akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

Hiç sevmiyorum sizin elti gibi olanları. Eşimin abisinin karısı da çocuğun altını halının üstünde değişmişti. Çocuk sonra aldı yemek kaşığını balkon camlarına vuruyor çat çat, annesi de gülüyor. Üf hatırladıkça sinir oluyorum. Kasıtlı yaptıklarını düşünüyorsanız davet etmeyin olsun bitsin. Ramazan günü kin ile iftara gitmeyin derim.

Çocuktur yapar, ona zaten bir şey denmez de annenin vurdumduymazlığına ben de katlanamam doğrusu. Bunun titizlikle ya da hoşgörüyle alakası olduğuna inanmıyorum. Ama kişisel görüşüm böyle şeyler için ders vereyim diye düşünmek kafanızı boşuna yormak olacaktır, Allah ıslah etsin diyip geçin. Hayırlı Ramazanlar.

Ne intikamı ya,başlığı değiştirsen ne olur sanki
İçerik yine aynı
İsteyerek alıp dökmedi ya eltin
Sen kadına gıcık olmuşsun,huzursuzluk ve onun canını sıkmak için leke sana bahane olmuş

Birşey kendi başına geldiğinde ne kadar kolay anlayışlı olmak.Elbetteki kasıt olmayabilir.Peki şöyle sorsam.Çocuk karadut suyunu yerlere ve koltuğa damlata damlata içtikten sonra annesinin o koltuk leke tutmaz demesi çok mu doğru?Yoksa kusura bakma deyip çocuğunun kirlettiği şeyi kendisi mi silmeliydi?

Konu sahibinin tek hatası var burda konu başlığında kullandığı intikam kelimesi.Onun haricinde yerden göğe kadar haklı.Ama bu konuya yorum yapanların hepsi o kadar anlayışlı ve sabırlı ki aynı şey kendi başlarına gelse ve çocuğun annesi dalga geçer gibi leke tutmaz o koltuk dese hiç umursamayacak ve bi o kadar anlayışla karşılayacaklar.Ama işin enteresan kısmı o anlayışlı hallerinden kk.da konu okurken eser bile yok.Zira konu sahibine karadut suyu diye birşey yok,sen uyduruyorsum diyecek kadar saldırgan yaklaştılar konuya

Inan bende yorumları şaşkınlıkla okudum.Yorum yapan anlayışlı bayanların hepsi konu sahibini hakaret yağmuruna tutmuş.Küfüre kadar giren var ya.Bu nasıl bir tezat anlamadımki.Yorumunu yapıp geçmek varken,hakaret etmek nedir.Bir an acaba bu yorum yapanlar gizliden eltisi,eltisinin kardeşi,ablası filan olabilirmi diye bile düşündüm yani.

Neden bu kindarlık ? İlla onunda halısına kanepesine zarar mı vermek lazım ? Çok rahatsızsanız almazsınız evinize. Muhatap olmazsınız. Kimse sizi zorlayamaz sonuçta.

Eltiniz düşüncesiz, gamsız olabilir ama kin tutup ders verilecek bir durum mu, değil. Siz de onun evine gidip misal nar suyu dökseniz ne anlayacak kadın yani, gamsız her yerde gamsızdır. Bir daha elinizden geldiğince evinize davet etmezsiniz olur biter.

Ille ders vermek istiyorsaniz onun yaptigi seyin aynisini sizde yapin.

Dengesizin tekiymiş. Su bile dökse insan uyarır evladını. Siz intikam alma fikrini bir kenara bırakıp açık açık konuşun bence. Saatlerce uğraştım lütfen daha dikkatli ol diyebilirsin.

Ya kadın gıcıklığından yapmıyor anladığım biraz rahat, pis ve düşüncesiz. Yani ders vermek, intikam almak olmaz böylesine. Yaptığı zamanlar uyarman lazım her seferinde. Başka yolu yok

Ben konusur uyarirdim. Intikam almak karsi tarafla ayni seviyeye inmektir. Araya mesafe koymak ve bir daha iftara cagirnanak en guzel intikamdir. Bir insani en cok uzen sey onu umursamamaktir.

İntikam almak filan bu mesele için fazla olmuş.
Yapılacak birşey yok.
Haklısınız,çocuk döktüğünde,bez istemeli, panik olmalı,silmeye yeltenmeliydi.
Normali bu.
Ama elti normal değil,gamsız ve görgüsüz olmalı.
E bu insana ne yapsanız anlamazki.
Mesafeli olursunuz o kadar.
Gidip siz de halıya çay dökmezsiniz çocuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…