- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Ne desem nası anlatsam o kadar bunaldım ki Allah mübarek günlerde sıkmasın kimseyi ama o kadar bunaldım ki anlatacak kimsem yok buraya yazmak istedim evlendiğimden beri eltim benle uğraşıyo alttan alttan yüzüme gülerek yapıyo yapacaklarını şimdi onları anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum kısacası kıskançlık gerçekten her kötülüğün başıymış her türlü ugrasti benle olmadı kocama yalaklanmalar onun gözüne girmek için çırpınmalar eşimde nerdeyse onun agzınin içine düşecek diyorum bunun niyeti belli biraz mesafeli ol bana yaptıklarını biliyorsun o seni kıskanıyo biliyorum ama o benim abimin karısı sen bana nası konuşma dersn ditou konuşma demiyorum madem biliyosun iyi niyeti olmadığını biraz mesafe koy diyorum bana böyle bişey deme diyo ve sürekli tartışıyoruz artık bıktım ya ben onun karısıyım nası beni dinlemez anlamaz o abinim karısıysa abin üzüleceksr bende karınım diyorum onun kadar hatrı yokmu konuş yine konuş ama biraz bildir kendini diyorum yok benim yüzüme kardeşlerin arası bozulacakmış gidip gelemyomuş abisine ben napayım ya ben kimseyle ugrasmıyorumki karşımdaki bana bulaşıyo benim ne Günahım var kadınkn tek amacı ailemde huzursuzluk yaratmak başarıyo da aileme üzülmesinler diye birşey anlatamıyorum nolur akıl verin uzun oldu hakkınızı helal edin