akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

Rahatsız oluyorsan bidaha çağırma yada tepkini belli et söyle yani içinde dert olcagina manalı söylemde bulun komsumun çocuğu her tarafa bilmem ne döktü annesi ne sildi ne dur dedi falan dersin ben olsam intikam yerine öyle yaparım onun gibi olsanız kendi yaptiginin doğru olduğunu daha çok inanmis olcak

Akıllı kadınlar intikam düşünmez. İntikamın boş bir şey olduğunu bilir. O yüzden başlık yanlış olmuş.

Bu arada konu sahibi cidden intikam böyle bir konu için çok gereksiz gerçi her konu da intikam gereksiz ya :) ve bunu gibi bir olay için efor sarfetmeye hiç gerek yok sen iftarına git al karşına güzel bi şekilde konuş ha yine anlamaz ise evine alma olsun bitsin

Konu sahibi ben sana hak verdim bir değil iki değil bu ne biçim insanmış böyle.Bu rahatlığı evinde gösteryo mu acaba çocuklarına.Bence kasten kötü niyet var o yüzden karşılık vermek istemekte haklısın.

Onlar zaten leke tutmaz ne demek yahu?
Kusura bakma diyeceğine verdiği cevaba bak terbiyesizin.

Akilli insan aklini boyle ucuz seylere yormaz. Kurnaz insan yorar.
Allah baska dert vermesin.

Gamsiz annelerden bende hoslanmam. Hele cocugu ortaligi dagitip dokup amaan yeaa bosver diye gecisitiriyorsa hele. Ama oylelerini de evime davet etmem birdaha.

Sen intikam alsan o da tekrar yapar veya kasitli yapmadiysa kasitli yapar bu sefer. Eee nereye kadar bu bosluk bu beyinsizlik?
Hayatinizi ucuz seylere harcamayin..vakit onemli

Bence şöyle yapın evinize kimseyi çağırmayın. Bu titiz hanımların butarz şeyleri dert haline getirmesini anlamıyorum. Hiç önemli değil benim için şahsen. Böyle intikammış dersmiş verecek kadar takıyosanız direkt söyleyin benim huyum böyle dikkat et diye zaten bidaha ayak basmazlar evinize.

Benim bir arkadaşım var iki küçük çocuk sahibi. Sürekli sosyalliğinden, yaptığı akraba ve arkadaş ziyaretlerinden dem vurur. Tabii iki çocukla nasıl geziyor bu kadar derseniz, gamsızlığı sayesinde. Geçen başka bir arkadaşa hayırlı olsuna gitmişler. Küçük çocuğu eline limonu alıp eze eze suyunu akıta akıta arkadaşın yepyeni halısının icabına bakmış. Annesi olan arkadaşımız bir şey dememiş. Bu samimiyet değil bu rahatlık ve karşı tarafı önemsememek bence. Neyse ev sahibi arkadaşın da canı sıkılmış benle paylaşmıştı durumu.
Sonra bu gamsız arkadaş bana gelecek oldu. Tabi öteki arkadaşa yaptığından ötürü tecrübeliyim. Baktım gelir gelmez çocuklar salona daldı, anneleri benimle oturma odasında rahat rahat oturuyor. Bir de baktım çocuk benim konsoldaki porselen süslerimi avuçlamış geliyor, hemen aldım elinden. Salonun kapısını çektim. Gülerek "Burayı kapatsam iyi olacak" dedim. Şakayla karışık. O saatten sonra anneleri anladı hassas olduğumu, takip etti çocuklarını.

Karşılık olarak birşeyler yapmanın peşine düşmeZdim biraz basit hareketler bunlar.

Ama çocuğu döktükten sonraki “aman leke tutmuyor nasılsa” döksün birşey olmaz tarzındaki tavrına sert tepki verirdim sanırım.

Konu titizlik filan değil, umursamazlığa sinirlenmek sanki; ben böyle aldım.
Şimdi şöyle diyeyim, halım koltuğum batmış sallamam, çocuktur yani döker saçar. Ancak çocuğun anası sallamıyorsa, hah işte o benim de canımı sıkar. Eşim tarafından bi akraba bize misafirliğe gelmişti, çocuğun elinde börek, koltuklara tırmanır, oralara buralara yağlı ellerini sürer; anasının da umuru değil. Ha ne olacak siliveririm, toplayıveririm bitti gitti ama kadının o rahatlığı bana battı. Bir kere bile çocuğunu uyarmak yok-zaptetmek yok, "Kuzum hadi şuraya oturup şurada yiyelim bak abla sofra bezi sermiş sana güzel bi tabak-tepsi hazırlamış, dökülmesin yere, burada yiyelim hadi." demek yok. Evinde rahat olabilirsin ama elin evine gidiyorsan kendi evin gibi davranamazsın kusura kalma.

Gittiler, sonrasında söve söve börek topladım koltuk aralarından; bu eziyet değil mi ev sahibine?
Neyse. İntikam- ders verme konusuna gelelim; yanlışlıkla ocaktan aldığınız çaydanlığı ya da ketılı düşürüverin yere "Ayy nasıl oldu bilemedim pardoon" diye. Çayınıza 5-6 şeker basın, yine elinizden kayıversin salon halısına-koltuğa. "Ah sakarlığım üzerimde bugün ayy kusura bakmaa" deyin. Şekerli çay lekesi klasiktir, halıya güzel gider
10 küsur yeri bol bol çaylayın, masa örtülerinden koltuğa, halıdan perdesine kadar... O yeter ona.
Ha ikramlıkların kırıntılarını da her yere saçmayı, elinizin yağını ora bura sürmeyi de ihmal etmeyin.
Çocuğunuzun altını değiştirirken, yanlışlıkla etrafı kakiş de yapabilirsiniz, mis kokulu anılar bırakırsınız. ^_^

Nerede cocugu bir kusur isleyince yerin dibine giren anneler. Utanmadan bir de leke tutmuyor diyor. Al bezi sil o zaman.

Çıldırırım

Ben de şu rahat anneleri anlayamıyorum. Biz çocukken en yakınımıza gidecek olsak bile annem evde uyarır, hatta korkutur (bu yanlış tabi) bizi götürürdü. Yanından da ayırmazdı. Bana bi çocuklu misafir gelmişti . Aman allahım.... Anne de bir rahat. Ben korkuyorum çocuk balkondan düşecek, Masadan düşecek, çekmeceden bıçak alıp kendine verecek. Ben koşturuyorum peşinden Anne Ohhhh

Benimde tay tüyü elim.kanamisti dökülmüştü islak mendille hemen cıktı. 15 saniyede falan. Nasıl canınız çıktı silerken anlamadım?

İftara çağır maksat sevap olsun diye sonra Ramazan’ın ruhuna aykırı intikam hissin oluşsun?!
Hani Ramazan ayı hoşgörü ayıydı? Yapmayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…