• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akılsız arkadasımla basım dertte

Pardon da siz 'kim çalışsın ister' derken başkalarının isteklerine müdahale etmiyor musunuz? Ben istiyorum mesela, birçok bayan da istiyor. Size göre kimse istemiyor ama. Ayrıca 'ben çalışacak kadın mıydım' lafı da çalışan kadınlara edilmiş hakarettir. Yazmayı bilmediğiniz gibi yazdığınızı da anlamıyorsunuz çok net.
herkez kendi düsüncesini söyler edepli olarak
sen cevreden öyle görmüssün bende calısıpta memnun olanı görmedim hepsi ev hanımlarına özeniyo keske evde olsamda ohh mis takılsa gezsem diyor

konulardaki yorumlarını takip ediyorum güzel yorumlar yazıyorsun:):) ama iki gündür su yesil harflerle yazdığın icin okumaya calısırken helak oldum ya astigmatım var cok silik ve okunmuyor:):)değistirebilir misin ki rica etsem:):):):)
Sağol canım, değiştirdim :D
Anlatmayı bilince nasıl da anlaşılıyor insan değil mi?

konu dısı gereksz yorum yapmayın arkadaslar simdi yarın bulusucaz ben daha ne demeliyimki bu olmaz baska bi erkege sarar simdi boslukta diye ne demeliyim nasıl davransın szce

calısıp calısmamak herkezn kendi istegidir buna kimse müdahale edemez hanfendi

Sizde kimse istemez çalışsın diyerek bize müdahele ediyorsunuz, ben istiyorum çalışmayı ve çok seviyorum. Bir işe yaramak, bir çorap için bile başkalarının eline bakmak, ayaklarımın üstünde durmak, güçlü olmak , evet evet bunları seviyorum çalışmayı da.

herkez kendi düsüncesini söyler edepli olarak
sen cevreden öyle görmüssün bende calısıpta memnun olanı görmedim hepsi ev hanımlarına özeniyo keske evde olsamda ohh mis takılsa gezsem diyor
Bunda edep yok, bunda çalışan kadına hakaret var. Her ev hanımı gezip tozuyor yani?

Back
X