- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
Demek ki işe yaramamış akıntılarınız geçmemiş gördüğüm kadarıyla zaten akıntı olması da oldukça normal rahim büyüyor haliyle heryerde bunun doğal oldugu yazıyorBende de o haftadayken agrilarim olmustu ozelikle sol tarafim 2 hafta surmustu bide akintim vardi dr fitil verip onu kullanmistim zaten hala akintilarim devam ediyor 10 haftaya girdim
Pardon da ortada katı bi yorum yok doktor zararı olsa vermezdi zaten demişimBenim anlatmak istediklerim çok farklı sonucta karnımdaki çok küçük henüz ve ben de enfeksiyon belirtisi öyle sanıldığı gibi de yok olsa bile bunu teşhis eden birisi de yok eski hamilelikleri düşünelim herşey doğal organik gerektiğinde tabiki ilaç kullanılmalı ve ben zaten her gün ilaç kullanıyorum bakalım gidicem tekrar baktırıcam ama dediğim gibi böyle katı sert yorum yapamaz bence kimse kimse her anne kendi evladının iyiliğini düşünür sonucta annelik rahime düşer düşmez baslar
Doktorun düzenlediği tedaviye güvenmeyecekseniz boşuna hastaneye gidip de yol masrafıyla falan uğraşmayın bari.Kızlar merhaba henüz yeni gebeliğim var doktorum donaxly adlı fitil yazdı ama çok tereddütteyim ağrılarım var özellikle kramplar sol yumurtalıgım belime vuruyor ağrısı kullanan varsa aydınlatabilir mi işe yarar mı aksi takdirde kullanmazsam bebeğe zararı olur mu akıntıların bilemedim yardımcı olur musunuz
O zaman doktorunuza danışın ilacın bebeğe herhangi bir zararı olur mu diye başka bir ilaç verilebilirse ilacı değiştirsin
Hahaha kardeş senin benimle derdin ne acaba merak ediyorum sakin ol hayır burda sayısız konu açtımda hiçbirine bir cevap yazmamışsın baktın kendine göre saldırıcak bi konu gördün aaa evet hemen laf söylemeliyim dedin hahsh güzel haklısın kadının düşmanı yine kadındır neticede ben kötü birşey yapmadım hayatımda hiç kullanmadığım için haliyle biraz korktum sadece bu da gayet normal sonrasında kullanıp kullanmadığımı nerden biliyorsun ayrıca ah kıyamam gerçekten çok zor anlıyorumDoktorun düzenlediği tedaviye güvenmeyecekseniz boşuna hastaneye gidip de yol masrafıyla falan uğraşmayın bari.
Sonuçta buradaki üyeler doktordan daha iyi bilir, siz de haklısınız
Enfeksiyonunuz olabilir, ama bebeğe zararı olur mu siz bi sorun yine buradaki üyelere daha sağlıklı cevaplar alırsınız
Otrera sizin konularınızı mı takip ediyor da oncekilere yazmamış buna yazmış djsksksHahaha kardeş senin benimle derdin ne acaba merak ediyorum sakin ol hayır burda sayısız konu açtımda hiçbirine bir cevap yazmamışsın baktın kendine göre saldırıcak bi konu gördün aaa evet hemen laf söylemeliyim dedin hahsh güzel haklısın kadının düşmanı yine kadındır neticede ben kötü birşey yapmadım hayatımda hiç kullanmadığım için haliyle biraz korktum sadece bu da gayet normal sonrasında kullanıp kullanmadığımı nerden biliyorsun ayrıca ah kıyamam gerçekten çok zor anlıyorum
Hayır aksi işte nedense bir tek o konuya yorum yapıp hesabı kapanmış garip ben de bunu anlamıyorumOtrera sizin konularınızı mı takip ediyor da oncekilere yazmamış buna yazmış djsksks
Kadin kadina niye düşman olsun? Her durumda bir mağduriyet çıkarmayın.
Kimin hesabi kapanmis? Otrera burada, bir yere gittigi yok.Hayır aksi işte nedense bir tek o konuya yorum yapıp hesabı kapanmış garip ben de bunu anlamıyorummağduriyet mi arkdşlar sizin kafalarınız nasıl çalışıyor merak ediyorum gerçekten nasıl kalpler var dünyada ya
Hahahah hayır ama görünen öyle malesefKimin hesabi kapanmis? Otrera burada, bir yere gittigi yok.
Şey mi sanıyorsunuz, size yorum yazdi ve hesabini kapatip gitti.
