Akıntılar

Alıngan olabilirsiniz ama kimse sizin alınganlığınızı çekmez. Yanlış yere nazlanıyorsunuz. Neyse sağlıcakla alın çocuğunuz kucağınıza. Sinirden uzak durun tansiyon sorunu yaşarsınız hamilelikte

Tek isteğim yanlış anlaşılmamaktı inanın başka bir derdim yoktu kalp kırdıysam affola teşekkür ederim sağolun amin herkes inşallah

Bir çok kişi aynı şeyi söyledi diye üzerinize mi gelinmiş oluyor ?
Sizin hakkınızda kim konu açtı ?
Kendiniz açtınız , yetmedi duvarınıza yazdınız.

Özelden yazdıklarınızı neden buradan yazmıyorsunuz ? Cazgırlık yapıyormuşum da bilmem ne de ..

Konu açıyorsunuz yorum yapılıyor kabul etmiyorsunuz , eleştirikabul etmiyorsanız konu açmanızın bir anlamı yok istemiyorsanız da moderatörü etiketler konuyu kapattırırsınız.

Arkadaşım bak anlayamadığın konu şu ben kabul etmedim diye birşey demedim sadece uzattığını dile getirmeye çalışıyorum insanlara farklı yansıtma özelden de aynı durum için yazdım sana anlıyor musun yalan söyleme hakaret etmedim ben burdaki kimseye

Gebelikte her şeyi kullanırken dikkatli olunmalı evet ama neticede doktorunuz uygun görmüş vermiş. İlacın bebek üzerinde herhangi bir yan etkisi/zararı şimdiye kadar olmamış. İlla içim rahat etsin diyorsanız sabah sağlık ocağına gidip idrar tahlili verin bari ne diyeyim. Ayrıca sarı akıntı enfeksiyon işaretidir.

Eklentiler

• F3CD976D-55CF-4B19-909D-C64D835FDF95.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Kullandım teşekkğr ederim hallettim

İnsanların tecrübelerine dayanarak yaşayan elbet olmuştur diye sorma gereğinde bulundum tekrar söylüyorum biraz kuruntulu biriyim emin olmadan hareket etmek istemedim sadece
Yav yapmayın Allah aşkına. Emin olmadan hareket etmek istemedim diyorsunuz. Doktora güvenmeyip, pimpirikli diyorsunuz ki ince eleyip sık dokuyan doktor aranır genelde, siz buraya sorarak mı doktorun bilgisini teyit edip, iyice emin oluyorsunuz??

Ben doktorum, arkadaşım Sugammadeks de doktor. Size sadece bir kez yorum yazmıştım, bana işsiz, bilgisiz, beni takip mi ediyorsun falan dediniz. Ki konunuz anasayfaya düşmese sizi tanımam etmem bile. Gebe olmanız insanlara hakaret edip bağırma hakkını vermiyor size.

Doktor ilgilendi, detaylara önem verdi diye memnuniyetsiz olan hasta da ilk defa gördüm gerçekten. Dediğim gibi normalde hep “ hiç ilgilenmedi” diye şikayet ediliriz de

Pardon da yani sizin dediğiniz de laf, tabii ki de buradaki üyeler doktordan daha iyi biliyor
Arkadaşım gel biz diplomalarımızı yakalım. Ne işe yarıyoruz ki sonuçta, bi baltaya sap olamadık, vatandaş bizden daha iyi farmakoloji biliyor baksana. Kendimizden utanarak gidip bi köşede sarı seron içerek ağlamayı teklif ediyorum sana , var mısın?

Bakın sizi işinizle alakalı vurmadım bana yaklaşılan üsluba göre cevap verdim sadece ben üstünü kapattıkça siz daha fazla olup benim üzerime geldiniz birinize cevap verdim bi diğeriniz geldiniz sonrasında ilacı kullanıp kullanmadığımı bile bilmeden hala konustunuz sağolun allah razı olsun söylediniz ama ben artık kapatmak istiyorum konuyu yeterince kabak tadı verdi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…