intihar etmene engel olan şey (ya ölmezsem düşüncesi) çok sağlıklı değil....senin için bir fırsat bu, aç gözünü.....adam, senin onun için yaptıklarını gördü mü? hayır.......seni yarıyolda bıraktı mı? evet...kucağında bebeyle dönsen evine daha mı iyi olurdu....
sana bir tavsiye daha "bu adam seni arayacak, dön bana diyecek...sakın dönme..o zaman aklına şaşarım senin..valla kızgın bir günümdeyim..yoksa bunu yazmazdım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?