akıla ihtiyacım var

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
Ne desem nası anlatsam o kadar bunaldım ki Allah mübarek günlerde sıkmasın kimseyi ama o kadar bunaldım ki anlatacak kimsem yok buraya yazmak istedim evlendiğimden beri eltim benle uğraşıyo alttan alttan yüzüme gülerek yapıyo yapacaklarını şimdi onları anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum kısacası kıskançlık gerçekten her kötülüğün başıymış her türlü ugrasti benle olmadı kocama yalaklanmalar onun gözüne girmek için çırpınmalar eşimde nerdeyse onun agzınin içine düşecek diyorum bunun niyeti belli biraz mesafeli ol bana yaptıklarını biliyorsun o seni kıskanıyo biliyorum ama o benim abimin karısı sen bana nası konuşma dersn ditou konuşma demiyorum madem biliyosun iyi niyeti olmadığını biraz mesafe koy diyorum bana böyle bişey deme diyo ve sürekli tartışıyoruz artık bıktım ya ben onun karısıyım nası beni dinlemez anlamaz o abinim karısıysa abin üzüleceksr bende karınım diyorum onun kadar hatrı yokmu konuş yine konuş ama biraz bildir kendini diyorum yok benim yüzüme kardeşlerin arası bozulacakmış gidip gelemyomuş abisine ben napayım ya ben kimseyle ugrasmıyorumki karşımdaki bana bulaşıyo benim ne Günahım var kadınkn tek amacı ailemde huzursuzluk yaratmak başarıyo da aileme üzülmesinler diye birşey anlatamıyorum nolur akıl verin uzun oldu hakkınızı helal edin:KK42:

Cevabi sen kendine verdin aslinda.
Amaci ne? Huzursuzluk yaratmak.
Basariyor mu? Evet.
Bu yuzden kizi hic takma. Zaten seni kiskanmakla kafayi yiyor, yaptiklarini takmadigini gorurse daha da kafayi yer. En buyuk intikamin bu olur.

ne yapıyo bu kadın mesela ekstra?
Çok varda şu an ki sıkıntım bir şey lazım gidiyo kocamı arıyo halbuki benle halledeceği bir şey kocamla konuşuyo bir şey alacak kocama soruyo alayım mı diye kayınvaldemler varken farklı davranıyo yokken farklı bunu diyorum ben de izin verme biraz mesafe koy yüz verme diyorum o benim abimin karısı diyo

Ne desem nası anlatsam o kadar bunaldım ki Allah mübarek günlerde sıkmasın kimseyi ama o kadar bunaldım ki anlatacak kimsem yok buraya yazmak istedim evlendiğimden beri eltim benle uğraşıyo alttan alttan yüzüme gülerek yapıyo yapacaklarını şimdi onları anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum kısacası kıskançlık gerçekten her kötülüğün başıymış her türlü ugrasti benle olmadı kocama yalaklanmalar onun gözüne girmek için çırpınmalar eşimde nerdeyse onun agzınin içine düşecek diyorum bunun niyeti belli biraz mesafeli ol bana yaptıklarını biliyorsun o seni kıskanıyo biliyorum ama o benim abimin karısı sen bana nası konuşma dersn ditou konuşma demiyorum madem biliyosun iyi niyeti olmadığını biraz mesafe koy diyorum bana böyle bişey deme diyo ve sürekli tartışıyoruz artık bıktım ya ben onun karısıyım nası beni dinlemez anlamaz o abinim karısıysa abin üzüleceksr bende karınım diyorum onun kadar hatrı yokmu konuş yine konuş ama biraz bildir kendini diyorum yok benim yüzüme kardeşlerin arası bozulacakmış gidip gelemyomuş abisine ben napayım ya ben kimseyle ugrasmıyorumki karşımdaki bana bulaşıyo benim ne Günahım var kadınkn tek amacı ailemde huzursuzluk yaratmak başarıyo da aileme üzülmesinler diye birşey anlatamıyorum nolur akıl verin uzun oldu hakkınızı helal edin:KK42:

Ya lütfen akıllı ol biraz eşinle tartışma eltin için sende belden aşağı vur eltini sözlerinle.Sonra beden dilini kullan ortamda otorite sahihibi ol kendinden emin ol güven.sorunlarınız ne tam olarak yazarsan yardımcı oluruz

Çok varda şu an ki sıkıntım bir şey lazım gidiyo kocamı arıyo halbuki benle halledeceği bir şey kocamla konuşuyo bir şey alacak kocama soruyo alayım mı diye kayınvaldemler varken farklı davranıyo yokken farklı bunu diyorum ben de izin verme biraz mesafe koy yüz verme diyorum o benim abimin karısı diyo
bu kadını belki de sen kıskanıyo olmayasın? başka konularda sana bi saçmalıkta bulunmamış hem. kocasının kardeşini daha yakın görüyodur sendense olamaz mı? belki de sana yakın davranıyo gibi geliyodur ama kadının karakteri samimidir? sonuçta eşinin kardeşi ya. iftiraya girer bu aman diyim

