akıl verin :(

soru sormuşsun, cevap verdik.
beğenmedin mi tatlım?
hoşuna gitmeyen daha ne cevaplar gelecek sana burada, hazır ol derim ben..
ayrıca yargıladığımı düşündüğün şeyleri yazmasaydın sen de madem..
klavyemin senin emrine amade olduğunu mu sanıyodun nedir..
ben zerre inanmıyorum konuna ve sana
bir kere her ne paylaşmış olursam olayım senin üstüne vazife degil yargılamak cok bilmiş (?) ikincisi istdigim soruyu sorarım benimde klavyem senin keyfine göre soracak degil.üçüncüsü Allah yukarıdaki gercekten sıkıntıdaydım yazdım paylaştım uydurmadım.burayı az cok takip eden birisiyim illaki eleştirilere acıgım fakat sen ve senin gbi hadsizler cok bilmişler kendinizi nerede görüyorsunuz anlamış degilim..komik olur sacma olur o olur bu olur korkmşum paylaşmışım sanamı düştü dalga gecmesi.her seyide gectim konuşma uslubunuz o kadar basit mahalle karısı tarzındaki inanın bu üzgün durumumda beni güldürdünüz.akıllı olabilirsiniz benden bu tür konularda tecrübelide olabilirsiniz ama bu sizin daha iyi yere taşımaz zira konuşma uslubunuz tanımadıgınız bir kişiye karşı hakikaten içler acısı.ben yaptıgımdan pişman oldum ve en içtenliğimle paylaştı Allah görüyor neticede.ama sizin kaba dille eleştirmeniz ayıp yoksa tabiki eleştireceksiniz ama yargılamadan.Dedigim farkı anlayabiliyorsanız ne mutlu anlayamayıp halen burnunuzun dikine klavye erkekliği yapıp ahkam kesiyorsanız size ve cevrenizdekilere acırım sabırlar dilerim o çok bilmişliğinize.. iyi günler genede tşk ederim cevaplar için

Canım korkma psikolojik olarak adet olmuyorsun. Sürtünme yoluyla zor yani gebelik. Yani bu meninin ayağı yok ki düştüğü yerden koşsun girsin rahmine ne bilim yani sürtünmeden ne zevl alıyorsunuz anlamadım :)
cabım cok tşk ederim güzel bir uslupla eleştirip fikrini beyan edebildigin için keşke herkes senin gibi olsa..bugün doktora gittim Allaha şükür temizim ultrasonda baktı kan aldı oda yarın sonuçlanacak..

Back
X