klinik yada hastahanede yaptırdığınız test pozitif çıkarsa hamilelik takibi için aile sağlığı merkezinie haber verilir diye düşünüyorumevli ve deneyimli bayanlara özellikle soruyorum.benim tecrübem hiç yok.böyle seylerede cok önem veririm nasıl seytana uydum bilemiyorumaşırı rahatsız vicdanım.adetim neden gecikmiştir ilk defa.testlere güvenebilirmiyim.ve özel hastanelerde gizlilik varmı
akıllanmak ne demek adak adadım tövbeler ettimDeğilsin işte ..
İnşallah bu olaydan sonra akıllanırsın..
Stresten gecikmiştir.. Rahat bırak kendınıakıllanmak ne demek adak adadım tövbeler ettimher ay düzenli olurdum 27 30 gün sonra filan.şimdi 35 36 gün oldu belkide 1 2 gün daha fazla korkuyorum tabiki haklı olarak belirtim hiç yok.ne agrı ne sızı.
ilk defa bu kadar gecikti.geciktikçede stres oldum delirmek üzereyim.25 yaşındayım sigortam ailem tarafından dışardan ödeniyor yani başka bir yerde çalışıyor görünüyorum.özel hastanede muayene olsam halen haberleri olur mu? olmazsa birkaç gün daha bekleyip pazartesi filan gideyim muayeneyeklinik yada hastahanede yaptırdığınız test pozitif çıkarsa hamilelik takibi için aile sağlığı merkezinie haber verilir diye düşünüyorumgecikme stresten olabilir, benim genelde stres yaptığım durumlarda erken gelir sizin varmı böyle gözlemleriniz daha öncesine ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?