- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
Akıllı kadınlar intikam düşünmez. İntikamın boş bir şey olduğunu bilir. O yüzden başlık yanlış olmuş.BAŞLIĞI DEĞİŞTİRMEK İSTERİM SANIRIM FAZLACA YANLIŞ ANLAŞILDI ... SADECE DERS VERMEK NIYETINDEYIM...aklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
edit: sadece bu olayla sınırlı deıl tabı yapılanlar dışarda gıydırdığı ayakkabısıyla çocugu evıme alır... altını yatagın ustunde değiştirmişliği vardır... uzayıp gıder kısa olsun demıştım hata etmışım sanırım....
zaten başlığın altında duzeltme var neyse herkese tşk ederim...Akıllı kadınlar intikam düşünmez. İntikamın boş bir şey olduğunu bilir. O yüzden başlık yanlış olmuş.
ÇıldırırımBAŞLIĞI DEĞİŞTİRMEK İSTERİM SANIRIM FAZLACA YANLIŞ ANLAŞILDI ... SADECE DERS VERMEK NIYETINDEYIM...aklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
edit: sadece bu olayla sınırlı deıl tabı yapılanlar dışarda gıydırdığı ayakkabısıyla çocugu evıme alır... altını yatagın ustunde değiştirmişliği vardır... uzayıp gıder kısa olsun demıştım hata etmışım sanırım....
Ben de şu rahat anneleri anlayamıyorum. Biz çocukken en yakınımıza gidecek olsak bile annem evde uyarır, hatta korkutur (bu yanlış tabi) bizi götürürdü. Yanından da ayırmazdı. Bana bi çocuklu misafir gelmişti . Aman allahım.... Anne de bir rahat. Ben korkuyorum çocuk balkondan düşecek, Masadan düşecek, çekmeceden bıçak alıp kendine verecek. Ben koşturuyorum peşinden Anne OhhhhBenim bir arkadaşım var iki küçük çocuk sahibi. Sürekli sosyalliğinden, yaptığı akraba ve arkadaş ziyaretlerinden dem vurur. Tabii iki çocukla nasıl geziyor bu kadar derseniz, gamsızlığı sayesinde. Geçen başka bir arkadaşa hayırlı olsuna gitmişler. Küçük çocuğu eline limonu alıp eze eze suyunu akıta akıta arkadaşın yepyeni halısının icabına bakmış. Annesi olan arkadaşımız bir şey dememiş. Bu samimiyet değil bu rahatlık ve karşı tarafı önemsememek bence. Neyse ev sahibi arkadaşın da canı sıkılmış benle paylaşmıştı durumu.
Sonra bu gamsız arkadaş bana gelecek oldu. Tabi öteki arkadaşa yaptığından ötürü tecrübeliyim. Baktım gelir gelmez çocuklar salona daldı, anneleri benimle oturma odasında rahat rahat oturuyor. Bir de baktım çocuk benim konsoldaki porselen süslerimi avuçlamış geliyor, hemen aldım elinden. Salonun kapısını çektim. Gülerek "Burayı kapatsam iyi olacak" dedim. Şakayla karışık. O saatten sonra anneleri anladı hassas olduğumu, takip etti çocuklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?