Siz izin aldığınızda arkadaşlarınız neden izin alıyor?
Onlarda mı bu eğitime katılıyor?
Mesleginizle ilgili olduğu için sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Kendinizi işinizle alakalı gelistirmek istiyorsunuz en nihayetinde.
Kolaylıklar dilerim.
hayır maaştan kesme soz konusu değil kamu kurumunda çalışıyorum cunku bakalım galiba son care yıllık izinlerden kullanacağımbılmıyorum mumkun mu ama ızın aldığın gun ıcın maaşına kesik atılmalı..
anca ozaman adil bı cozum olur..
kımsede heveslenmez fazladan ızne
hayır maaştan kesme soz konusu değil kamu kurumunda çalışıyorum cunku bakalım galiba son care yıllık izinlerden kullanacağım
Eger yanls anlamadys toplam 16 gun ekstra izin istiyosunuz. 4 ay boyunca her hafta fazladan 1 gun izin cok fazla eder bir. Ancak yıllık izninizden alırsanz sorun olmaz gibi zaten kendiniz de demişsiniz bi kaç gün olsa o kadar esneklik var diye.. bence arkadaşlarnz sorun ckarırsa cok da haksız sayılmazlar
Merhaba, bence önce maaştan kesilmesini istemeyin. Son çare olsun. Ama eşitlik açısından şunu düşünün içiniz rahat olsun: Burada eğitim izni alma hakkı herkeste eşit olmalı. Birinin eğitim için istediği izni, bir başkası başka iş için isteyemez.
Siz eğitim izni mi aldınız, bir başkası da eğitim bulsun o zaman; yöneticiniz ona da izin vermek durumunda. Tabii eğitimin içeriğini gözönünde bulundurmak lazım, çok alakasız bir eğitimse yönetici izin vermeyebilir.
Yani demek istediğim, siz haftada bir gün eğitim izni kullanıyorsunuz diye tüm personelin izin isteme hakkı olmuyor.
sen izni keyfin için istemiyosun kiihtiyactan eğitim için istiyosun seninle aynı durumda olan arkadasın olursa ona izin vermemek olursa öyle haksızlık olur bence
Arkadaşlar merhaba,
sizden bir konuda fikir istiyorum
bir eğitim alıyorum, bu eğitim benim için çok önemli,
çalıştığım iş yerinden bir gün fazladan izin almam gerek fakat ben bu fazladan "bir gün" olan izni talep ettiğimde yöneticim bana bu izni vermezse sorun yok ama verirse bu izni bana verildiği için diğer çalışma arkadaşlarımın da aynı izni talep etme olasılıkları fazla, yöneticimiz de hakların eşit ve adil dağıtılması gerektiğine inanan biri, bu taktirde ya herkese fazladan bir gün izin verecek ki bu mümkün olmaz devlet kurumu sonuçta, ya da benim izin sallantıya düşecek üstüne arkadaşlarımla aram bozulacak...
sizce nasıl bir izin konuşması yapmalıyım. benim yüzümden zor duruma da düşmesini istemiyorum üst yönetimin, arkadaşlarımla da aram bozulsun istemiyorum...
siz olsanız izin konusunda nasıl bir yol izlerdiniz nasıl bir konuşma yapardınız?
ah canım yani bu konu için söylemiyorum ama bir dünya düşün :) sırf izin alabilmek için gidip eğitime başlayacak kişiler olması imkansız bir olasılık değil :) sonra da gitmezler anlıyor musun beni. insanlar neden enerjilerini kötülük ve bencillik için harcar hic anlamıyorum...
