- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
Alıngan olabilirsiniz ama kimse sizin alınganlığınızı çekmez. Yanlış yere nazlanıyorsunuz. Neyse sağlıcakla alın çocuğunuz kucağınıza. Sinirden uzak durun tansiyon sorunu yaşarsınız hamilelikteİşte bunu böyle yansıtan sizsiniz sinir falan yok anlatamadığım konu bu hep bi arad üzerime gelindiğinden bahsediyorum size neden sayılara takılıyosunuz ki çünkü benim hakkımda da konu açılıyor neden peki dalga konusu oluyor ? Kimseye karşı sinir öfke ön yargı vs yok ben de aksine yeri gelicek oldu olası katil denicek yani bana ayrı sonradan kullanıp kullanmadığımı bilmediğiniz halde günlerdir sürekli bir laf söyleme derdinde insanlar olabilir alıngan olabilirim suç mu bu yani?
Tek isteğim yanlış anlaşılmamaktı inanın başka bir derdim yoktu kalp kırdıysam affola teşekkür ederim sağolun amin herkes inşallahAlıngan olabilirsiniz ama kimse sizin alınganlığınızı çekmez. Yanlış yere nazlanıyorsunuz. Neyse sağlıcakla alın çocuğunuz kucağınıza. Sinirden uzak durun tansiyon sorunu yaşarsınız hamilelikte
Bir çok kişi aynı şeyi söyledi diye üzerinize mi gelinmiş oluyor ?İşte bunu böyle yansıtan sizsiniz sinir falan yok anlatamadığım konu bu hep bi arad üzerime gelindiğinden bahsediyorum size neden sayılara takılıyosunuz ki çünkü benim hakkımda da konu açılıyor neden peki dalga konusu oluyor ? Kimseye karşı sinir öfke ön yargı vs yok ben de aksine yeri gelicek oldu olası katil denicek yani bana ayrı sonradan kullanıp kullanmadığımı bilmediğiniz halde günlerdir sürekli bir laf söyleme derdinde insanlar olabilir alıngan olabilirim suç mu bu yani?
Bakın yukarıda konuyu kapattık biz ama daha fazla yorum yazmanın anlamı yok teşekkür ettimÜyeler sizin ve bebeğinizin sağlığı için söyledi.
Yoksa İstediğinizi yapın bize ne bebek sizin sağlık sizin .
Ben görmem gerekenleri gördüm kimseye iftira edecek değilim sonuçta uzatmanın manası yokBir çok kişi aynı şeyi söyledi diye üzerinize mi gelinmiş oluyor ?
Sizin hakkınızda kim konu açtı ?
Kendiniz açtınız , yetmedi duvarınıza yazdınız.
Konunuz açık olduğu sürece istediğim kadar yazarım sizden izin alacak halim yok :)Bakın yukarıda konuyu kapattık biz ama daha fazla yorum yazmanın anlamı yok teşekkür ettim
Gıcık oldum uğraşıcam diyorsun yani hahahha ya Allah'ım bana yazıyorsun benim konum arkadaşımKonunuz açık olduğu sürece istediğim kadar yazarım sizden izin alacak halim yok :)
Peki özelden yazdığın hakaretleri buradan neden yazmıyorsun ?Gıcık oldum uğraşıcam diyorsun yani hahahha ya Allah'ım bana yazıyorsun benim konum arkadaşım
Hakaret mi hakaret etmedim hepsi ortada artık uzatmamanı söyledim insan gibi burda nasıl söylediysem orda da rica ettim bak RİCA diyorum anlıyor musun Anla artıkPeki özelden yazdığın hakaretleri buradan neden yazmıyorsun ?
Arkadaşım bak anlayamadığın konu şu ben kabul etmedim diye birşey demedim sadece uzattığını dile getirmeye çalışıyorum insanlara farklı yansıtma özelden de aynı durum için yazdım sana anlıyor musun yalan söyleme hakaret etmedim ben burdaki kimseyeÖzelden yazdıklarınızı neden buradan yazmıyorsunuz ? Cazgırlık yapıyormuşum da bilmem ne de ..
