- 12 Şubat 2009
- 3.121
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
Ucuzluk la ne ilgisi var,yapılan davranış sizi etkilememis olabilir ama bayanı etkilemiş ..kötü duygu uyandırmış.Karadut suyunu Elime alsam bile çocugum dökerse kendım silerim.
Bizde bu böyledır.
Dün ablam bendeydı .
Profiterl yapmıştım. Çocuklara sofra bezi serdiğim halde her yer çikolata oldu hiiç önemsememıştim ama ablam eline bez alıp hemen sildi.
Bazı ebevenyler çok rahat , gamsız.
İntikam almazdım açıkcası.. Bu kadar ucuz hareketlerın kadını değilim çünkü.
mesele çocuğun birşey dokmesı deıl asla da olmaz çocuk dokerken seyırcı kalmak mesele ya da dokulduğunu gorunce sılelım leke kalmasın demek yerıne leke tutmaz zaten demek mesele... cocuk duşmanı deılım aşırı tıtız deılım ama insaların mısafırlığe gıdınce çocuklarını salıp kırletsınler mantığını kafam almıyor tabı kı de bu yaşadığım ilk şey deıl bırsuru olmuştur ama uzun bır paragraf yazmak ıstemedım...Puffff takıldığınız şeye bakın. Boşverin yeri gelir sizin çocukta onun evine birşeyler döker.
saol canım seninde
Eltinin evine beton mikseriyle harç dök istersen alsın dersini
tşk ederim ...Ucuzluk la ne ilgisi var,yapılan davranış sizi etkilememis olabilir ama bayanı etkilemiş ..kötü duygu uyandırmış.
Konu sahibi sende İntikam alicam demek yerine o anki hissettigin duyguları oldugu gibi karsindaki ile paylaş ..bu davranisinla boyle hissettim beni incitti...vs...senin için daha anlamlı olacaktır
neyse artık çatlamazsınız olsun sızıde boyle kabul etmek gerek ne diyim utanmazın bırıyımOlabilir..şu an farkettim sizin hakkınızda düşünürken de,benimde kalbim az karanlık değilmiş hani
Yanlız içimdekini söylemezsem çatlarım,benim aklımdan böyle birşey geçse kendimden utanırım yeminle..siz bide kalkıp buraya yazmışsınız..pesss..
Benım için ucuz bır hareket olur . Onu dile getırdım . Yasak mı ?Ucuzluk la ne ilgisi var,yapılan davranış sizi etkilememis olabilir ama bayanı etkilemiş ..kötü duygu uyandırmış.
Konu sahibi sende İntikam alicam demek yerine o anki hissettigin duyguları oldugu gibi karsindaki ile paylaş ..bu davranisinla boyle hissettim beni incitti...vs...senin için daha anlamlı olacaktır
Daha neler duyup gorucez acaba bu kadarcik seyi kendinize dert etmeyin Allah askina intikam nedir ya ne kadar kötü bi kelime insanlarin birbirine hic tahammülü kalmamis yazikaklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
siz soyledığınız birşeyin insanı kırıp kırmadığını sadece yasak olduğunda anlıyorsanız soyleyın muhım deıl yasak ta deil ...Benım için ucuz bır hareket olur . Onu dile getırdım . Yasak mı ?
yazık işte bu da benım derdım ne yapcaz bizde boyleyızDaha neler duyup gorucez acaba bu kadarcik seyi kendinize dert etmeyin Allah askina intikam nedir ya ne kadar kötü bi kelime insanlarin birbirine hic tahammülü kalmamis yazik
Siz bence alınmak ıstıyorsunuz benım cumlem ;siz soyledığınız birşeyin insanı kırıp kırmadığını sadece yasak olduğunda anlıyorsanız soyleyın muhım deıl yasak ta deil ...
ağzına sağlık:...Konu sahibinin anlatmak istediği şey, halıma şunu döktüler eyvahh demiyor!
çocuktur elbet olur böyle şeyler, ama bu durumun karşısında seyirci kalınması ve
amaaaan zaten leke tutmuyor kumaş, döküversin nolcak, deyip hiç müdahale etme
zahmetinde bulunmayan anneye bence de bir ders verilmeli.
bir anne, anneliği gereği çocuğunun önünde arkasında olur misafirliğe gittiği zaman.
kasıtlı olarak yapmamış olsa kiii bence kasıtlı dünüyüyor, olur böyle şeyler dersin,
evin hanımı siler temizler geçer, öyle de olmuş.
amaaaa bazı kadınlar var ki bazı şeyleri idrak edebilmeleri için
birebir aynı şeyi yaşamayı maaelesef hakediyorlar.
anladıkları dilden konuşmak gerek ki bir daha hem çenesinin hem çocuğunun önlemini alsın.
Konu sahibine hak veriyorum.
Nezaket bozulmasın, ev sahibi kaba olmasın, Kibarlıktan ödün vermeyelim diyoruz,
ama arkadaş herşes önce bir haddini bilsin.
Hmm yaptığını anlaması için intikam almakta sizin gibi kalbi kötü insanlara yakışır..intikam sadece ceza vermek amaçlı olmaz ki yaptığını anlamalı kinciyim yanı rahat edeceksenız...
tşk ederim anladım şimdi ...Siz bence alınmak ıstıyorsunuz benım cumlem ;
İntikam almazdım açıkcası.. Bu kadar ucuz hareketlerın kadını değilim çünkü. Demişim .
Kendım yapcağım davranışı söylmışım .
Sen ne yaparsan yap banane.
Sadece küçük düşürücü benım gözümde eğer o da bilerek yaptıysa kendı boş işliliğini .
Sende ona uyarsan ne farkın kalıcak ondan ?
Onun gıbı yapmaki düşme onun sevıyesıne ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?