Akılları fikirleri cinsellikte!

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Bugün arkadaşımla dışarıya çıkmıştık, çıkmaz olaydık, gezdik, bişeyler içtik, yedik, alışveriş falan yaptık, neyse, eve gidicektik, yolda yürüyoruz, karşımızdan iki tane serseri kılıklı tipler geliyordu, bize bakıyorlar falan, bende bugün kırmızı ruj sürmüştüm, sürmez olaydım keşke, tamam makyajı çok severim ama kırmızı ruju özel günler, geceler dışında pek kullanmam, bugünde süreceğim tuttu, arkadaşım da sür, sana çok yakışır dedi, neyse şimdi bunlar geliyorlar bizim karşımızdan, biz bakmıyoruz, birbirimizle konuşuyoruz falan, bi tanesi, benim yanımdan geçerken, yavrum yerim senin o kırmızı dudaklarını, sana kırmızı çok yakışıyor, yakışmış dedi, diğeri de gülmeye başladı, çok bozuldum, sinirlendim tabii ama bişey demedim, sesimi çıkarmadım, geçip gitsinler diye, arkadaşım da aynı şekilde sustu, sonra biz geçip gittiklerini düşünürken, arkamızdan bi sesler geliyordu, dönüp baktık arkadaşımla, bizi takip ediyorlar, neye uğradığımızı şaşırdık ve hızlı hızlı adımlarla oradan uzaklaşmaya başladık, bunlar laf atmaya devam ettiler, bi tanesi yine o dudaklar yok mu off o dudaklar ne öyle yavrum be, o dudaklar neyin aynası oluyor, üstelik bide kırmızı, öp öp bitiremezsin, benimki kalkmaya başladı be kanka dedi yanındaki arkadaşına, oda gülüyor falan, ben dayanamadım en sonunda artık, terbiyesizler, s*kt*r*n gidin dedim, arkadaşım da sus, yürü uzaklaşalım hemen dedi, otobüs durağına kadar takip ettiler bizi, sonra otobüsümüz geldi de Allah'tan binip gittik, orada durakta kaldılar, resmen taciz ettiler bizi, tacize uğradık, kırmızı rujdan tiksindirdiler beni, hayır süremez miyim, sürünce hemen o şey mi aklına gelmeli insanın, Allah'ım yaa nasıl sinir oldum kızlar ama anlatamam, sokağa da çıkmayalım o zaman artık, bi minik etek giyersin, hemen karalamaya başlarlar, kısa bişeyler giyersin, laf atarlar, kırmızı ruj sürdüysek hemen öyle mi olduk, resmen çıldırdım yaa sinirimden, iğreniyorum bu erkek denen yaratıklardan.

Son düzenleme:
genel anlamda konusuyorum lütfen üstüne alinma :)

biz kadinlar erkeklerin bize bakmalarindan hoslaniyoruz, süsülenip püslenip cikiyoruz disari ve erkekler bize baktiginda gururlaniyoruz.

erkekleri bu duruma getiren de bizleriz.

mini etek güzel mi? evet güzel kendimiz begendigimiz icin giyiniyoruz ama hic düsünmüyoruz karsimizdaki ne düsünür diye. giyiyoruz cikiyoruz disari, diskotek, bar, kafe ye falan. giyinme tarzimiza biz kendimiz dikkat etmedikce tacize ugrariz.

mini etekli fizigi güzel bir bayan gödügüm zaman ben bir kiz olarak bile bazen kendi kendime düsünüyorum " bu nasil bi kadin manken gibi bacaklari da süper" bir erkek nasil düsünmesin`?

sizin durumunuz yine farkli kirmizi ruj sürmüssünüz ki anormal bisey degil bu bende arada bir sürüyorum. bazi erkekler aliskanlik haline getirmis olabilir kadinlar rahatsiz olunca hoslarina gidiyor.

fakat biz de kendimize dikkat etmeliyiz ki tacize filan ugramayalim.

sen yinede sürmekten vazgecme cnm :) kipkirmizi degilde hafif sürüp cikabilirsin disari.

Hafif sürmüştüm canım zaten, öyle kopkoyu sürmem hayatta, ben öyle laf atmalarına çok sinir oldum sadece, kadınız diye hemen başlıyorlar, giyimime dikkat ediyorum zaten, öyle çok dikkat çekici giyinmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…