akılsız arkadasımla basım dertte

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar diger konuda anlatmıstım arkadasım esinden bosanıcak davaları var bide 2.5 yasında kızları var neyse suan avkutta hersey

eskiden benim lise arkadasıma beyenmisti bu bende demistim bu sana uykun degil ne yöre acısındne ne düsünce ne görüs cünkü 4 sene birlikte oluduk aynı sınıfte olunca tanıyosun buda benden habersiz telefonumdan cocugun numarasını almıs konusmuslar biz bakırköye gittik gel bi kahve icekim dedi bi oturduk aa lise arkadasım geldi tabı bu olay lise bittikten sonra oldu yasımız 20 falan dı neyse bu ilk görüsmede daha cocugun kolunun altındnde oturmalar ilk bulusma yaa ben cok kızdım 1 saat durduk gittik neyse sonra ilesie ögrendie bagardı cagardı bunlarda anlasamadı ayrıldılar

simdi arkadasım bosanma asamasında diye herald ekendini boslukta hissetmis eside ayrı kaldıklar dönemde onu nette aldatmıs kıza demis bu adam evli olsun benim icin farketmez günümü gün ederim demis esinin durumu ii bu arada
simid bizimkide kendinde heralde intikam alıcak tutturmus bana onun cıktıgı varmı kız güzelmi cocugun ablasının kuaförü var ben 1 2 sene oraya gittim kız orda calısıyo düzeyli bi iliskileri var yani
simdi benim arkadas merak ettim kız güzelmi iste seymi yoksa onla birlikte oldumu ayy delirtti beni dedim en sonunda cok güzel fıstık gibi tas gibi yeter dedim sen asil bi kadın ol ya sanane elalemın kızındna görcen de ne olcak
icimden dedim zengin olsan herlade ablasının kuaför dükkanını satın alıp kızı ,istenmi cıkarttcan
cok kızdım arkadasıma 1 haftadır sürekli yazıyo kuaförün yerini söyle kız güzelmi takmıs durumda daha ne demeliyim ben buna

Bu arkadaşın seni sinir ediyor baksana geçende konu açmıştın dimi? Ama sinirlenmekte haklısın bence sende samimiyetini kes bana hiç güvenilir biri gibi gelmedi.

Böyle kadınlardan illallah
ya asınd aböyle biri degildi ama gecen esini aramıs ben cok pismanın gel barısalım demis adamda fırsat bu fırsat onu daha cok kızdırmak icin benim seninle isim olmaz demis watsaptan falan engellemis cocugu hafta sonu allmaya gelirken kardesin indirsin sen gelme seni görmek istemiyroum demis bu sımdı keske ben,i affetse diyo
offf canım sıkıldı valla simdi yanlız kalınca heralde diyrum sarcak yer arıyo ama sen evlisin hala kafanı dagıtman icin gez dolas dedim ise girdin bak dedim
bana diyo ben calıscak kadınmıydım dedim kimse istemez calıssın ama napıcan cocugun olsmasa belki gene calısma ama cocugun masrfaı benim 1000lira diyo

cumartesi aksamı is cıkısı bulusucaz bagarcam ona adam akıllı olsun kendine gelsin diye insallah faysetn cocugu bisey yazmaz off eskiden fays yoktu nerden bulcak dersin simdi bi ad soyat hersey var

ya asınd aböyle biri degildi ama gecen esini aramıs ben cok pismanın gel barısalım demis adamda fırsat bu fırsat onu daha cok kızdırmak icin benim seninle isim olmaz demis watsaptan falan engellemis cocugu hafta sonu allmaya gelirken kardesin indirsin sen gelme seni görmek istemiyroum demis bu sımdı keske ben,i affetse diyo
offf canım sıkıldı valla simdi yanlız kalınca heralde diyrum sarcak yer arıyo ama sen evlisin hala kafanı dagıtman icin gez dolas dedim ise girdin bak dedim
bana diyo ben calıscak kadınmıydım dedim kimse istemez calıssın ama napıcan cocugun olsmasa belki gene calısma ama cocugun masrfaı benim 1000lira diyo
Ben çalışacak kadın mıydım ne demek ya, çalışan kadınlar ne zannediyorsunuz siz? Ne demek kimse istemez çalışsın? Ay çok garipsiniz

Ben çalışacak kadın mıydım ne demek ya, çalışan kadınlar ne zannediyorsunuz siz? Ne demek kimse istemez çalışsın? Ay çok garipsiniz
konulardaki yorumlarını takip ediyorum güzel yorumlar yazıyorsun:):) ama iki gündür su yesil harflerle yazdığın icin okumaya calısırken helak oldum ya astigmatım var cok silik ve okunmuyor:):)değistirebilir misin ki rica etsem:):):):)

calısıp calısmamak herkezn kendi istegidir buna kimse müdahale edemez hanfendi
Pardon da siz 'kim çalışsın ister' derken başkalarının isteklerine müdahale etmiyor musunuz? Ben istiyorum mesela, birçok bayan da istiyor. Size göre kimse istemiyor ama. Ayrıca 'ben çalışacak kadın mıydım' lafı da çalışan kadınlara edilmiş hakarettir. Yazmayı bilmediğiniz gibi yazdığınızı da anlamıyorsunuz çok net.

X