Konu açıyorsunuz yorum yapılıyor kabul etmiyorsunuz , eleştirikabul etmiyorsanız konu açmanızın bir anlamı yok istemiyorsanız da moderatörü etiketler konu kapattırırsınız.
Gebelikte her şeyi kullanırken dikkatli olunmalı evet ama neticede doktorunuz uygun görmüş vermiş. İlacın bebek üzerinde herhangi bir yan etkisi/zararı şimdiye kadar olmamış.Kızlar merhaba henüz yeni gebeliğim var doktorum donaxly adlı fitil yazdı ama çok tereddütteyim ağrılarım var özellikle kramplar sol yumurtalıgım belime vuruyor ağrısı kullanan varsa aydınlatabilir mi işe yarar mı aksi takdirde kullanmazsam bebeğe zararı olur mu akıntıların bilemedim yardımcı olur musunuz
Kullandım teşekkğr ederim hallettimGebelikte her şeyi kullanırken dikkatli olunmalı evet ama neticede doktorunuz uygun görmüş vermiş. İlacın bebek üzerinde herhangi bir yan etkisi/zararı şimdiye kadar olmamış.İlla içim rahat etsin diyorsanız sabah sağlık ocağına gidip idrar tahlili verin bari ne diyeyim.
Yav yapmayın Allah aşkına. Emin olmadan hareket etmek istemedim diyorsunuz. Doktora güvenmeyip, pimpirikli diyorsunuz ki ince eleyip sık dokuyan doktor aranır genelde, siz buraya sorarak mı doktorun bilgisini teyit edip, iyice emin oluyorsunuz??İnsanların tecrübelerine dayanarak yaşayan elbet olmuştur diye sorma gereğinde bulundum tekrar söylüyorum biraz kuruntulu biriyim emin olmadan hareket etmek istemedim sadece
Arkadaşım gel biz diplomalarımızı yakalım. Ne işe yarıyoruz ki sonuçta, bi baltaya sap olamadık, vatandaş bizden daha iyi farmakoloji biliyor baksana. Kendimizden utanarak gidip bi köşede sarı seron içerek ağlamayı teklif ediyorum sana , var mısın?Pardon da yani sizin dediğiniz de laf, tabii ki de buradaki üyeler doktordan daha iyi biliyor
Ciddi misin?Peki özelden yazdığın hakaretleri buradan neden yazmıyorsun ?
Evet ciddiyim , cazgırlık yapma, dik dik dik konusuyorsun gibi bir sürü şey yazmış .Ciddi misin?
Bakın sizi işinizle alakalı vurmadım bana yaklaşılan üsluba göre cevap verdim sadece ben üstünü kapattıkça siz daha fazla olup benim üzerime geldiniz birinize cevap verdim bi diğeriniz geldiniz sonrasında ilacı kullanıp kullanmadığımı bile bilmeden hala konustunuz sağolun allah razı olsun söylediniz ama ben artık kapatmak istiyorum konuyu yeterince kabak tadı verdi çünküYav yapmayın Allah aşkına. Emin olmadan hareket etmek istemedim diyorsunuz. Doktora güvenmeyip, pimpirikli diyorsunuz ki ince eleyip sık dokuyan doktor aranır genelde, siz buraya sorarak mı doktorun bilgisini teyit edip, iyice emin oluyorsunuz??
Ben doktorum, arkadaşımSugammadeks de doktor. Size sadece bir kez yorum yazmıştım, bana işsiz, bilgisiz, beni takip mi ediyorsun falan dediniz. Ki konunuz anasayfaya düşmese sizi tanımam etmem bile. Gebe olmanız insanlara hakaret edip bağırma hakkını vermiyor size.
Doktor ilgilendi, detaylara önem verdi diye memnuniyetsiz olan hasta da ilk defa gördüm gerçekten. Dediğim gibi normalde hep “ hiç ilgilenmedi” diye şikayet ediliriz de
Hakaret falan etmedim Allah korkusuda mı yok sizde ya bu nasıl bişey anlamıyorumCiddi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?