akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

kasıtlı yapmasa bıle ınsan olan bez ıster uzulur kusura bakma der sanırım nasılsa leke tutmayan kumaş demez gibime geldı...

bu kadar birebir olmasın dıe sormuştum ...

Şaka olmalısınız ya bir de birebir aynısı olmasın demişsiniz ya yok aynısı olsun gidin dökün karadut suyunu öyle dökülmez böyle dökülür deyin intikam alırsınız illa birşey dökeceksiniz ya Allah akıl fikir versin ya

Onun yaptığının aynısını yaparsanız ondan ne farkiniz kalır.
Birdaha cagirmayin olsun bitsin.
ama bu durumun farkına varmalı ben ılla bışey dokucem demedım ama anlamalı yaptığını ... goruşmeyı hıçbır zaman ıstemem ama aile brlığı için mecbur nadırde olsa gıdılır gelnır...

boşverin yahu altında bir şey aramayın dut suyu OlmaZsa portakal olurdu ana o çocuk o halıyı pişleyecekti yani boşverin

silmesine zaten ızın vermem ama nezaket ıcabı en azından kusura bakma çocuk işte elinden alamadım falan deseydı...

Siz demişsiniz leke tutmayan kumaş diye o an olmuş yani. Ben hamileyim gittiğimde bir yerde kazada olabilir demek ki o kişide bile isteye yaptığımı düşünüp gelip benden intikam olacak çok komik çocuk bu sizi çocuğunuz yok sanırım ayrıca kurudut meyvesinin suyuna da hiç rastlamadım biraz burada zor çıkan birşey uydurmuşsunuz gibi kusura bakmayın illa dökeceksiniz dökün rahatlayın!!

çocuğum var misafirliğe gidince nasıl davranması gerektığını oğretırım ama kuçukse kenara çekerım ortu ısterım ve orda yedırırım benım annemden gorduğum budur... ben demedım leke tutmayan kumaş dıe kv soyler hep ... kaza başka bışı çocuğun bunu yapmasını seyretmek başka... kusura bakmayın karadut suyu bızım buralarda bıdonla satılır sız duymadınız demekki.... uydurmak falan guzel uslup....

Intikam alinmaya değer bisey yok. Kendinizi kötülükle beslenmeyin . Eger kendinizi kotulukle beslerseniz kendinize buyuk kotuluk etmis olursunuz

bende onu soyluyorum kazara olsa ya da çay dokulse bırı içecek dokse farklı bı durum mısafırdır elımden geldığınce sorunsuz mudahele ederım ama çocuk bıberonu sallarken bakmak dur yavrum dokuluyor dememek bana tuaf geldı demekki aranıyor dedım...

Bunun için mi intikam alacaksınız..
Allah aşkına ne kadar kinciymişsiniz.. içiniz rahat edecekse sizde iftarda yemek dökün halıya yetmedi çay içerken bardağı düşürün elinizden.. insanlar ne planlar yapıyor demekki korkmak lazım.

Çoçuğunuz var Mı bilmiyorum ama giderken nar suyu alın çocuğunuz varsa eline verin yoksa kendiniz bardağı alın koltuğa oturun bir anda düşüversin elinizden anlar o zaman zaten eşe kaldı mı ancak savunmayı bilir. Koskoca kadın kültürle ne alakası varmış. Pasaklı demiyor da kültürü öyleymiş. Siz de kısasa kısas yapın çoktan ciddiyim

intikam sadece ceza vermek amaçlı olmaz ki yaptığını anlamalı kinciyim yanı rahat edeceksenız...

silmesine zaten ızın vermem ama nezaket ıcabı en azından kusura bakma çocuk işte elinden alamadım falan deseydı...
oda onun görgüsüzlüğü ne yapacaksın herkez bir değil... ama gerçekten siz birşey yapmayın..

bunu yapmak ıstemedım sadece yaptığının yanlış olduğunu anlatmak istedim... ama yorumlara bakılırsa ben hatalıyım :)

O eltinizin terbiyesizligi sizde yaparsanız sizde onun gibi olursunuz bidahakine uyarın ben öyle şeylerden hoslanmam alirmisin elinden de almassa sen al evinin kirletilmesini onlemen en doğal hakkın sen evdede dokturuyorsan oturacak yer kalmamistir de o pis durumuna düşsün bidahakine yaptirmaz

tşk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…