Akıllı Hatun Nasıl Olunur

Eşinin senden intikam almak gibi derdi yok merak etme , sadece huzur istiyor adamcağız. Bak akıllı ol senin ayağını yıkarım demiş. Sen sakin ol fevri tavırlarını bırak biraz olgunlaş , ağırdan al kendini, salon kadını ol :))). Herşeye vır vır etme, tam edecekken kendini frenle.adamın senden t k istediği ağır olman az konuşman başarabilirsin. Çocuğun için ve güzel yürekli eşin için dene. İyi eş bulunmuyor kıymetini bilin

Bir insan çok ama çok zor değişir... tamamıyla değişmek ve olgunlaşmak için yardım almanız gerekiyor bence. Bir piskoloğa gitmenizi öneririm şahsen.

Hem bu anlatıklarınıza bakarsak siz de davranış bozuklukları var gibi.

Hem insan ezmek ne demek ? Pardon siz kendinizi ne sanmışsınız da karşınızda ki insanı ezmeye hak görmüşsünüz. Bu dünya da herkes eşit.

Piskoloğa gidin.

Biraz sakin ol karsına al dogru duzgun konus.. herseyden once saygi lazim birbirnize biraz saygi duyun..evladinin onunde ne olursa olsun babasini rencide etme..onun seni rencide etmesinede izin verme.. zamanla düzelir evlilik sabır ve fedakarlık gerektirir :KK5:

Eskisi gibi olmanız mümkün değil
Saygıyı koruyun ne olursa olsun

Madem gecmise sunger cektiniz o zaman sil bastan.... farzet ki yeni evlisiniz o sekilde davranmaya calis..ilgi alakani goster, kiskancliklarini torpule, zamanla o da degisir sana karsi sen boyle davranirsan.....hersey yeni bastan anlayacagin...

İlk mesaja göre yazıyorum , öncelikle eşiniz dısardayken kesinlikle aramayın ,o aradığında nerdesin vs sormak yerine iyi misin? Kaçta evde olursun ona göre sofra kurayım ya da ben yiyeyim diyin.
Evde bir arada geçen sürenin bir kısmını ayrı odalarda geçirin çok dip dibe olmayın , yatağa geldiğinde canınız birlikte olmak istiyorsa onun istemesini saglayin asla sözlü olarak birliktelik istemeyin, giyim kusamla açıkta kalan vücut parçalarıyla yapabilirsiniz, o size seni seviyorum diyene kadar ağzınızdan sevgi sözcüğü çıkmasın aşkından ölseniz bile söylemeyin.
O size şans verdiğini her söylediğinde sizinde ona şans verdiğinizi hatırlatın ( sanki oğlan sadece sizin uyuz oldum oğlan için sans meselesine)
Biraz bencil olun mutlu olmak için canınızın istediğini yapın, haftada 1 aksam dışarı onsuz çıkın cocuga da o baksin ,arkadaşlarınızla bişeyler yapın sinema alışveriş vs. 1 akşamda birlikte çıkın ve ondan bağımsız eğlenin çocukla oyun oynayın vs. O da dahil olmak istesin aranıza.
Düzenli yemek yapın, evde mutlaka ısıtıp yemelik bişeyler olsun. (Esim boğazına düşkündür aksama şu yemek var diyince asla dışarda yemek yemez geç gelmez sizin ki degilse yapmayın)
TV kumandasını ona verin dizileri bilgisayardan izleyin.
Kanepeleri öyle bi düzenleyin ki eğer aynı odadaysaniz aynı kanepeye uzanmak zorunda kalın ;) bu önemli temas şart.
Benim aklıma gelen bunlar ana tema özgür bırakıp kendi gelmesini sağlamak. Farklı yöntemler varsa ben de bileyim. Bana bunlar yetiyor.

Merhabalar beni hatırlayanlarınız olacaktır. 1 yıldır evliligimle ilgili konular açıyorum. Biz eşimle 4 aydır ayrı yaşıyoruz ve son kez denemeye karar verdik en azından çoçuğumuz için. Yeni bir ev tuttuk aileme biraz uzak. Taşınma surecindeyiz. Çocuğu da krese vereceğiz. Bilenler biliyorlar coookk şeyler yaşadık 1 yıldır coookkk yıprandik. Sabırlı tahammülü eşim gitti yerine başka bir adam geldi.Benim bu ilişkide çok hatalarım oldu biliyosunuz. Pireye kızdım yorganı yaktım, ağır laflar ettim, onu ailemin yanında ezdim vs.. Aslında eşim tamamen boşanmaya karar vermişti fakat oğlu için tekrar denemek istediğini soyledi ve deneyeceğiz. Ama artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak diyor. Ilıman sessiz sakin çenesini tutan bir kadın olcaksin diyor. Ben oğlum için deniyorum diyor. Bana değer vermiyor musun diyorum zaman içinde göreceğiz bunu sen belirleyeceksin diyor. Ama bu süreçte de beni sürekli merak ediyor, whatsapp gözükme saatime bakıyor, giydigime cikardigima pür dikkat vs.. Anlayacağınız çok stresliyim.

