- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Bahsettiginiz hangisi bilemiyorum ama ben roborock s5 in hem silip hem supurdugunu biliyorum ona yoğunlaştım..
Evde internet olmasi gerekiyor sanırım oyle mi? Yani bizim sadece mobil internetimiz var sabit internetimiz yok. Bu durumda çalışmaz diye düşünüyorumsilme performansları genellikle iyi olmuyor. amaçları bu değil çünkü. satın alırken emiş gücü ve hayat tarzınıza göre kullanım kolaylığına bakmanız gerek.
misal ben işyerindeyken telefondan komut vererek çalıştırıyorum. ama çalışmayan biri olsam buna ihtiyacım olmazdı.
Calismayanlar ya da herhangi bir sebepten evde oturmak zorunda kalanlar bir zahmet oturup silsin diyorsun yani .. o da farklı bir bakış açısı ..silme performansları genellikle iyi olmuyor. amaçları bu değil çünkü. satın alırken emiş gücü ve hayat tarzınıza göre kullanım kolaylığına bakmanız gerek.
misal ben işyerindeyken telefondan komut vererek çalıştırıyorum. ama çalışmayan biri olsam buna ihtiyacım olmazdı.
Calismayanlar ya da herhangi bir sebepten evde oturmak zorunda kalanlar bir zahmet oturup silsin diyorsun yani .. o da farklı bir bakış açısı ..
Ben de aynısını yazmistim zaten silmesinden kimse memnun değil tercih meselesi alan alır .. o kadar para verip gerçekten değecek bir şey olsa alınır tabikii verilmez değil..yok yanlış anladınız. demek istediğim wifi özelliğine para vermezdim her halde.
silme ile ilgili genel bir yorum yapmak istemiştim. silme performansları iyi değil. ben kendim de siliyorum evi haftasonları bazen.
Kullandığınız diğer akıllı cihazlar neler :)evet tabi wi-fi bağlantısı olmalı sizinle iletişim kurabilmesi için.
evdeki aletlerin internete bağlanabiliyor olması çalışan biri için büyük kolaylık sağlıyor. bu serüvenime akıllı robot süpürgeyle başladım. en son musluğu akıllandıran aparatlardan almıştım.
Kullandığınız diğer akıllı cihazlar neler :)
Konu sahibi robot süpürge ne aldınız ve memnunmusunuz?Kullandığınız diğer akıllı cihazlar neler :)
Henuz almadim, fiyat takip eduyorum, indirim kovaliyorum :)Konu sahibi robot süpürge ne aldınız ve memnunmusunuz?
İnşallah gönlünüzce göre denk gelir güle güle kullanırsınızHenuz almadim, fiyat takip eduyorum, indirim kovaliyorum :)
Halıya çıkıyor ama saçaklara dolaşabilir fırçası.Saçaklı halılara çıkabiliyor mu acaba kullananlar yazabilir mi
aldınız mı bilmiyorum ama xiaomi yeni seriler çok iyi. öneririm.
Modelini de yazabilir misiniz? Bende böyle bir arayış içindeyim:))Hanımlar kendinize yapacağınız en büyük iyilik bence. Bende 1 aydır xiaomi silme ve süpürme için olanı aldım. Ama hiç sildirmedim. Neden mi? Çünkü evim küçük ve halılar dışında zaten geçebileceği kadar geniş bir alan yok. Normal temizliğimi yapıp zaten ben siliyorum. Sürekli dökülen saçlarımdan bıkmıştım. Evi temizliyorum temizlik sonrası banyo yapıyorum haliyle sonra saçlarımı tarıyorum ve her yer saç. Bide halılar yeni olduğu için bir tüy bulutu kaplıyor evi. Robot işimi kolaylaştırdı. Hergün çalıştırıyorum bir kere ve ne tüy ne kıl. Hergün süpürge aç eğil kalk belim kopmuştu. Canım robot her yere giriyor süpürüyor işi bitince bildirim atıp hoop şarjına oturuyor
Mi robot vacum moop 1c modeli bendeki. Araştırma yaptım çok. Emiş gücü ve toz kutu hacmi büyük olduğu için bunu tercih ettim ben. Benim için önemli olan süpürmeydi. Bir üst modeline de bakabilirsiniz. Onunda silme haritalama açısından daha iyi avantajları var. Piyasadaki fiyat performans açısından ilk sırada tercih edeceğiniz marka bence. İyice araştırınModelini de yazabilir misiniz? Bende böyle bir arayış içindeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?