Sen onun avukatı mısın kendisi savunamıyor mu kendisini ? Akşam akşam gerçekten hiç uğraşamıycam canım benim hadi başka konulara bak da başkasının tavuğuna kış de biraz daHahahah hayır ama görünen öyle malesef
22 yasinda biriyle laf dalaşına girecek degilim. Otrera ile ayni fikirdeyim, o sebeple yazdim. Kendisinin yazmama sebebi de yoğun olmasıdır büyük ihtimalle. Çünkü o bir doktor. Senin güvenmediğin meslek grubundan.Sen onun avukatı mısın kendisi savunamıyor mu kendisini ? Akşam akşam gerçekten hiç uğraşamıycam canım benim hadi başka konulara bak da başkasının tavuğuna kış de biraz da
doktor ilaç vermiş 100 sene okul okuyor adamlar. Gelip burda forumlarda mı arıyorsunuz sonucu anket yapar gibi. Kullanmayın siz bilirsiniz bebek sizin. Doktorları da boş yere megul etmeyin gidip nasılsa ikna olmuyosunuz5 hafta 5 günlük falan suan en son adet tarihiime göre ama kullanmıcam sanırım birşey
pimpirikli doktorun neyine güvenmedin? güvenmediğin doktora neden gidiyosun? doktora güvenmeyip sanal alemde tanımadığın in mi cin mi sapık mı erkek mi ne olduğu belli olmayan anonim hesaplara mı güveniyorsun?Şimdi öncelikle ben cahil geri kafalı birisi değilim doktoruma da guvenmediğim için bu şekilde bi konu açtım ve biraz fazla pinpirikli bi doktorum var ben zaten fazla kuruntulu biriyim inanın kendi bebeğimin sağlığını herkesten fazla düşünürüm çünkü annelik böyle birşey sıkıntı ben de oldu sanırım çünkü Anlatamadım herhalde derdimi biz hiç bu konu açılmadı sayalım
Nereye gittiğim gitmediğim kimi neye alakadar eder onu anlayamadım veya kimin ne söylediğini uyguladığım herkes bi doktor kesilmiş şuraya bak herkes bi araya gelmişte beni kötü kadın ilan ediyorlar ben hamileyim herkes bunu bilerek konussjn rabbim benim içimi de niyetimi de biliyor gitme sebeplerim kimseyi ilgilendirmez arkadaşlar herkes kendi işine baksın rica ediyorumpimpirikli doktorun neyine güvenmedin? güvenmediğin doktora neden gidiyosun? doktora güvenmeyip sanal alemde tanımadığın in mi cin mi sapık mı erkek mi ne olduğu belli olmayan anonim hesaplara mı güveniyorsun?
Fasulyeden nimet saymak olarak düşünüyorsan ne diye parmaklarını yoruyorsun peki benimle laf dalaşına giren sizlersiniz ben değilim bana sert yaklaşan da sizsiniz sadece Allah'a havale ediyorum gerçekten içim çok rahat birine bir laf söylerken o insanın kalbi kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmüyor kimse doktor olabilir insan gibi cevap verip beni dogru yola yönledirecek tavsiye de verebilirdi sen de aynı şekilde insan olmak insan olmak insan olmak....22 yasinda biriyle laf dalaşına girecek degilim. Otrera ile ayni fikirdeyim, o sebeple yazdim. Kendisinin yazmama sebebi de yoğun olmasıdır büyük ihtimalle. Çünkü o bir doktor. Senin güvenmediğin meslek grubundan.
Senin konuna cevap verdik diye ne saniyorsun bilmiyorum. Bu konunu gormedim bile. "Ben cahil degilim, beni linçlemeyin" diye yeni açtığın konuyu görüp acaba ne cahilliğinden bahsediyor diyerek bu konuyu buldum.
Fasulyeden nimet saymak oluyor bu yaptığın.
Abartma.Fasulyeden nimet saymak olarak düşünüyorsan ne diye parmaklarını yoruyorsun peki benimle laf dalaşına giren sizlersiniz ben değilim bana sert yaklaşan da sizsiniz sadece Allah'a havale ediyorum gerçekten içim çok rahat birine bir laf söylerken o insanın kalbi kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmüyor kimse doktor olabilir insan gibi cevap verip beni dogru yola yönledirecek tavsiye de verebilirdi sen de aynı şekilde insan olmak insan olmak insan olmak....
Hahaha kardeş senin benimle derdin ne acaba merak ediyorum sakin ol hayır burda sayısız konu açtımda hiçbirine bir cevap yazmamışsın baktın kendine göre saldırıcak bi konu gördün aaa evet hemen laf söylemeliyim dedin hahsh güzel haklısın kadının düşmanı yine kadındır neticede ben kötü birşey yapmadım hayatımda hiç kullanmadığım için haliyle biraz korktum sadece bu da gayet normal sonrasında kullanıp kullanmadığımı nerden biliyorsun ayrıca ah kıyamam gerçekten çok zor anlıyorum
22 yasinda biriyle laf dalaşına girecek degilim. Otrera ile ayni fikirdeyim, o sebeple yazdim. Kendisinin yazmama sebebi de yoğun olmasıdır büyük ihtimalle. Çünkü o bir doktor. Senin güvenmediğin meslek grubundan.
Senin konuna cevap verdik diye ne saniyorsun bilmiyorum. Bu konunu gormedim bile. "Ben cahil degilim, beni linçlemeyin" diye yeni açtığın konuyu görüp acaba ne cahilliğinden bahsediyor diyerek bu konuyu buldum.
Fasulyeden nimet saymak oluyor bu yaptığın.
Abartıyorum ? Abarttım bakalım hiç sorun değilAbartma.
Doktor teşhis koymuş, reçete etmiş. Olur mu olmaz mi diye gelip bize soruyorsun. Bilime inanan herkes ne alaka der buna. Insan olmak kalp kirmak falan uzatiyorsun.
SizedeEki Görüntüle 3036655
Haklısınız, iyi geceler.
Hamilesin hasta değilsiniz. İnsanlar sizin iyiliğinize konuşuyor ama sizin uslubunuz berbat. Konuşmayı öğrenin ilk önceNereye gittiğim gitmediğim kimi neye alakadar eder onu anlayamadım veya kimin ne söylediğini uyguladığım herkes bi doktor kesilmiş şuraya bak herkes bi araya gelmişte beni kötü kadın ilan ediyorlar ben hamileyim herkes bunu bilerek konussjn rabbim benim içimi de niyetimi de biliyor gitme sebeplerim kimseyi ilgilendirmez arkadaşlar herkes kendi işine baksın rica ediyorum
Hahaha merha hoşgeldin kırıcılar köşesine alalım sizi de ilk kalp kıran ben değilim inanın bana günün birinde aynı durum basınıza geldiği zaman ne demek istediğimi anlarsınız herkes Allah'a havaleHamilesin hasta değilsiniz. İnsanlar sizin iyiliğinize konuşuyor ama sizin uslubunuz berbat. Konuşmayı öğrenin ilk önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?