Her hafta bi gun izin almanzn insanlar icin sıkıntı olmasında bi anormallik goremedim ben. Kaldı ki bu eğitime katılmanz için tek çözüm bu izin değil ( oyle olsaydı bende tabi ki anlayısla karsılardm) ama sizin senelik izniniz var ve onu kullanmak yerine oylesine izinler istiyosunuz. En azından bi kısmını kendi izninizden kullann derim benisteyen istediğinde işim var yarın arkadaşlar haberiniz olsun gelmeyeceğim deyip gidebiliyor, Allah var bende işim olduğunda çıkıp gidiyorum yarım gün tüm gün dönmüyorum işe ama bu durum farklı, benim bunu eğitim için zorunlu olarak yapmam nasıl sıkıntı oluyor insanları anlamak zor,,,,
Ben yıllık izinlerimle yaparsam bu eğitimi, o saatten sonra izin kullanmadan kimse adımını atamaz dışarı, herkese anladığı dilden konuşmak gerek bence,,,,,,,yıllık izinlerinizden düşmesini teklif edin ki en makulu bu olur
ilk önce okuyunca anlamamıştım. şimdi anladım...
kurumunun durumu nasıl bilmiyorum. yarın sıkıntı olurmu...
kendi başıma geleni anlatayım sana... astım olmam nedeniyle yaz boyunca acillik olup, rapor verilmişti.. arada ambulansla gittiğimde oldu.. 2013 yazı çok kötü geçti. hastalıkla... eylül ekim ayı gibi iş yerinde sıkıntılar meydana gelmeye başladı. dedikodular... iş yapmadığımı söyleyip memur talep etmeler... başka yere göndermek istemeler vs... raporlarda yönetmelik ne gerektiriyorsa o şekildeydi. hukuksuzluk yoktu... ama doğru düzgün mesaiye uymayan arkadaşlarımın psikolojik baskısına uğradım... sonunda orası bitti benim için.....
demem o ki çevrendeki insanlar bu tip kişilerse, çok sorun yaşarsın. eğitimin için olsa bile iyi düşün taşın...
Her hafta bi gun izin almanzn insanlar icin sıkıntı olmasında bi anormallik goremedim ben. Kaldı ki bu eğitime katılmanz için tek çözüm bu izin değil ( oyle olsaydı bende tabi ki anlayısla karsılardm) ama sizin senelik izniniz var ve onu kullanmak yerine oylesine izinler istiyosunuz. En azından bi kısmını kendi izninizden kullann derim ben
arkadaşım kurumda ilk yılı olan ve yıllık izin hakkı olmayan insanlar var, onlarda yeri geldiğinde izin istiyorlar, benim yıllık izinden düşülmesini istemem demek izinlerin resmiyete baglanması ve onların birdaha izin kullanmakta o kadar rahat olamamaları anlamına gelecek. ben bir takım dengeleri korumak adına detaylı düşünüyorum. ben şimdi yıllık iznimi kullansam yazın millet nasıl tatile gidecek? yıllık izin hakkı olmayanlarda gidemezlerse benim yüzümden ben kötü hissedeceğim. birkaç kişi bana engel oluyor diye bende meslekte ilk yılı olanları mı harcayayım?
yerinde olsam iznimi alırım,
arkadaslarım baktım sorun cıkarıyor, o zaman yıllık iznimden dusun derim,
onlara da "buyrun bakalım yazın tatile cıkabilecek misiniz siz"derim.
hem sefa surecekler hem de cefayı sen cekeceksin. yok oyle sey. onlar da buna gore tercihlerini yapmıs olurlar...
Meslekte ilk yılıysa izin hakkı yoksa zaten tatile gitmek icin izin kullanmamalı bence hem çalısmayacak hemde çalışıyo gibi gorunup devletten para alacak oh ne ala memleket... bi yorumunuzda da ben bu egitime yıllık izinle gidersem bi daha kimseye izinsiz bir sey yaptrmam demissiniz ama sizin istediğiniz izin fazla geldi bana yoksa insanların bi günlük acil isleri olur hastaneye gitmeleri falan gerekir bence bunlar da bi sakınca yok zaten siz de demissiniz bende isim oldugunda gelmiyorum diye. Bu arada beni yanlış anlamanızı da istemem tabi ki egitiminizi yapn ama en azndan bi ksmnı kendi izinlerinizden kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?