akışına mı bırakmak gerek? ne önerirsiniz

Daha küçük yaşta 5 6 yıl ilişki yaşanabilir ama sen tabi ki bu yaştan sonra o kadar uzun süre çıkamazsın, çok geçerli bir sebep yoksa tabi. 1 yılın sonunda resmiyete ermeli bazı şeyler bu yaşlarda bana göre. Bence sen biraz daha görüş, zamana bırak, evlilik lafı etme hiç. Şuan düşünmüyor olabilir ama seninle ilişkisi ilerledikçe, sana alıştıkça, sevmeye başladıkça fikri değişebilir.

5-6 yıl bekleyemem zaten canım. en fazla 1 yıl bencede

Bizde 5 yılın sonunda evlilik konusu açıldı nasıl konu oraya geliyor 1 ayda onu anlamadım

• Benim esimde evliligi düşünmüyordu 2008 de tanistigimizda, 2010 da sevgili olduk 2013 te de evlendik.. Akisina bırakın

29 yaş bir erkek için evlenilecek yaş değil bence
ama senin yasın gelmiş
sana önem veren erkek , seven erkek yaşı erken olusunu bahane etmez
evlenmek isterdi diye dşünüyorum.

senin acından boşa vakit kaybı gbi görünuyor

haklısın canım pekı 1 aylık ılıskıde suan bunu dusunmek ıcın erken mı? bıraz daha mı beklemelıyım?
benim eşim beni ilk gördüğünde benimle direkt evlenmek istediğini söyledi
aşık olmus
ben pek oralı olmamıstım ama ne yaptı etti beni de kendisine aşık etti
9 ay içinde evlendik.

Neden başınıza birini alasınız diye düşünmeyin. İnsanın sevdiği kişinin hayat arkadaşı olması çok güzel. Aile olmak çok güzel. Siz de elbet yaşayın bu duyguları . Neticede zaten bir şekilde hayatımızı devam ettiriyoruz. Ancak birlikte olduğunuz kişi evlenmeyi düşünmemiş ya ondan dedim, ileride evlilik olmazsa üzülmeyin. Beyefendi düşünmüyormuş.

Bende yeni sevgiliyken sormustum gönül eglendirmek icin devam etmek istemedim acikcasi 30dan önce dusünmüyorum dedi ve 29da evlendik oda zar zor.fikirleri deismiyo pek erkeklerin maalesef

akışına bırak. erkekler hemen bu konulara girmek istemez. ben de düşünmüyorum yapmak istediklerim var de ve bekle

1 aylık bir ilişkide bir erkeğin yanından geçmeyecek birşeydir evlilik. Yani bence saçma birşey olmuş. Bide kadının değil erkeğin evliliği konuşmasına fırsat verin yani bırakın onlar bu adımı atsın.
Onu şimdi direk uzaklaştırmış olursun. Ki eminim değişecek davranışları.

hahahh :) babacı daha cok bu canım

Bir de şöyle bir örnek vereyim. Bizim bir arkadaş evlendi, hanımı çocuk istiyor kendisi daha hazır değilim diyordu. Çocukları olduğunda dünyanın en iyi babası oldu diyebilirim. Tabakla peşlerinde koşuyor. Her boş saniyesi onlarla geçiyor. Yani bazı insanlarda bazı kararların öneminin farkında oluyorlar ve Hakkı'nı vermek istiyorlar. Bizde çocuk sevmiyor herhalde diyorduk.

1 ay değil 1 haftadır birlikte bile olsanız evliliğe soğuk bakan biri incitici olabilir. sonuçta siz de hemen evlenecek değilsiniz ama genel fikirler çok önemli. ister istemez soğur insan.

Böyle bir insanla daha fazla vakit geçirirseniz sanırım evlilik hayalleriniz sonsuza dek yalan olur :) yaşınız var ve evlilik düşünmeyen biriyle kaybedecek vaktiniz yok bence.

evet aceleci davranıyorsun daha 1 ay olmuş.
güzel güzel görüşmeye birbirinizi tanımaya devam edin. birlikte bişeyler yapmak daha eğlenceli olursa zaten yapacakları için evliliği ertelemeyecektir.
şöyle de bir şey var kimisi 3 ayda evlenir kimisi 10 yıl nişanlı kalır 1 yıl evliliğe katlanamaz boşanır.
tabi ki hiç bi zaman %100 emin olamazsın hayat bu ama sen yine de emin ol ondanda kendinden de.
hayırlısı olsun inşallah

Biz de eşimle bu konuşamayı yapmıştık ama ikimizin de fikri bu yöndeydi. Sonuç 7 senelik ve 2 çocuklu güzel bir evlilik..inşallah hayırlısı olsun sizin için de, baştaki konuşmaları çok önemsemiyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…