- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Öyle yapıyorum zaten yeter görmesn diyeCevabi sen kendine verdin aslinda.
Amaci ne? Huzursuzluk yaratmak.
Basariyor mu? Evet.
Bu yuzden kizi hic takma. Zaten seni kiskanmakla kafayi yiyor, yaptiklarini takmadigini gorurse daha da kafayi yer. En buyuk intikamin bu olur.
Çok varda şu an ki sıkıntım bir şey lazım gidiyo kocamı arıyo halbuki benle halledeceği bir şey kocamla konuşuyo bir şey alacak kocama soruyo alayım mı diye kayınvaldemler varken farklı davranıyo yokken farklı bunu diyorum ben de izin verme biraz mesafe koy yüz verme diyorum o benim abimin karısı diyone yapıyo bu kadın mesela ekstra?
Ne desem nası anlatsam o kadar bunaldım ki Allah mübarek günlerde sıkmasın kimseyi ama o kadar bunaldım ki anlatacak kimsem yok buraya yazmak istedim evlendiğimden beri eltim benle uğraşıyo alttan alttan yüzüme gülerek yapıyo yapacaklarını şimdi onları anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum kısacası kıskançlık gerçekten her kötülüğün başıymış her türlü ugrasti benle olmadı kocama yalaklanmalar onun gözüne girmek için çırpınmalar eşimde nerdeyse onun agzınin içine düşecek diyorum bunun niyeti belli biraz mesafeli ol bana yaptıklarını biliyorsun o seni kıskanıyo biliyorum ama o benim abimin karısı sen bana nası konuşma dersn ditou konuşma demiyorum madem biliyosun iyi niyeti olmadığını biraz mesafe koy diyorum bana böyle bişey deme diyo ve sürekli tartışıyoruz artık bıktım ya ben onun karısıyım nası beni dinlemez anlamaz o abinim karısıysa abin üzüleceksr bende karınım diyorum onun kadar hatrı yokmu konuş yine konuş ama biraz bildir kendini diyorum yok benim yüzüme kardeşlerin arası bozulacakmış gidip gelemyomuş abisine ben napayım ya ben kimseyle ugrasmıyorumki karşımdaki bana bulaşıyo benim ne Günahım var kadınkn tek amacı ailemde huzursuzluk yaratmak başarıyo da aileme üzülmesinler diye birşey anlatamıyorum nolur akıl verin uzun oldu hakkınızı helal edin
bu kadını belki de sen kıskanıyo olmayasın? başka konularda sana bi saçmalıkta bulunmamış hem. kocasının kardeşini daha yakın görüyodur sendense olamaz mı? belki de sana yakın davranıyo gibi geliyodur ama kadının karakteri samimidir? sonuçta eşinin kardeşi ya. iftiraya girer bu aman diyimÇok varda şu an ki sıkıntım bir şey lazım gidiyo kocamı arıyo halbuki benle halledeceği bir şey kocamla konuşuyo bir şey alacak kocama soruyo alayım mı diye kayınvaldemler varken farklı davranıyo yokken farklı bunu diyorum ben de izin verme biraz mesafe koy yüz verme diyorum o benim abimin karısı diyo
Çok varda şu an ki sıkıntım bir şey lazım gidiyo kocamı arıyo halbuki benle halledeceği bir şey kocamla konuşuyo bir şey alacak kocama soruyo alayım mı diye kayınvaldemler varken farklı davranıyo yokken farklı bunu diyorum ben de izin verme biraz mesafe koy yüz verme diyorum o benim abimin karısı diyo
uğraşmaktan en çok hoşlandığım kadın karakteri.kıskanç , fesat kadınlar.bu tipler benimle uğraşmaya çalıştığında en sevdiğim şey onlara hadlerini bildirmek , kıskançlıklarına kıskançlık ekletip onları ortadan çatlatmaya bayılıyorum.kıskanç kadınla uğraşmak kolaydır.çünki kullanacağın silahlar açık ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?