Akışına bırak bırak nereye kadar?

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
Merhaba arkadaşlar..
Onca dertler varken belki size benimki nokta gibi gelebilir haklısınız ama içime dökmek için buraya yazayım dedim çünkü artık kimse beni takmıyor ..
benim 2 senelik bi birlikteliğim vardı ve ciddiydik
o kadar uyumluyduk ki herkesin imrendiği bi çifttik
bundan 2 ay önce sebepsiz yerde bitirdi herşey 4/4lükken hemde
ben tam bi çöküntüye uğradım yıl dönümüne 1 hafta kalmıştı hayaller kurarken bana ayrılalım diye mesaj atması beni yıktı
ayrıldıktan sonra 3-4 kere yüz yüze görüştük başka biri mi var dedim hayır dedi hala sevdiğini ve eski günleri özlediğini söyledi ben neden böyle yapıyorsun dedim bana nedenini niçinini sorgulama artık yeter istemiyorum sıkıldım dedi
ona inadına biriyle konuştum o konuşmalarımızı okumuşş bana inadına 2 gün sonra başka biriyle konuştu ben dedim bi kızla nasıl bu kadar samimi konuşabiliyorsun? onun dedğine bakın bir de :sen bana diyeceğine kendine bak sen de biriyle konuştum hem ayrıca bekaret kemeri mi takıcaktım dedi..
o son konuşmamızdan bi süre geçtikten sonra dışarda bana melum melum baktığını gördüm hatta o kadar yer varken gelip karşı tarafıma oturup dondurma yemesini de izledim . geri dönüp bakmasını da gördüm.. herkes o öyle yaptıkça döner dedi fakat dönmedi
ben her gün ağladım bıktım artık derdimi kimseye anlatamıyorum kimse beni dinlemiyor annem bana kızıyor arkadaşlarımsa takmıyor içim kabardı
ben sonra fallara sardım kahve içmeyen ben aman falda barışma çıkar mı diye umutlanarak hep fal baktırdım her falda barışma çıktı ama gerçekleşmedikçe ben daha da yıkıldım . şimdi ise ne mi yapıyorum? whatsapptan günde bin kere açık olmasına bakıyorum , hala her gün fal baktırıyorum ve hala geceleri yatağımda ağlıyorum..
herkes akışına bırak , zaman her şeyi çözer diyor fakat akışına bırak nereye kadar? Tükendim iyice . Ben hiç hayatımda bu kadar kazık yeyip dibe batmamıştım..

Kendini ypratmak yerine onu sürekli düşünmek yerine kendine ve işine odaklan geleceğine odaklan.
Burada herkes ilşkisini 4 4 lük yazıyor sonra bir anda tersine dönüyormuş. Yok öyle bir şey arkadaşlar kendi bakış acınızdan karsınızdaki de bakıyor sanıyorsunuz. Aynı havayı teneffüs ederken kimiziz mutlu kimimiz sıkılganız. Çocuğu intihar eden annelerin büyük çoğunluğunun dediği laf nedir biliyormusunuz? '' Hersey cok iydi hiçbir sorunu yoktu'' diyor çoğunluğu. Neden çünkü kendi bakış acılarınndan herkes bakıyor sanıyorlar.
Demeye çalıştığım illa ki birşeyler vardı sadece farkında değildiniz

Bekledikçe kendine işkence çektiriyorsun ..Bekleme demek çok kolay biliyorum ama ne kadar su psikolojiden kurtulsan o kadar iyi.Fallarda bekleme, Dönmez diye bil sen. Şimdilik yoluna bırak .Seni seven cok dayanamaz zaten koşar gelir merak etme. Sevmiyorsa zaten gelmez.

Canım gerçekten beni anlatmışsın ne yaşadıysan aynısını yaşadım halada yaşıyorum emin ol yalnız değilsin bu konuda biliyorum zor ama zaman ben tek bu careyi bulabildim

Değer bilmeyen ne istediğini bilmeyen biri dönse ne olacak ki bu saatten sonra ...
Hadi ilişkimiz şu bu sebepten bitti deseniz anlarım kusursuz giden bir ilişkiyi bile bitirebiliyorsa geri dönmesini istemek anlamsız
Hem fallardan medet ummak ne kadar doğru sizce

doğru değil biliyorum. çok da saçma şeyler çünkü batıl inanç ve günah aslında onu da biliyorum
artık iyi şeyler olsun istiyorum oralarda iyi şeyler çıkınca kendimi avutuyorum işte
haklısın canım yorumun için teşekkürler..

zaten öyle yaparak daha iyi olmaya çalışıyorum aklıma anılar gelince hemen işlere veriyorum kendimi.
kendi bakış açınız diyorsun ama şöyle de birşey var ki ayrılık mesajını atmadan 2 saat önce öpüp sarılan seni herşeyden çok seviyorum diyen birisi arkadaşlarının yanından gelince öyle mesaj atıyor yani kavgamız da yoktu kıskançlık yapıp da onu kızdırmıyordum ve tek bana göre değil yani bunu tüm çevreme sordum zaten ayrıllmamıza herkes şok oldu
tabi ki haklısınız belki içinde bir şeyler vardır ya da yoktur sonuçta seven bi insanın durduk yerde böyle yapması beni yıktı ..

haklısın .. bazı şeyler insanın elinde değil.. elbet toparlarım inşallah
güzel yorumun için teşekkürler canım

dönecek adam zaten dönüyor buna emin ol. bir de açık kapı bırakıp elinin altında bulunduran tipler var insanın yıllarını heba ediyor. sakın böyle bişeye izin verme. adam sıkıldım demiş defolsun gitsin o zaman.

haklısın.. umarım ne hayırlısıysa o olur ama üzüldüğüm de şu dönmeyecekse de bana allah alsın içimden bu sevgiyi bıktım artık mutsuzluktan
yorumun için teşekkürler canım..

Akışına bırakmayıp ne yapabilirsin peki? Varsa bir çözümü uygula o zaman. Ya gidip gururunu hiçe sayıp konuşacaksın ya da kendi yoluna bakacaksın
Üçüncü bir seçenek yok. Hiç bir erkek için dövünmenin manası yok. Değseydi zaten bu duruma düşürmezdi..

kızmak yok tamam mı ama aldatıldın gerı dönebılır 4 ayı bulabılır donunce bıraz ılıskı surer yıne bıter netim

kızmak yok tamam mı ama aldatıldın gerı dönebılır 4 ayı bulabılır donunce bıraz ılıskı surer yıne bıter netim

yoo aldatılmadım ki bunda eminim ayrıca şuan da onun hayatıında birisi yok onu da biliyorum

Her şeyin farkındasın umarım çözümü bulursun kendi içinde en önemlisi de 'zaman' bunu yaşayarak anlıyorsun.

Arkadasim, meseleye bu kadar duygusal bakma. Kimseye muhtac degilsin. O cocukla mi dunyaya geldin ? Yasadiklarin ve yasattiklarin icin tesekkur et ve yoluna devam et. Gecmisini silemeyenin gelecegi olamaz. Simdi aglayip sizlandigin derde gun gelir bitmis oh diye dua edersin. Insan karanliga girmeden aydinliga cikmaz. Birak ne kadar isterse uzaktan baksin, sen meseleyi kendi icinde bitir o zaten yeterince pismanlik duyar sana yasattiklari icin. Gelip giden adam eliniz kolunuz gozunuz degilki bu kadar uzulesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…