- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
Beddua da edecek misiniz? Sizde o potansiyel var çünkü. Hamilesin diye sizi pohpohlamamızı beklemeyin. Nazınızı gidin kocanıza yapınHahaha merha hoşgeldin kırıcılar köşesine alalım sizi de ilk kalp kıran ben değilim inanın bana günün birinde aynı durum basınıza geldiği zaman ne demek istediğimi anlarsınız herkes Allah'a havale
Hahahaha beddua mı lütfen bu kinle sizin gibiler yapar onu ben değil dediğim gibi canlar sağ olsun hiç sorun değil benim içinBeddua da edecek misiniz? Sizde o potansiyel var çünkü. Hamilesin diye sizi pohpohlamamızı beklemeyin. Nazınızı gidin kocanıza yapın
Hahahaha beddua mı lütfen bu kinle sizin gibiler yapar onu ben değil dediğim gibi canlar sağ olsun hiç sorun değil benim için
Arkadaş hamile, lütfen saksı muamelesi yapmaz mısınız! Herkes haddini bilecek!!ben hamileyim herkes bunu bilerek konussjn
Işe yaramamiş ne demek , bu akintilar hormonlardan kaynaklaniyor ve gayet normal hamilelik boyunca surebiliyor enfeksyon olmadigi surece sıkıntı yok o yuzden de mikrobiolojik testler yapiliyor , benim fitil kullandiktan sonra mantar kayboldu , ama akintilar devam..yani normal herkeste farkli olabiliyorDemek ki işe yaramamış akıntılarınız geçmemiş gördüğüm kadarıyla zaten akıntı olması da oldukça normal rahim büyüyor haliyle heryerde bunun doğal oldugu yazıyor
Pardon da yani sizin dediğiniz de laf, tabii ki de buradaki üyeler doktordan daha iyi biliyorDoktorun düzenlediği tedaviye güvenmeyecekseniz boşuna hastaneye gidip de yol masrafıyla falan uğraşmayın bari.
Sonuçta buradaki üyeler doktordan daha iyi bilir, siz de haklısınız
Enfeksiyonunuz olabilir, ama bebeğe zararı olur mu siz bi sorun yine buradaki üyelere daha sağlıklı cevaplar alırsınız
Ne kadar saygısızsın kötü niyetli söylemedim kırıldığımı dile getirdiğim için söyledimArkadaş hamile, lütfen saksı muamelesi yapmaz mısınız! Herkes haddini bilecek!!
Evet büyük hata oldu inan bana bunu net olarak anladımDoktora güvenmeyip sanal alemde hayali nick name kullanan site kullanicilarina danışmak neyin kafasi
Ben hamile olduğumu üzerime geliniyor toplu şekilde kırıldığım için belki bi nebze vicdan vardır da yapılmaz diye belirttim hayatta kimin ne yaşadığını kimse bilemez tek derdim güzel üslupla söylemesini istedimÖncelikle hasta değilsiniz hamilesiniz . Kimse sizin nazını çekmez burada.
Madem doktora güvenmiyorsunuz neden gidiyorsunuz ? Adamlar yıllarca bu işin okulunu okuyor , onlar bilmeyecek de biz mi bileceğiz ? İçiniz rahat etmiyorsa gidersiniz başka bir doktora tahlil yaptırırsınız olur biter .
İnsanların tecrübelerine dayanarak yaşayan elbet olmuştur diye sorma gereğinde bulundum tekrar söylüyorum biraz kuruntulu biriyim emin olmadan hareket etmek istemedim sadecePardon da yani sizin dediğiniz de laf, tabii ki de buradaki üyeler doktordan daha iyi biliyor
Ayrıca daha önceki açıklamam da kimse kimsenin nazını tribine çekmek zorunda değil diye belirtmiştim bunu bana söylemen bir şeyi değiştirmezÖncelikle hasta değilsiniz hamilesiniz . Kimse sizin nazını çekmez burada.
