Akıntılar

Evet ciddiyim , cazgırlık yapma, dik dik dik konusuyorsun gibi bir sürü şey yazmış .
Daha dazla muhattap olmamak adına cevap vermedim .
Cevap vermedin mi cevap vermedin gelsin buraya şikayet ediyorsun yapmadığım birşeyle alakalı sana özel olarak yazmamın sebebi diğer arkadasla problemi çözüp kapattığımız için sen de uzattığın için haliyle herkes üzerime geldiği için derdinin ne oldugunu özelde konusarak çözelim diye yazdım yalan söyleme Allah var

Kendiniz yorumlarınızda yazdınız, kullanmadım daha bebeğe zararı olabilir, tahlil yapmadan nasıl anladı doktor, hem pimpirikli zaten güvenmiyorum demediniz mi? Allah aşkına yazmadınız mı bunları?

Kimse toplanıp üzerinize gelmedi, konunuz akışa düşünce görüyor insanlar haliyle hanımefendi. Napalım yorum yazamazsın mı diyelim insanlara?

Ayrıca yetmedi profilinizde 2 kez durum paylaştınız bizi hedef alarak, şimdi cevap verme hakkımızı kullanınca biz mi suçlu olduk?

Hatalıyım kusura bakmayın demek de bir erdemdir, son ana kadar bizlere çok kötü yorumlar yaptınız. Asıl siz benim kalbimi kırdınız

Benim üzerime durum yazılınca kalkıp ben de yazdım inkar etmiyorum ki sadece bir kere gittiğim bi çevremden birisinin söylemesi adına gittiğim bi doktordu dediğim gibi önyargıyla yaklaştım ya da çevremdekilerin söylemlerine göre bu şekilde söyleme gereğinde bulundum ben yanlıs geldim dogru sekilde yönlendirebilirdiniz iğneliyici konusmanıza gerek yoktu siz ya da bi başkasının ben kalp kırdıysam affola diye de söylemiştim onları görmemişsiniz

Siz cevap veriyorsunuz doğal olarak bana da cevap hakkı doğuyor hanımefendi.
Bak daha öncede beni alıntıladıgın için cevap verdim ben nerden bileyim senin sorununu çözdüğünü ?? Müneccim miyim ? Her yorumu da okuyacak halim yok .

Siz sanalda herhangi bir kişisiniz , benim sizinle ne derdim olabilir ?? Sizin derdiniz vardı konu açtınız , ben de insan gibi size içiniz rahat etmiyorsa başka doktora gidin tahlil yaptırın dedim.

“Cazgırlık yapma , dik dik dik konuşma , derdini özelden çözelim “ bu yazdıklarınız ne peki ? Bunları siz yaZdınız ben mi yazdım ?

Beni etiket yapmadığınız ya da alıntılamadığınız yorumları görmemem normal ama

Doğru yönlendirmeye çalışan üyeleri en başında terslediniz. Siz insanlara nasıl gelirseniz onlar da size öyle karşılık verir. Etki tepki meselesi. Neyse uzatmayalım. Geçmiş olsun, sağlıkla doğurun bebeğinizi

Bakın demin söyledim tekrar söylüyorum ben o lafları durduk yere söylemedim evet buraya aktarıyosunuz ama eksik aktarıyorsunuz söylüyorum diğer arkadaşla sorunu çözüp kapattığımız halde siz tekrar tekrar uzattığınız için yazdım anlatabiliyor muyum

Evet ne güzel söylediniz ilk başta bana ters gelindiği için haliyle kendimi savunma ihtiyacı duydum yanlış ya da dogru durduk yere inanın kimsenin kalbini kırıcak birisi değilim tanımıyoruz sonucta birbirimizi inancı fazla birisiyim yapmam bunu kimseye teşekkür ederim

Ben de diyorum ki siz beni alıntılanmıştınız daha öncesinde ona istinaden cevap yazdım diyorum.

Ayy daha fazla alıntılamayın Allah aşkına , sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza . İyi forumlar

Kullanmazsanız bebeğe zararı olur enfeskiyon neticede. Kullanın.
İyi niyetli yorum 1
Yani tam enfeksiyon var mı onunda bilmiyor çünkü idrar vs vermedim sadece akıntım fazlalaştı hafif Sarı gibi bazı zamanlar akıntım çoğaldı dedim diye verdi işte vajinal yoldan içime hiç sinmiyo
Doktora güvenmediğiniz yorum 1
E gerek yok demek ki sarı durduk yere olmuyo demek ki. Içinize sinmediyse verin tahlil.
İyi niyetli yorum 2
Hiç sinmiyo hiçbir tahlil yapmadan vermesi tuhaf dogrusu
Doktora güvenmediğiniz yorum 2
5 hafta 5 günlük falan suan en son adet tarihiime göre ama kullanmıcam sanırım birşey
3
Karşınızdaki kasap değil sonuçta bı bildiği var ki vermiş bı zararı olsa neden versin öyle gerek duymuş içinize sinmediyse tahlil isteyin asıl kullanmazsanız sıkıntı bence
İyi niyetli yorum 3
Doktor önerdiyse kullanın zararlı olsa vermezdi zaten
İyi niyetli yorum 4

Bunlar sadece ilk sayfadaki yorumlar bir de, sizce ilk kim başlatmış? ( ay çocuk gibi olduk )

Yazmayacaktım ama dayanamadım yani çünkü ayan beyan ortada olan yorumlara hayır öyle değil diyorsunuz.

Bebeğim cahil bı insana bu çatal dersin o kaşık der bunu unutma o yüzden o güzel ellerini yorma yazarak bence

Haklısınız evet fark ettim dayanamamışsınız olsun dediğim gibi ben tereddütte kalmıştım hepsi bu bakın sonrasında oluyor zaten siz dışında bir çok kişi geldiği için onu söylüyorum dediğim gibi gerçekten gerek yok olan oldu sorun da yok kusura bakmayın iyi akşamlar

Ben saçmalıyosun dedim. O da iyi niyetli yorum.

Hahaha mesela bakın bunlardan bahsediyorum sonra ben de karşılık verince haliyle suç ben de oluyor

İşte terbiye olmayınca malesef anlatmak da zor oluyor
E sizin ne farkınız kaldı şimdi?

Medusaya da cevap hakkı doğmadı mı?

Böylece sonsuza kadar gider yani. O yüzden ilk agresif davranan siz olduğunuz için ( ta ilk sayfada) bence tetiği çeken siz oldunuz.

Offf neyse, gerçekten gidiyorum bu defa. İyi akşamlar herkese.

İyi akşamlar herşey dediğiniz gibi asla bitmez bu olay ben kapatmaya çalıştıkça uzuyor da uzuyor gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…