- 22 Temmuz 2017
- 219
- 223
- 53
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
Çok elestirilmissiniz ama ben size hak verdim valla. Cocugun hic sucu yok. O bilemez karadut suyuymus lekesi cikmazmis falan. Bu bence annenin hatasi. Misafirlige gidilen eve karadut suyu goturup cocugun eline verip dokturmek tamamen gorgusuzluk kimse kusura bakmasin da. Cocuk bunu doker ev sahibine ayip diye insan dusunmez mi ? Bu dusuncesizlik ve saygisizliktir. Cocuktur bir sey yemek icmek isterse annesi olarak bi ortu serer yedirir icirir kaldirirsin. Benim de 4 yasinda yegenim var yengem once onu yedirir masadan kaldirir elini yuzunu siler en son kendi yer misafirliklerde. Baskasinin yataginin ustunde bebek bezi degistirmek konusuna deginmiyorum bile. Hadi cocuk anne kontrolu disinda kirletti diyelim sonucta cocuk olabilir. Bir mahcup olur ozur dilersin, kendin silersin. Bide zaten koltuk leke tutmuyor demek ayiptir yahu. Eltiniz ya kasitli yapiyor ya gercekten gorgusuz. Kendi evinde nasil peki ? Yani ozellikle size yapmiyorsa dusuncesizliktir yaptigi ve Intikam almaya falan da gerek yok. Birdahaki sefere siz cocuga bir ortu serip gel canim ustune otur da ye, ic dokulunce ben cok yoruluyorum temizlerken tarzi konusursaniz eltiniz gereken mesaji alir da belki birdahakine kendi cocuguyla ilgilenir.BAŞLIĞI DEĞİŞTİRMEK İSTERİM SANIRIM FAZLACA YANLIŞ ANLAŞILDI ... SADECE DERS VERMEK NIYETINDEYIM...aklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
edit: sadece bu olayla sınırlı deıl tabı yapılanlar dışarda gıydırdığı ayakkabısıyla çocugu evıme alır... altını yatagın ustunde değiştirmişliği vardır... uzayıp gıder kısa olsun demıştım hata etmışım sanırım....
Bi akrabam buna dayanamayıp çocuğunu halıya çişini yaptırtmıştı bezlememişti haklılık payı da var bence bezmişti canından
Dediginiz gibi yazik ışteyazık işte bu da benım derdım ne yapcaz bizde boyleyız
insanlığınıza birşey demedik aslında sana da demedik aplaAnnesi ve babası müdahale eder dedim zaten konu sahibi elinden almalıdır demedim.. Bebek ne bilsin elindekinin yerlere döküldüğünü? Ona göre her şey oyundur..
Benim oğlum 2 yaşında hala daha yapar öyle şeyler. Ama sınırlarını ben belirlerim.. Benim evimde duvarlarıma kadar leke iken başkasının evinde o lüksü yoktur..
Üstelik geniş geniş "çıkar o ya" ne demek? Nasıl bir saygısızlık? Diyorum ya görgü başka şey herkeste olmuyor..
Benim misafirlerim de beni bilir. Bir tek siz insansınız zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?