- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
kasıtlı yapmasa bıle ınsan olan bez ıster uzulur kusura bakma der sanırım nasılsa leke tutmayan kumaş demez gibime geldı...Ay evet kasıtlı yaptı çocuğun biberonuna onu koydu dök oğlum her yeri kirlet kirlesinsin dedi çünkü fesat kıskanç dimi eltiniz ama kusura bakmayın bundan bile intikam düşünecek kadar içiniz karardıysa biraz kendinize bakmanız lazım kadın neden eşyalarını kirletmek istesin valla karadut suyunu da ben arasam bulamam yani
bu kadar birebir olmasın dıe sormuştum ...
ama bu durumun farkına varmalı ben ılla bışey dokucem demedım ama anlamalı yaptığını ... goruşmeyı hıçbır zaman ıstemem ama aile brlığı için mecbur nadırde olsa gıdılır gelnır...Onun yaptığının aynısını yaparsanız ondan ne farkiniz kalır.
Birdaha cagirmayin olsun bitsin.
silmesine zaten ızın vermem ama nezaket ıcabı en azından kusura bakma çocuk işte elinden alamadım falan deseydı...bence abartıyorsunuz... kasıtlı yapıldığını düşünmüyorum karadut şerbetini getirmemesi mantıklı olurdu ewet. ama onu getirmese evden başka birşey dökebilirdi çocuklu bir anne olarak söylüyorum,ama ben olsam kendim silerdim... siz hiç bir şey yapmayın bence
çocuk biberonu ıçmedığı vakıt sallıyordu elınde ben zaten o noktada aaa dokuluyor dedım neyse siz zaten bıyle durumlarda kusura bakma cocuktur dıyıp bez ıstemek yerıne sanırım eltim gibi nasılsa leke tutmayan kumaştır dersınız bocalaması mı gerek ... sız mısafırlığe gitmişsiniz yani...
çocuğum var misafirliğe gidince nasıl davranması gerektığını oğretırım ama kuçukse kenara çekerım ortu ısterım ve orda yedırırım benım annemden gorduğum budur... ben demedım leke tutmayan kumaş dıe kv soyler hep ... kaza başka bışı çocuğun bunu yapmasını seyretmek başka... kusura bakmayın karadut suyu bızım buralarda bıdonla satılır sız duymadınız demekki.... uydurmak falan guzel uslup....Siz demişsiniz leke tutmayan kumaş diye o an olmuş yani. Ben hamileyim gittiğimde bir yerde kazada olabilir demek ki o kişide bile isteye yaptığımı düşünüp gelip benden intikam olacak çok komik çocuk bu sizi çocuğunuz yok sanırım ayrıca kurudut meyvesinin suyuna da hiç rastlamadım biraz burada zor çıkan birşey uydurmuşsunuz gibi kusura bakmayın illa dökeceksiniz dökün rahatlayın!!
bende onu soyluyorum kazara olsa ya da çay dokulse bırı içecek dokse farklı bı durum mısafırdır elımden geldığınce sorunsuz mudahele ederım ama çocuk bıberonu sallarken bakmak dur yavrum dokuluyor dememek bana tuaf geldı demekki aranıyor dedım...Karadut suyunu Elime alsam bile çocugum dökerse kendım silerim.
Bizde bu böyledır.
Dün ablam bendeydı .
Profiterl yapmıştım. Çocuklara sofra bezi serdiğim halde her yer çikolata oldu hiiç önemsememıştim ama ablam eline bez alıp hemen sildi.
Bazı ebevenyler çok rahat , gamsız.
İntikam almazdım açıkcası.. Bu kadar ucuz hareketlerın kadını değilim çünkü.
tşk ederim...Intikam alinmaya değer bisey yok. Kendinizi kötülükle beslenmeyin . Eger kendinizi kotulukle beslerseniz kendinize buyuk kotuluk etmis olursunuz
Çoçuğunuz var Mı bilmiyorum ama giderken nar suyu alın çocuğunuz varsa eline verin yoksa kendiniz bardağı alın koltuğa oturun bir anda düşüversin elinizden anlar o zamanaklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
intikam sadece ceza vermek amaçlı olmaz ki yaptığını anlamalı kinciyim yanı rahat edeceksenız...Bunun için mi intikam alacaksınız..
Allah aşkına ne kadar kinciymişsiniz.. içiniz rahat edecekse sizde iftarda yemek dökün halıya yetmedi çay içerken bardağı düşürün elinizden.. insanlar ne planlar yapıyor demekki korkmak lazım.
oda onun görgüsüzlüğü ne yapacaksın herkez bir değil... ama gerçekten siz birşey yapmayın..silmesine zaten ızın vermem ama nezaket ıcabı en azından kusura bakma çocuk işte elinden alamadım falan deseydı...
bunu yapmak ıstemedım sadece yaptığının yanlış olduğunu anlatmak istedim... ama yorumlara bakılırsa ben hatalıyım :)Çoçuğunuz var Mı bilmiyorum ama giderken nar suyu alın çocuğunuz varsa eline verin yoksa kendiniz bardağı alın koltuğa oturun bir anda düşüversin elinizden anlar o zamanzaten eşe kaldı mı ancak savunmayı bilir. Koskoca kadın kültürle ne alakası varmış. Pasaklı demiyor da kültürü öyleymiş. Siz de kısasa kısas yapın çoktan ciddiyim
tşk ederim...O eltinizin terbiyesizligi sizde yaparsanız sizde onun gibi olursunuz bidahakine uyarın ben öyle şeylerden hoslanmam alirmisin elinden de almassa sen al evinin kirletilmesini onlemen en doğal hakkın sen evdede dokturuyorsan oturacak yer kalmamistir de o pis durumuna düşsün bidahakine yaptirmaz
saol canım senindeKalbiniz kararmış sizin..önce bunun çaresine bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?