Bu adam bana çok değer verdi vaktinde ama ben akilsizliklar ederek onu hor kullandım resmen. Herşeyi eline yüzüme bulaştırdım. Eve 10 dk geç kaldı diye kıyametler koparan da bendim, ailemin yanında bağıran çağıran da. 10 yıllık birlikteliğimiz var, bunun yarısı evlilik.

Şimdi soruyorum size ben nasıl davranmaliyim? Çok stresliyim. Bana aynı evin içinde nasıl davranacak ne olacak diye. Bana akıllar verin tamamen farklı bir insan olmak istiyorum. Akıllı hareket etmek istiyorum. Eski verdiği değeri kazanmak istiyorum ama bunu yaparken de kulu kölesi olmadan yapmak, kendimi ezmeden yapmak istiyorum.

Bunu kendime itiraf etmek bile çok zor ama ben niyeyse sevgi arsızı bi insanım. Eşimin ilgisi sevgisi olmandan hayata hatta oğluma bile motive olamıyorum, çok kafaya takıyorum. Nasıl başarırım, nasıl hareket etmem lazım? Bi nevi bu evliliğin geleceğini benim hareketlerim belirleyecek. Hatta onun bana olan tavrını da..

evliliğini kurtarma yolunda bi çift daha. mutlu oldum en azından yavrunuz için bu hayata beraber katlanmaya ,denemeye çalışmanıza.

akıl verilecek çok bi durum yok aslında, ne yaşadığınızı, ne şiddettee nasıl yaşadığınızı sadece siz bilirsiniz ve yukarda yazdığınız şeyleri yapmaz ve sabırla düşünerek fevri olmadan hareket ederseniz bence daha iyi bi yol izlemiş olursunuz..

herkes ikinci bi şansı hak eder, eşiniz size açıkça bu son şansın demiş bence. sakin ve esen kalın..

şunuda eklemek isterim: eşinizi ailenizin önünde ezdiğinizi yazmışsınız, bunu bi daha yapmayın..
eşime böyle bi saygısızlık yapsam ya boşar beni yada ciddi dayak yerdim, ama ne bunu yapar eşime bu şiddeti uygulatırım nede gururunu incitirim, evinizde kalmalı ve evinizde olmalı bence bu tür şeyler. taşımayın ailelerinize. çok ayıp etmişşsiniz bence.

İlk mesaja göre yazıyorum , öncelikle eşiniz dısardayken kesinlikle aramayın ,o aradığında nerdesin vs sormak yerine iyi misin? Kaçta evde olursun ona göre sofra kurayım ya da ben yiyeyim diyin.
Evde bir arada geçen sürenin bir kısmını ayrı odalarda geçirin çok dip dibe olmayın , yatağa geldiğinde canınız birlikte olmak istiyorsa onun istemesini saglayin asla sözlü olarak birliktelik istemeyin, giyim kusamla açıkta kalan vücut parçalarıyla yapabilirsiniz, o size seni seviyorum diyene kadar ağzınızdan sevgi sözcüğü çıkmasın aşkından ölseniz bile söylemeyin.
O size şans verdiğini her söylediğinde sizinde ona şans verdiğinizi hatırlatın ( sanki oğlan sadece sizin uyuz oldum oğlan için sans meselesine)
Biraz bencil olun mutlu olmak için canınızın istediğini yapın, haftada 1 aksam dışarı onsuz çıkın cocuga da o baksin ,arkadaşlarınızla bişeyler yapın sinema alışveriş vs. 1 akşamda birlikte çıkın ve ondan bağımsız eğlenin çocukla oyun oynayın vs. O da dahil olmak istesin aranıza.
Düzenli yemek yapın, evde mutlaka ısıtıp yemelik bişeyler olsun. (Esim boğazına düşkündür aksama şu yemek var diyince asla dışarda yemek yemez geç gelmez sizin ki degilse yapmayın)
TV kumandasını ona verin dizileri bilgisayardan izleyin.
Kanepeleri öyle bi düzenleyin ki eğer aynı odadaysaniz aynı kanepeye uzanmak zorunda kalın :KK66: bu önemli temas şart.
Benim aklıma gelen bunlar ana tema özgür bırakıp kendi gelmesini sağlamak. Farklı yöntemler varsa ben de bileyim. Bana bunlar yetiyor.

Kanepeleri öyle bi düzenleyin ki eğer aynı odadaysaniz aynı kanepeye uzanmak zorunda kalın :KK66: bu önemli temas şart.

bu fikre bayıldım :D beynimiz varya nasıl çalışıyo biz kadınların :D

Akıllı olmaya hatun değilde insan olarak bakmaya başlayarak ilk adımı atabilirsiniz

Karısını ezen kucuk beyinli kocalar kadar boyle kadınlar da cok itici. Adamin gözü açılmış allahtan bu kararlilikta devam eder umarim.

Back
X