- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Cevabınız için teşekkür ederimmerhaba
benim evde kedilerim var. öyle olunca çok tüy oluyor. roomba'nın bir modelini aldım. çok memnumum. tavsiye ederim. çekiş gücü çok yüksek. çok da kullanışlı. kendi kendini temizliyor
Yeni üye olusunuzdan degil de gozumden kaçmıştır:) teşekkür ederim bilgiler icin.beni eklememişsiniz. yeni üyeyim diye sanırım :)
yine yazayım dedim. iki model kullandım şu ana kadar.
roomba i7: evde kullandığım süpürge. evde iki kedim var. ortalıkta tüy vs hiç kalmıyor. şiddetle tavsiye ederim. kendini temizleme istasyonu var. çok kullanışlı
dyson 360: bir süre kullandıktan sonra annemlere verdim. yapısından dolayı benim koltukların altına girmiyordu. biraz yüksek. emiş gücü sanırım piyasadakilerin en iyisi.
robot süpürgelerle ilgili göz önünde bulundurmanız gereken şey asla süpürgenin yerini tutmadıkları. sadece süpürgeden süpürgeye ortalıktaki tüy, saç vs ufak tefek kirleri topluyorlar. ev hep temiz gibi görünüyor.
Hamileyim dogum öncesi tamirat tadilat boya badana isleri vardi sonrasinda temizlik icin birini bulana kadar gobegim catladi. Illa ki icime sinmeyen yerler de oluyor ama bu süpürüp silsin ben gerisini yaparim kafasindayim zaten banyo ve wc yi gelen temizlikcilere bırakmıyorum hic icime sinmiyor onlar da beni fazla titiz buluyor karşılıklı birbirimizi cekecegimize bi robot isimi görür umarım. Evdeki yabancıya da tahammülüm yok artik bizde isler self servis :)Bende irobot kullanıcısıyım . Herkes Farklı Farklı markalardan memnunlar bence bütçene göre kafana yatan bir modeli en kısa zamanda edin . Ne kadar yetersiz dense de büyük süpürge performansı elbette beklenemez ama çöp hazneside boş gelmiyor . Düzenli büyük süpürgeyi çalıştırıp birde robot süpürgen varsa evde bir yardımcıya ihtiyaç kalmıyor . Yardımcılar gibi o gün gelmem , bugün doluyum kapriside yokAyrıca ben bazen salonun kapısını kapatıp gece yatarken çalıştırdığım da oluyor ( akşam salonda çok hoplanıp zıplandıysa) sabah tertemiz salon
Teşekkürler.Ben memnun değilim aldığım markadan zaman kaybı. İlife v5 s yazayımda bunu almayın.
Ben de bunu almayi düşünüyorum tecrübelerinizi bekliyorum.Ben de dün hepsiburadadan sipariş verdim roborock S5 Max modelini. Kargolanmış, henüz gelmedi ama çok methini duydum okudum. Gelince deneyimlerimi yazarım
Ben dün hepsiburadadan 6700 e sipariş verdim bugün indirime girdi Hepsiburada da 6100 oldu Gittigidiyor'da 5700 e de var gördüm, fiyat takibi yaparsanız ucuza da getirebilirsinizBen de bunu almayi düşünüyorum tecrübelerinizi bekliyorum.
Öyle valla anlık mi değişiyor anlamadim ki. Bahsettiğiniz fiyatlari birebir ben de gördüm. Gün içinde 4 5 kez baktım sürekli değişiyor.Ben dün hepsiburadadan 6700 e sipariş verdim bugün indirime girdi Hepsiburada da 6100 oldu Gittigidiyor'da 5700 e de var gördüm, fiyat takibi yaparsanız ucuza da getirebilirsiniz
Evet anlık değişebiliyor. Maalesef benimki pahalı oldu, sonraki gün versem siparişi 1000 liraya kadar kar edebilecekmişim. Siz birkaç gün takip edin fiyatları, ben acele etmişim.Öyle valla anlık mi değişiyor anlamadim ki. Bahsettiğiniz fiyatlari birebir ben de gördüm. Gün içinde 4 5 kez baktım sürekli değişiyor.
Su 5 binnlira civarı olan mi ? Silmesi çok kötü arkadaşım kullanıyor o kadar çok para ben olduğu halde vermemMerhabalar.. 1 çocuk 1 bebek annesi 3. yolda çalışan bir anneyim. Bu akıllı robot süpürgelerden alsam diye düşünüyorum. Süpürmenin yanısıra silenler de varmış. Paspas olayı icin ne dersiniz gereksiz gibi? Bir de sadece supurenler icin model fark eder mi?
Bahsettiginiz hangisi bilemiyorum ama ben roborock s5 in hem silip hem supurdugunu biliyorum ona yoğunlaştım..Su 5 binnlira civarı olan mi ? Silmesi çok kötü arkadaşım kullanıyor o kadar çok para ben olduğu halde vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?