Akıllı ve tecrübeli hanımlar bi el atsanız.

Guc yettıremıyor diye bisey yok be canım. Sana cok uzuldum ben, en mutlu gunlerın boyle stresle gecırmene sebep oluyorlar.
Senin simdi fotoğrafcı tutsam mi su tacı alsam mı bebegime hangi bereyi alsam gibi dertlerin olmalıydı. Git aılenın yanında dogur. Ailesıne soz gecıremeyen esin özel hastane parasını ödesin, gelsin bebegını gorsun
Sende huzurla yat dinlen.
Kaynananın gelemeyecegı tek yer annenın evı, oraya git

Insallah cok guzel olur Hersey senın ve bebegın ıcın ♥
Ya sonra evime döndükten sonra gelirse napıcam peki? Yanımda kimse de olmaz :(

Ya sonra evime döndükten sonra gelirse napıcam peki? Yanımda kimse de olmaz :(
Orda da Esine diyeceksin ki, yeni dogum yaptım hormonlarımın hepsi farklı calısıyor ufacık strese sutum bıraz azalır biraz keyfim kacarsa, anneme gideceğim haberin olsun.
Annene ayar cek beni muhattap etme, gelsin insan gibi gorsun torununu
Eskiden anne degıldım, sımdı sut vermek zorunda oldugum bir bebegım var hepinizden cok daha önemli bunu unutmayın ailece. Bebegım yokken önemli olan bizdik, sımdı bebegım.. Ufacık etkılenırse zararlı cıkarız haberin olsun.
Kocana bunları soyle

Bebeğim yok, hamile değilim ama inanın aynı korkuları yaşıyorum. allahım ne yüzle gelecekler diye her gece düşünmeden uyuyamıyorum psikolojimi alt üst ettiler. aynı şeylerden korktuğum için fikir de veremiyorum sadece yalnız olmadığını bil :) allah yardımcımız olsun :)

Bu kavga olduğu zaman gitmesini istediğimi anlayınca "ben gitmicem bu evden bu sefer sen gideceksin" diyen bir kadın bu. Yüzsüzün teki, kovsan gitmiyor tam çingene. O yüzden hiç istemiyorum gelmesini çünkü bu sefer kendime hakim olamayıp dalabilirim (şaka değil). Bir de sütüm kesilir diye korkuyorum.

Anlamıyorsun ki sen değil eşin kovacak. O adamın annesini kovmasını sen sağlayacaksın. Onun yolu da anneyle sıfır muhatap olup onun senin üstüne oynamasını beklemek. O seni üzüp, kıracak bir şey yaptığı anda sen de lohusalığını kullanıp ortalığı yık diyorum. Evde huzur kalmadı deyip sepetlesin kadını.

Orda da Esine diyeceksin ki, yeni dogum yaptım hormonlarımın hepsi farklı calısıyor ufacık strese sutum bıraz azalır biraz keyfim kacarsa, anneme gideceğim haberin olsun.
Annene ayar cek beni muhattap etme, gelsin insan gibi gorsun torununu
Eskiden anne degıldım, sımdı sut vermek zorunda oldugum bir bebegım var hepinizden cok daha önemli bunu unutmayın ailece. Bebegım yokken önemli olan bizdik, sımdı bebegım.. Ufacık etkılenırse zararlı cıkarız haberin olsun.
Kocana bunları soyle
Çok teşekkür ederim.

Anlamıyorsun ki sen değil eşin kovacak. O adamın annesini kovmasını sen sağlayacaksın. Onun yolu da anneyle sıfır muhatap olup onun senin üstüne oynamasını beklemek. O seni üzüp, kıracak bir şey yaptığı anda sen de lohusalığını kullanıp ortalığı yık diyorum. Evde huzur kalmadı deyip sepetlesin kadını.
Anladım, teşekkür ederim :)

Back
X