akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

benvehuzurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.201
909
43
38
BAŞLIĞI DEĞİŞTİRMEK İSTERİM SANIRIM FAZLACA YANLIŞ ANLAŞILDI ... SADECE DERS VERMEK NIYETINDEYIM...aklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
edit: sadece bu olayla sınırlı deıl tabı yapılanlar dışarda gıydırdığı ayakkabısıyla çocugu evıme alır... altını yatagın ustunde değiştirmişliği vardır... uzayıp gıder kısa olsun demıştım hata etmışım sanırım....

Son düzenleme:
Karadut suyunu Elime alsam bile çocugum dökerse kendım silerim.
Bizde bu böyledır.
Dün ablam bendeydı .
Profiterl yapmıştım. Çocuklara sofra bezi serdiğim halde her yer çikolata oldu hiiç önemsememıştim ama ablam eline bez alıp hemen sildi.

Bazı ebevenyler çok rahat , gamsız.

İntikam almazdım açıkcası.. Bu kadar ucuz hareketlerın kadını değilim çünkü.

bence abartıyorsunuz... kasıtlı yapıldığını düşünmüyorum karadut şerbetini getirmemesi mantıklı olurdu ewet. ama onu getirmese evden başka birşey dökebilirdi çocuklu bir anne olarak söylüyorum,ama ben olsam kendim silerdim... siz hiç bir şey yapmayın bence

Anlamadım valla eltiniz o kadar meyvesuyu içinde birşey bulamamış da karadut suyunu nereden bulmuş da koymuş. Onun da kabahati yok ki damla damla dökülmüş müdahale etmiştir. Canım çıktı diyorsunuz sanki biberonu açıp mı boşalttı ne intikamı hayret valla ne yapacaksınız çocuk gibi elinizi falan meyvesuyuna çarpıp ortalık mı batıracaqksınız ne meraklısınız hemen intikam almaya ilk olayda çocuktur olabilir mübarek gün yani

evden birşey dokulseydı emın olun düşünmezdim benimde çocuğum var dokulur toplanır ... ama karadut neden mısafırlıkte verılsın hadı onu geçtim dokulunce bez ıstemek yerıne neden zaten leke tutmayan kumaş densın anlamıyorum ...

öyle olduğunu düşünüyorum eşyalarım beyaz ...

Ay evet kasıtlı yaptı çocuğun biberonuna onu koydu dök oğlum her yeri kirlet kirlesinsin dedi çünkü fesat kıskanç dimi eltiniz ama kusura bakmayın bundan bile intikam düşünecek kadar içiniz karardıysa biraz kendinize bakmanız lazım kadın neden eşyalarını kirletmek istesin valla karadut suyunu da ben arasam bulamam yani

çocuk biberonu ıçmedığı vakıt sallıyordu elınde ben zaten o noktada aaa dokuluyor dedım neyse siz zaten bıyle durumlarda kusura bakma cocuktur dıyıp bez ıstemek yerıne sanırım eltim gibi nasılsa leke tutmayan kumaştır dersınız bocalaması mı gerek ... sız mısafırlığe gitmişsiniz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…