Merhaba kızlar. Okadar bunaldim ki buraya yazmaya karar verdim. 3 gün önce Xioami vakum 1C robot süpürge aldim. Geldiğinde çalıştırdım durarak calisiyordu. Dedim heralde sıkıntı bende,ki ben bir tanıdığın vasıtasıyla almaya karar vermiştim. Bana videolar atmıştı evi çok güzel supuruyordu. Neyse kurulumunu yaptım. 10 saniye geçmeden duruyordu. Bir tanıdik var ona video attım tekerinde kesinlikle sıkıntı var dedi. Hepsiburadayla görüştüm satıcıyla iletişime geçilmesini istedim yarın ariyacaklar. Kimisi de aramaya bilirler bazı satıcılar sorunlu oluyor dedi. Canım sıkıldı iyice bunaldım ya aramzlarsa elimde kalir diye. Hepsi burada hemen ilgileniyor sağolsun ama ya satıcı iade kabul etmiyorum yada değişim olmaz derse 

EDİT : Kızlar merhaba. Son bilgilendirmemi yapmak istedim. Bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. Ürünü servise yollamistim. Ayaklarında sıkıntı varmis. Güzelce tamir edip yolladılar sağolsunlar çok ilgilendiler. Kurulum videosu atmışlar Birebir aynısıni yaptım bugün çok güzel evi süpürdü çok memnun kaldım umarım uzun süre kullanabilirim.

EDİT : Kızlar merhaba. Son bilgilendirmemi yapmak istedim. Bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. Ürünü servise yollamistim. Ayaklarında sıkıntı varmis. Güzelce tamir edip yolladılar sağolsunlar çok ilgilendiler. Kurulum videosu atmışlar Birebir aynısıni yaptım bugün çok güzel evi süpürdü çok memnun kaldım umarım uzun süre kullanabilirim.

Son düzenleme: