Sarmak yani dost, eş, bir olmaktan bahsediyorum. Ruhen doymaktan. Ciddi bir görüntüsü yok ki siz de 15 yaşında değilsiniz. Kendinize güzel bir yol çizin. Pişmanlığınız olmasın.
Yıllarca konuştuğu bir kız arkadaşı var ISMEN tanıyorum sadece. Onun ismini ... Can olarak kaydederken benim ... Hanım .
Yaptığı açıklama o benim çok eski bir arkadasim ve sadece arkadasiz onun tecihi farkli biz onunla düşündugun gibi birşey olamaz.
Yazdıklarımı zaten sana söylüyorum.( Ne kadar doğru bilmiyorum.)
Telefonu hayatta vermez ve birgün tepkisi senin ozelini ben karıştırmiyorum senin ozelin seni benim özelim beni ilgilendirir.
Kızla konuşuyorum diye sevgili degilim o saydigin kızlar benim çok eski dostum arkadaşım.
Ben anladım yani geç oldu ama qnladim onun için sadece bir eglenceyim
valla kendinize bu kadar yüklenmenizde doğru değil.
eğlence? e sizde eğlendiniz iyi vakit geçirdiniz.
bir noktada aynı duyguları paylaşmadığınızı fark edip aydınlanmışsınız da.
bundan sonrası önemli.
bu cendereyi sürdürmenin manası yok çünkü beklentileriniz farklı.
hem vaktinizi de çalıyor bu adam.
tekrar birini sevip mutlu olmanızdan çalıyor.
kararlı olun dönmeyin bir daha.
Evli olabilir mi?yada başka biriİş yerinde arkadaşları miz ortakti ama hiç kimse bilmez. Aksine herkes aramizin kötü oldugold bilir. Hiç bir zaman tanistirmadi.
Küçük bir kız yeğeni var onunla bir kez israrim üzerine WhatsApp üzerinden konuştuk. Ailesini biliyorum ama resimlerde.
Onun için eglence oldugumu düşünüyorum. Başka bir şey değil. Soyleyince zoraki yapan biri damat deyince sevinen ama aileden birinin haberinin oldugunu söylediğimde sinirlenen bir tip
Bilmiyorum ki yanıma geldiginde telefon hiç çalmaz caldiginda da kapatir.Evli olabilir mi?yada başka biri
Bahsettiklerinizden sizinle vakit geçirip arkadaş kalalım düşüncesinde gb
Devam etmeyi düşünmüyorum sadece ağır geldigi için paylasip biraz olsun rahatlamak. Uzerimden atmak alismak istedim.Niye gitme desin ki sizin sürekli geri doneceginizi biliyor adam, bu sayede de kendini kiymete bindiriyor. Devam etseniz de bu işin pek ucu sonu gorunmuyor
15-20 gün acı cekersin sonra için ferahlar. Hatta iş yerini de değiştirmek istersen hemen iş bakmaya başla oradan ayrılmadan.Devam etmeyi düşünmüyorum sadece ağır geldigi için paylasip biraz olsun rahatlamak. Uzerimden atmak alismak istedim.
Birde burada kendini bilmez bazi avamcilar gelisi güzel konusanlar biraz nefret duygumu kabartır da tez vakitte bikma moduna giterig dedim.
Şuan aynı yerde çalışmıyorum.15-20 gün acı cekersin sonra için ferahlar. Hatta iş yerini de değiştirmek istersen hemen iş bakmaya başla oradan ayrılmadan.
Başkası vardır.Sen benim sevgime inanmıyor sun diye birgün isyan etti ama yine benimle kal demedi.
Seven bir insan neden gitmesine müsaade eder.
Gucli ama güçlü değil . Özgürlüğün un kisitlanmasindan korkuyor.Başkası vardır.
Size güvenmiyordur.
Yeterince güçlü değildir.
Gerçekten sevmiyordur.
İlişkiyi anladığım kadarıyla şu yönde ilerliyor;
Sevgililerin yaptığı şeyleri yapıyorsunuz ama sevgili seğilsiniz, arkadaşlık yapıyorsunuz birbirinize ama arkadaş da değilsiniz.
Adı konmadan görüşüp yakınlaşıyorsunuz, birbirinize müdehale etme şansınız, karşınızda ki kişiyle bir geleceğiniz yok.
Çünkü oluyor olsaydı evliliğiniz bitince ben sana aşıkmışım farkında değilmişim der ilişkinize bie boyut kazandırırdı.
Bazı insanlar arasında böyle tuhaf döngüler var alışkanlık, çekim ne derseniz artık.
Ancak bu size duygusal olarak zarar verir, karşınıza alıp son bir kez konuşun hislerinizden bahsedin evlilik şart değil ama ortak bir yaşam sürecine girin.
Daha önce konuşup düzelmediyse zorlamayın hayatınıza devam edin kendiniz söylüyorsunuz olgun insanlarsınız hayatta herşey net olmalı belirsizlik yorar. İletişimi heryerden kesin çünkü size psikolojik açıdan zarar veriyor olucaktır.
Teşekkür ederim farkındayım ama o adımı atamıyorum düşmekten korkuyorumGeriye dönüp baktığınızda hayatınızı ne kadar da etkilemiş olduğunu sizde görüyorsunuz. Ömrünüzün geri kalanını da bu şekilde etkilemesine izin mi vereceksiniz. Kendinizle bir hesaplaşmaya girin ve bir karar alın. Bundan sonra o kişi hayatınıza yön veren değil siz kendi hayatınıza yön veren olun. İlk başlarda zor olur hatta bu kararla birlikte daha fazla aklınıza gelir ama siz kendinize odaklanın kendinizi geliştirin kendinize bakın. Yavaş yavaş azalacaktır emin olun.
Bence asıl onun hayatınıza yön vermesine izin vererek düşüyorsunuz. Siz onunla doğmadığınız bunun farkında olun lütfen. Siz onun için bunları yaparken o sizin için ne yaptı ??Teşekkür ederim farkındayım ama o adımı atamıyorum düşmekten korkuyorum
Beni sevdiğini bsoyluyor. Evlilik şart degil sen benim esimsin. Çocuğumuz olsun böyle birlikye bakalim ama evlenmeyelim.
Çocuk ailesini bilmeyecek mi dediğimde ben dedesine götürürüm ortak bakacağız ama evlilik olmayacak.
Bu nedir ya herşey var ama resmiyet yok evlilik yok canın istediğinde beni bırakmak için mi neyin korkusu bu.
Beni mutlu ediyorsun huzurumsun sen diyen bir adam neden gidiyorum dediğimde dur demiyor.
Bunlar sorun ve kararlıyım aramicam. Engellemistim WhatsApp ama geri kaldirdim numarayı da geri ekledim. O varken de onsuz yasamayi bilmem gerwkiyor karşılaştığımda topallamamam için
Evet. Biliyorum sadece atmak istiyorum benliğimdenBu tamamen özgürlüğünün kısıtlanmasının, yaşantısının değişmesini istemenesi.
Kırmak istemem ama yarın öbür gün karşısına başka biri çıkar ve pat diye evlenir çünkü böyle bir sevgi şekli yok.
Bencilce davranıp bencilce hareket ediyor sizin ona olan zaafınızı bildiği ve olduğu gibi kabul ettiğiniz için liman olarak görüyor.
Evet. Biliyorum sadece atmak istiyorum benliğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?