şuan için sadece bekliyorum zaten ötesine henüz cesaretim yok ben asıl ona şaşırıyorum önceki o yüzsüz her fırsatta bişey yapmaya çalışan çoçuktan eser yok şimdi
sana bi sürü ihtimal sayabilirim; seni eskisi gibi istemiyor olabilir, gizemin kaçmış olabilir, bi başkası olabilir, başka sıkıntıları var olabilir yani anlayacağın olabilirde olabilir. Erkekleri kim çözebilmiş ki seviyorum der peşinden koşar ama somut hiçbir şey yapmazlar, sevmiyorum der lanet olsun der ama aramaya devam ederler bazende araya aylar ve başkalarını sokarlar hepsine lanet gelsin
bak şimdi sana şöyle bişey söylemek istiyorum erkekler çabuk bıkarlar en başta o kadar şans dilemiş senden vermemeişsin belli bi zaman sonrada ilgi gösterincede yine bir önceki sefer gibi yaparsın diye mesaj atmamış . eğer sende ona karşı boş değilsen at mesaj :) ilk mesajı erkek ya da kız atar diye birşey yok ilk mesajı birşeylerin düzelmesini isteyen atar :) ben yerinde olsam atardım hayatım ama sen bilirsin yine de :)
söylediklerinde haksız degilsin ama ne bilim atsam ne diycem onu bile bilmiyorum saçmalamaktam korkuyoda olabilirim
hayır tatlım sen yanlış anlamadın ama arkadaşım nedense bu konuya hiç bişekilde dahil olmuyo bende ısrarcı gibi olmamak adına ona çok fazla bişey söylemiyorum ama nerdeyse ben ona bu konuyla ilgili bişey sormadıkça o bana bişey anlatmıyo neden böyle yapıyo anlamıyorumBen mi kaçırdım ama anlamadım.
Madem ortak arkadaşınız var,o çocuk senden hoşlanıyor,eee sen de ondan etkileniyorsun.
Neden ortak arkadaşınız bir yemek organize etmiyor hep beraber olarak?
hayır tatlım sen yanlış anlamadın ama arkadaşım nedense bu konuya hiç bişekilde dahil olmuyo bende ısrarcı gibi olmamak adına ona çok fazla bişey söylemiyorum ama nerdeyse ben ona bu konuyla ilgili bişey sormadıkça o bana bişey anlatmıyo neden böyle yapıyo anlamıyorum
Ben anladım.
Madem o kadar yakın arkadaşın ve bu işi ayarlamıyor, o zaman çok belli.
Ya bu adam sana yaramaz bu ilişkinin olmasını istemiyor ya da arkadaşın yalan söylüyor "seni soruyor" vs. diyerek.
Senin yerinde olsam çoktan sormuştum,bunu ben.
Beklemek sıkıcı.
ne olarak soracam peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?