Değer bilmeyen ne istediğini bilmeyen biri dönse ne olacak ki bu saatten sonra ...
Hadi ilişkimiz şu bu sebepten bitti deseniz anlarım kusursuz giden bir ilişkiyi bile bitirebiliyorsa geri dönmesini istemek anlamsız
Hem fallardan medet ummak ne kadar doğru sizce
Kendini ypratmak yerine onu sürekli düşünmek yerine kendine ve işine odaklan geleceğine odaklan.
Burada herkes ilşkisini 4 4 lük yazıyor sonra bir anda tersine dönüyormuş. Yok öyle bir şey arkadaşlar kendi bakış acınızdan karsınızdaki de bakıyor sanıyorsunuz. Aynı havayı teneffüs ederken kimiziz mutlu kimimiz sıkılganız. Çocuğu intihar eden annelerin büyük çoğunluğunun dediği laf nedir biliyormusunuz? '' Hersey cok iydi hiçbir sorunu yoktu'' diyor çoğunluğu. Neden çünkü kendi bakış acılarınndan herkes bakıyor sanıyorlar.
Demeye çalıştığım illa ki birşeyler vardı sadece farkında değildiniz
Bekledikçe kendine işkence çektiriyorsun ..Bekleme demek çok kolay biliyorum ama ne kadar su psikolojiden kurtulsan o kadar iyi.Fallarda bekleme, Dönmez diye bil sen. Şimdilik yoluna bırak .Seni seven cok dayanamaz zaten koşar gelir merak etme. Sevmiyorsa zaten gelmez.
dönecek adam zaten dönüyor buna emin ol. bir de açık kapı bırakıp elinin altında bulunduran tipler var insanın yıllarını heba ediyor. sakın böyle bişeye izin verme. adam sıkıldım demiş defolsun gitsin o zaman.
kızmak yok tamam mı ama aldatıldın gerı dönebılır 4 ayı bulabılır donunce bıraz ılıskı surer yıne bıter netim
doğru değil biliyorum. çok da saçma şeyler çünkü batıl inanç ve günah aslında onu da biliyorum
artık iyi şeyler olsun istiyorum oralarda iyi şeyler çıkınca kendimi avutuyorum işte
haklısın canım yorumun için teşekkürler..
yoo aldatılmadım ki bunda eminim ayrıca şuan da onun hayatıında birisi yok onu da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?