Madem doktora güvenmiyorsunuz neden gidiyorsunuz ? Adamlar yıllarca bu işin okulunu okuyor , onlar bilmeyecek de biz mi bileceğiz ? İçiniz rahat etmiyorsa gidersiniz başka bir doktora tahlil yaptırırsınız olur biter .
Doğru söylüyorsun ben biraz farklı düşündüm sanırım benim tek derdim insanız sonuçta bilinmeyen birşey olabilir bunu güzel dille de aktarabilirlerdi işte günün birinde gerçekten şu yapılan başlar gelince ne demek istediğimi anlıcaklar ben uzatmak istemiyorum artık Rabbim herkesin evladını bağışlasınIşe yaramamiş ne demek , bu akintilar hormonlardan kaynaklaniyor ve gayet normal hamilelik boyunca surebiliyor enfeksyon olmadigi surece sıkıntı yok o yuzden de mikrobiolojik testler yapiliyor , benim fitil kullandiktan sonra mantar kayboldu , ama akintilar devam..yani normal herkeste farkli olabiliyor
Doktorun reçetesine uyun , içiniz rahat değilse başka bir doktora gidip tahlil yaptırın denilmiş size , eee bunun neresi kötü ?Ben hamile olduğumu üzerime geliniyor toplu şekilde kırıldığım için belki bi nebze vicdan vardır da yapılmaz diye belirttim hayatta kimin ne yaşadığını kimse bilemez tek derdim güzel üslupla söylemesini istedim
Evet zorunda değil işte siz de bunu bilerek konu açın.Ayrıca daha önceki açıklamam da kimse kimsenin nazını tribine çekmek zorunda değil diye belirtmiştim bunu bana söylemen bir şeyi değiştirmez
Bunu bilerek konu açtım zatenEvet zorunda değil işte siz de bunu bilerek konu açın.
Sizin yazdığından bahsetmiyorum ki belki 20 kişi bana sert şekilde yaklaştı kimin ne yazdığını hatırlayamıyorum bile yaniDoktorun reçetesine uyun , içiniz rahat değilse başka bir doktora gidip tahlil yaptırın denilmiş size , eee bunun neresi kötü ?
20 kişi mi? Daha da abartın bütün KK kadınları sert çıktı deyin de daha mağdur görünün. Kimse size sert çıkmadı siz fazla alıngansınız. size doktorun dediğini yapmanız gerektiğini söylüyoruz tepki veriyorsunuz yetmiyor üye hakkında konu açıyorsunuz o da yetmiyor hızınızı alamıyorsunuz duvarınıza yazıyorsunuz. Bu arada o hakkında konu açtığınız üye de doktor. Bir durun sakin olun bu ne hırs bu ne sinir.Sizin yazdığından bahsetmiyorum ki belki 20 kişi bana sert şekilde yaklaştı kimin ne yazdığını hatırlayamıyorum bile yani
İşte bunu böyle yansıtan sizsiniz sinir falan yok anlatamadığım konu bu hep bi arad üzerime gelindiğinden bahsediyorum size neden sayılara takılıyosunuz ki çünkü benim hakkımda da konu açılıyor neden peki dalga konusu oluyor ? Kimseye karşı sinir öfke ön yargı vs yok ben de aksine yeri gelicek oldu olası katil denicek yani bana ayrı sonradan kullanıp kullanmadığımı bilmediğiniz halde günlerdir sürekli bir laf söyleme derdinde insanlar olabilir alıngan olabilirim suç mu bu yani?20 kişi mi? Daha da abartın bütün KK kadınları sert çıktı deyin de daha mağdur görünün. Kimse size sert çıkmadı siz fazla alıngansınız. size doktorun dediğini yapmanız gerektiğini söylüyoruz tepki veriyorsunuz yetmiyor üye hakkında konu açıyorsunuz o da yetmiyor hızınızı alamıyorsunuz duvarınıza yazıyorsunuz. Bu arada o hakkında konu açtığınız üye de doktor. Bir durun sakin olun bu ne hırs bu ne sinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?