akıllı hanımlar , akıl verin lutfen çıkamadım isin icinden; (

Bence bişey olmaz Burak tek basına gitsin ilkede beraber gideceksiniz diye bir kaide yok tabi eşin isterki beraber gidin ama alışır belkide zamanla sende yumuşarsın

cnm için elvermiyorsa bu seni daha huzursuz edecekse elbette yanında ol....ayrıca eşin bundan daha çok mutlu olacaktır gitmemen karşı tarafın kozu olmasın ....ve o insanları en iyi sen tanıyorsun gördüğüm kadarıylada yanlız gitmesi seni huzursuz edecek yine en doğrusu tanıyan kişşi olarak sen karar ver ama ben olsam nolursa olsun gidip o evde küste olsam kocamı yanlız bırakmam bu onlar için fırsat olmasın......

Eşin sana bu inceliği göstermiş seni zorlamak istememiş ve doğru olanı yapmış. Sen bir şey demeden senin rahatsız ettiklerini aklı aklı ve gözleriyle görmüş. Dolduruşa geleceğini ve size tavır alacağını sanmıyorum. ki İnşallah yanılmam. Ama fırsat bu fırsat deyip lafları eşinizin beynine beynine sokmaya çalışabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…