akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

Ucuzluk la ne ilgisi var,yapılan davranış sizi etkilememis olabilir ama bayanı etkilemiş ..kötü duygu uyandırmış.

Konu sahibi sende İntikam alicam demek yerine o anki hissettigin duyguları oldugu gibi karsindaki ile paylaş ..bu davranisinla boyle hissettim beni incitti...vs...senin için daha anlamlı olacaktır

Puffff takıldığınız şeye bakın. Boşverin yeri gelir sizin çocukta onun evine birşeyler döker.
mesele çocuğun birşey dokmesı deıl asla da olmaz çocuk dokerken seyırcı kalmak mesele ya da dokulduğunu gorunce sılelım leke kalmasın demek yerıne leke tutmaz zaten demek mesele... cocuk duşmanı deılım aşırı tıtız deılım ama insaların mısafırlığe gıdınce çocuklarını salıp kırletsınler mantığını kafam almıyor tabı kı de bu yaşadığım ilk şey deıl bırsuru olmuştur ama uzun bır paragraf yazmak ıstemedım...

tşk ederim ...

neyse artık çatlamazsınız olsun sızıde boyle kabul etmek gerek ne diyim utanmazın bırıyım

Benım için ucuz bır hareket olur . Onu dile getırdım . Yasak mı ?

Daha neler duyup gorucez acaba bu kadarcik seyi kendinize dert etmeyin Allah askina intikam nedir ya ne kadar kötü bi kelime insanlarin birbirine hic tahammülü kalmamis yazik

Çıktığı kültüre geri sokmalı böylesini.. Öyle bahane mi olur?

Ne işi varmış misafirlikte biberonda karadut suyunun? Evinde içirsin ya da kucağında içirip bitirtsin..

Sen de yemeğin salçalı suyunu yanlışlıkla dök. "Aman neyse silersin çıkar" dersin..

Tamam annesi dikkatsiz ilgisiz davranmış da cidden ilk kez mi oldu böyle bir şey? Benim halılar misafir çocukları sayesinde sürrealist çalışma alanına dönüyor da.

Çok ders vermek istiyorsanız gittiğinizde güzel bir dille lekelerin çok zor çıktığını, sizin için sorun olmasa da gittiği başka yerde dikkat etmesinin daha iyi olacağını söyleyin.

siz soyledığınız birşeyin insanı kırıp kırmadığını sadece yasak olduğunda anlıyorsanız soyleyın muhım deıl yasak ta deil ...
Siz bence alınmak ıstıyorsunuz benım cumlem ;

İntikam almazdım açıkcası.. Bu kadar ucuz hareketlerın kadını değilim çünkü. Demişim .
Kendım yapcağım davranışı söylmışım .
Sen ne yaparsan yap banane.
Sadece küçük düşürücü benım gözümde eğer o da bilerek yaptıysa kendı boş işliliğini .
Sende ona uyarsan ne farkın kalıcak ondan ?

Onun gıbı yapmaki düşme onun sevıyesıne ..

Konu sahibinin anlatmak istediği şey, halıma şunu döktüler eyvahh demiyor!

çocuktur elbet olur böyle şeyler, ama bu durumun karşısında seyirci kalınması ve
amaaaan zaten leke tutmuyor kumaş, döküversin nolcak, deyip hiç müdahale etme
zahmetinde bulunmayan anneye bence de bir ders verilmeli.

bir anne, anneliği gereği çocuğunun önünde arkasında olur misafirliğe gittiği zaman.

kasıtlı olarak yapmamış olsa kiii bence kasıtlı dünüyüyor, olur böyle şeyler dersin,

evin hanımı siler temizler geçer, öyle de olmuş.

amaaaa bazı kadınlar var ki bazı şeyleri idrak edebilmeleri için

birebir aynı şeyi yaşamayı maaelesef hakediyorlar.

anladıkları dilden konuşmak gerek ki bir daha hem çenesinin hem çocuğunun önlemini alsın.

Konu sahibine hak veriyorum.

Nezaket bozulmasın, ev sahibi kaba olmasın, Kibarlıktan ödün vermeyelim diyoruz,

ama arkadaş herşes önce bir haddini bilsin.

ağzına sağlık:...

tşk ederim anladım şimdi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…