Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 1.166 440 123 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #21 ebruyagz .!.: Yarın belli olacak küçük bir yerde test verdim ancak yarın öğlene çıkar dediler akşamüstü gittiğim için bugün işleme almadılar sanirsam Genişletmek için tıkla... Belkide olsun geç olsun güzel olsun insallahh
ebruyagz .!.: Yarın belli olacak küçük bir yerde test verdim ancak yarın öğlene çıkar dediler akşamüstü gittiğim için bugün işleme almadılar sanirsam Genişletmek için tıkla... Belkide olsun geç olsun güzel olsun insallahh
Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 1.166 440 123 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #22 ebruyagz .!.: İnşallah canım sağlıkla hayırla bizim de yüzümüz güler Genişletmek için tıkla... Aaaminnn canim aminnn rabbim aratmasin bende rahim perde ameliyati oldum tüp bebek için baslayacagim insallah
ebruyagz .!.: İnşallah canım sağlıkla hayırla bizim de yüzümüz güler Genişletmek için tıkla... Aaaminnn canim aminnn rabbim aratmasin bende rahim perde ameliyati oldum tüp bebek için baslayacagim insallah
Sipser Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 2.588 1.656 333 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #23 ebruyagz .!.: Kizlar merhaba akıntisindan hamile olduğunu anlayan var mı günüm geçti bu ay farklı bir şekilde akıntım var böyle ansızın geliyor ılık ılık. Kan testi verdim yarın çıkacak ama çok merak ediyorum bu şekilde akintisinda farklilik olan var mi Genişletmek için tıkla... Merhaba çıktı mı sonucunuz ?
ebruyagz .!.: Kizlar merhaba akıntisindan hamile olduğunu anlayan var mı günüm geçti bu ay farklı bir şekilde akıntım var böyle ansızın geliyor ılık ılık. Kan testi verdim yarın çıkacak ama çok merak ediyorum bu şekilde akintisinda farklilik olan var mi Genişletmek için tıkla... Merhaba çıktı mı sonucunuz ?
E ebruyagz Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2023 88 17 8 31 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #24 Merhaba çıkmadı sabahtan beri bakıyorum başka tahliller de vermiştim onlar da çıkmamış
E ebruyagz Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2023 88 17 8 31 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #25 Baktim sonuç negatif kizlar bir muayneye gitsem iyi olacak hala gelmedi