İlk çalıştığım firmada beraberdik.Aynı işyerindeysen başka bir iş bak şu an boşluktasınız yanlış kararlar vermeniz olası adam da net değil günü geçirme derdinde sizin için durum öyle değilse uzak durun..
Erkege kabahat buldugub yok. Sizin yorumubuy o yönde. Ben bu düşünceden adamdan kendimi soyutlayamiyorum derdim bu.Yazık ömrünüzü bu oluşturdugunuz hayatın içinde heba ediyorsunu
Sonra da erkege kabahat bulmaya çalışıyorsunuz.
Bakın derdinizi anlatırken adam sizde cinsellik istedigini ama rahatsız oldugunuzuErkege kabahat buldugub yok. Sizin yorumubuy o yönde. Ben bu düşünceden adamdan kendimi soyutlayamiyorum derdim bu.
Çok uzun mesele daha önce ki postlarimda paylaşmıştımEvliliğinizde neden mutlu olmadınız?
Çok uzun mesele daha önce ki postlarimda paylaşmıştım
Eşim aile anne baba bahimlisiydi özel hayatimiz yoktu. Çocuk olmama problemi evliligimin ilk ayında trafik kazası geçirip aylarca yatalak kalmam. Eşimin bana kapı göstermeleri vs.
Her defasında konuşmak için çaba sarf edip adamın gitme demesine gerek kalmadıgını sizin zaten döneceğini bildigini gözünüzden kaçırmışsınız.
adam evlenmeyi düşünüyormuş terk edip başkasıyla evlenmişsiniz.
sizin güvenilmez olduğunuzu düşünüyor muhtemelen.
neden dur desin ki?
Sarmaz derken.Sıkıntılı bir süreç olmuş. Bu adamda sizi sarmaz belli bir şey. Kendinizi kandırmayın.
çok sevdiğini brni birakmayacagini söylerdi hep.
Bana evlilik vaad etmedi. Yada sevgilim demedi sadece onu mutlu eden derdini anlayan konuşunca rahatlatan biriydim onun için.
İş yerinde arkadaşları miz ortakti ama hiç kimse bilmez. Aksine herkes aramizin kötü oldugold bilir. Hiç bir zaman tanistirmadi.baktım evet şu üstteki yazdığınız bende öyle bir algı oluşturdu zaar. totomdan uydurmuşum evliliği
sevgili gibi de mi değildiniz?
arkadaşları arkadaşlarınız tanışmadı mı hiç?
sinema, yemek vs.
İş yerinde arkadaşları miz ortakti ama hiç kimse bilmez. Aksine herkes aramizin kötü oldugold bilir. Hiç bir zaman tanistirmadi.
Küçük bir kız yeğeni var onunla bir kez israrim üzerine WhatsApp üzerinden konuştuk. Ailesini biliyorum ama resimlerde.
Onun için eglence oldugumu düşünüyorum. Başka bir şey değil. Soyleyince zoraki yapan biri damat deyince sevinen ama aileden birinin haberinin oldugunu söylediğimde sinirlenen bir tip
Beni birakmayabırakmayacagini soylerdi hep. Sadece söz de hareket yok. Bana değer verdigini bir tek ben biliyorum.baktım evet şu üstteki yazdığınız bende öyle bir algı oluşturdu zaar. totomdan uydurmuşum evliliği
sevgili gibi de mi değildiniz?
arkadaşları arkadaşlarınız tanışmadı mı hiç?
sinema, yemek vs.
Sarmaz derken.
Bu adam benim sevgim ile oynuyor.
İleris yok ama seninle mutluyum ben prenses deyip evlilik hayali kuran bir insan.
Ve ben kendime kızıyorum göz göre göre kulak delme dele nasıl hala bu adamı sevebiliyor um.
hımm ilk yazdığınızda sevgili olduğunuzu sanmıştım.
şimdi sizin gibi başkaları da olduğunu düşünüyorum hayatında.
evet kurtulun bu adamdan dipsiz kuyu . battıkça batarsınız.
siz seviyorsunuz çünkü.
çok yaralayıcı bir ilişki biçimi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?