örneğin kocana nasıl yaltaklanırki çayını kahvesini ayağınamı getiriyor sende dersiin oohh getir getir birde bana yap hepbirlikte içer keyfinize bakarsınız bide üstüne eline sağlık dersin hep sen yap kahveleri... politik olabilirsin sevmem ama ne yapalım karşıdaki bu dilden konuşuyorsa

uğraşmaktan en çok hoşlandığım kadın karakteri.kıskanç , fesat kadınlar.bu tipler benimle uğraşmaya çalıştığında en sevdiğim şey onlara hadlerini bildirmek , kıskançlıklarına kıskançlık ekletip onları ortadan çatlatmaya bayılıyorum.kıskanç kadınla uğraşmak kolaydır.çünki kullanacağın silahlar açık ve net.kıskandırmak.bu tip kıskanç kadınların herşeyi kıskanma potansiyelleri olduğundan her fırsatta kıskandırmaya bak.kendi kendini yesin bitirsin.kıskandıkça saçmalayacak , hata yapacak.senin birşey yapmana gerek kalmayacak kendini , karakterini ele verecek.bir kadın karşısındaki kadının neyini kıskanır.giyimini , kocasıyla arasındaki ilişkiyi.bu tarz yerlerden vur işte.hiçbir zaman seni paçoz paçoz görmesine izin verme.hep bakımlı , elinden geldiği kadar kıyafetlerinde uyumlu şık ol.eşinle aran hep iyi olsun.özellikle onun yanında.o eşini birşeyler sormak için arıyor ya.onunla ilk karşılaşmanızda gayet kendine güvenli bir şekilde canım böyle böyle olmuş.böyle böyle yapmışsınız.artık konu neyse bence de en mantıklısı en doğrusu bu doğru karar vermişsiniz gibi davran.yani eşimi aradığını biliyorum ama hiiiç umrumda değil mesajını ona vermiş olursun.o da senin takmadığını gördükçe bir arar iki arar baktı senin umrunda değil.sen gayet doğal karşılıyosun aramaz artık.onun amacı zaten bu hareketlerle seni deli etmek.eşinede konuşma etme falan deme.daha sırası değil.biraz zaman geçsin.kadın kendi karakterini fesatlığını ortaya koysun o zaman eşine bak gördün mü hayatım biraz mesafe koy şu kadınla arana ama tamamen konuşmayı kesme yazık abin çok üzülür falan dersin alttan alttan.bu işler böyle.tecrübeyle sabit yazdım bunları.bu yöntemle çoook kadın yarış dışı kaldı =) 1 - 2 ay sabret.bütün hamleleri bir günde yapamazsın sonuçt.en önemli kural bu sure içinde yüz ifaden mimiklerin çok rahat çokkk relax olsun.çünki senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üstüne gelir.içinden kudursan da ASLA yüzüne yansıtma.evine gelince kendi kendine delir.sen takmazsan zamanla pes eder

Burda eşine de çok iş düşüyor... Eşin arasına mesafa koymalı... Sen onun eşisin... Yengesi senden üstün olmamalı...

Cnm bu dediklerinin aynısını kız kardeşim yapıyor
sinir bozucu evet ama ben artık akışına bıraktım

melomis cok güzel akıl vermiş aslında. Benim de yıllarca insanlarda anlayamadığım davranış şeklidir. Temelinde maalesef kıskançlık/ hasetlik yatar. Sen karşı hamleyi düşündükçe ve eşine söylendikçe karşındaki başarılı olacaktır. Bu karakterdeki insanlarla anlaşmak için hangi yöntemi uygularsan uygula başarılı olamazsın maalesef. Psikolog arkadaşlar daha iyi bilirler, hatırladığım kadarıyla aile içinde böyle kıskançlık vakalarında kurbanlar için tek öneri "kaç" (RUN). uzaklaş ve kendi hayatına bak derim. düşünmemeye çalış, kendin için uğraşlar bul. yakınlaşmaya çalışacak ama asla güvenme.

uğraşmaktan en çok hoşlandığım kadın karakteri.kıskanç , fesat kadınlar.bu tipler benimle uğraşmaya çalıştığında en sevdiğim şey onlara hadlerini bildirmek , kıskançlıklarına kıskançlık ekletip onları ortadan çatlatmaya bayılıyorum.kıskanç kadınla uğraşmak kolaydır.çünki kullanacağın silahlar açık ve net

Aklima sevgilim abisinin karisi geldi. Dun yazdi bana. Konustuk falan, isten calismaktan. ona diyorum ki ben bir aralar hastanede hemsirelik yapiyordum. Birden lafimi bolup "aa cok iyi. Ben de hemsirelik kurslarina girdim. Diplomam var. Muhasebecilik uzere okurken girdim" falan diye. Bi gulme krizinr girdim. Valla bazen insanlar komik oluyorlar kiskaninca :KK70: zevkliydi yani

sevgili konu sahibi arkadaş, öncelikle temenni ederim ki eşinizle aranızdaki muhabbetsizlik dönülmez mevkilere ulaşmadan yok olur ve sağlıklı, doğrudan konuyu ele alabilirsiniz.

herkes size kendi örfü, kültürü ve birikimi doğrultusunda fikir verecektir ancak sabit olan tek bir gerçek var ki; o da, her koyunun kendi bacağından asılacağıdır.

her türlü ilişkiyi bitme noktasına getiren yegane unsurlar; tahammülsüzlük ve saygısızlıktır. siz eşinize karşı tahammül ve saygıyı hiç elden bırakmayın. bu vesile ile inanın ki her zaman - uzun vadede - kazanan siz olursunuz.

bir başkasının terbiyesizliği, ancak o kişiyi bağlar. eltinizin terbiyesiz, hadsiz tavırları onu basitleştirir. eşinizin bu tavırları görmez tutumları ise eşinizi yüceltir. sizin bu mesafeler arasında ne noktada duracağınız ise sizin imtihanınızdır.

eltinizle sevmek, görüşmek, konuşmak, paylaşımda bulunmak zorunda değilsiniz ve kimse de bu yüzyılda sizden böyle bir hak talep edemez. ancak siz o hanıma saygı duymak zorundasınız. onun size saygı duymaması onun sorunudur ve siz de ona aynı şekilde karşılık verdiğinizde unutmayın ki konumunuz onunkinden farksız olmayacaktır.

muhabbetle. :anneadayı:

X