akışına mı bırakmak gerek? ne önerirsiniz

1 aylık birini biraz yavaştan al evet ...
Ama ne yapmak istiyormuş mesela neymis o hayalleri açıkçası merak ettim

biraz bekle bakalım iyice alışın birbirinize. ama çok da bekleme. sonra ben demiştim beklemeseydin der

Günaydın.
Yerinde olsam bu ilişkiden uzaklaşırdım galiba.
Çünkü evlilik düşünmediğini söyleyince bozulduğuna göre beklentileriniz farklı.
Ha bu adam evlilik adamı değil,asla damat olmaz demem,nikah nasip işidir bana göre.
Ama ilişkilerde bakış açıları az çok benzer olmalı.
Hakkında hayırlısı inşallah,herşey gönlünce olsun.

Konu sahibi sana değil mesajım
Bir ilişkiye başlayınca adamda azcik hoş olunca bizim kızlar hemen helva kıvamında
Ivlilik hikkindi ni disiniyirsin a bağlıyorlar ..
Rica ederim .okunda boncuk bulmuş gibi hemen atlamayın yahu
Valla kezban gibi görünüyor uyandirayim ..
Belki adam sabah akşam gaz çıkaran
Pislik,hanzonun teki
Bizimkiler Himmm arabası var e biraz da yakışıklı deyip avina yaklaşan timsah gibi davranıyor ama yok anam şimdiki erkekler öyle değil

tesekkur ederım canım suan yenı dıye de boyle bısey dusunuyor olabılırmı ???
1 aylık ılıskı suan. ama ılk basta bunları soyluyorsa sonra dan degısme ıhmalı var mı bılemıyorum. bana gore de nasıp ısı ama dusunmuyorum deyınce bozuldum. bende dusunmuyorum ama katı degılım evlılıge acık kapım var. onda yok gıbı hıssettım. ve ınanırmısın 1 aydan berı de cok mutluydum

sıkbogaz etmedım kı sadece fıkrını sordum. ve bence bastan bazı seylerı bılırsem ben de ona davranmam gerektıgını dusunuyorum.
Belki de doğrudur senin yaptığın.
Burada kızları görüyoruz,"aylardır ailesiyle tanıştırmadı,evlilik konusunu açmadı,niyeti ciddi mi" diye.
En azından sen öğrenmiş oldun,ona göre yolunu çizersin.

Bence zamana birakin. Hem diyelim ki evlenmeye niyetli oldugunu soyledi, bunun iliskiye yansimasi nasil olacak ki?

Her halukarda su akar, yolunu bulur.

haklısın canım pekı 1 aylık ılıskıde suan bunu dusunmek ıcın erken mı? bıraz daha mı beklemelıyım?

Bak canım bu işler hiç belli olmaz.
Belli ki sen aklı başında bir kızsın.
Gidişata bak derim kendini kaptırmadan. Baktın ki adamda hareket yok,uğraşmaya değmez.

Bence zamana birakin. Hem diyelim ki evlenmeye niyetli oldugunu soyledi, bunun iliskiye yansimasi nasil olacak ki?

Her halukarda su akar, yolunu bulur.

haklısınız su akar yolunu bulur. nasıpde varsa onla evlenırım zaten. ılıskımız boyle devam ederse ve bırbırımıze daha da uyum saglarsak ve karsılıklı sevgı saygı varsa neden evlenmeyelımkı. ama bu oyle deyınce sankı hersey guzel gıtse bıle sonunda evlılık olmucak gıbı bısey hısettım

Bak canım bu işler hiç belli olmaz.
Belli ki sen aklı başında bir kızsın.
Gidişata bak derim kendini kaptırmadan. Baktın ki adamda hareket yok,uğraşmaya değmez.

en fazla ne kadar zaman olmalı ki canım. eski ılıskısı 6 yıl surmus ben ona 6 yıl surse ben suan kesın evlıydım dedım.

ben 2-3 yıl beklemek ıstemem acıkcası. maksımum 1 yılda zaten az da olsa tanıyorsun karsındakını. kafam okadar karısık kı anlatamam

Çok hoşlandıysan biraz daha görüş elbet. İçinde kalmasın.
Ama çok kaptırma kendini ki üzülme bu işin sonunda.

helekı 1 aydan berı gercekten de cok mutluydum. dun hedıye beklemıyordum ufak bısey almıs bu benı havalara ucurdu dusunmesı yeterlıydı. ama kafam cok karıstı o sorudan sonra. havalara ucan ben yere cakıldım acıkcası

siz tavrınızda ve rahatsız olmakta haklısınız
adam baştan gardını almış belki evlenirim belki evlenmem aman umut vermiş gibi olmayayım diye
muhtemelen böyle rahat konuşan insandan bende uzaklaşırdım

Ani yasamak varken insanlar neden uzun vadeli planlar yapar anlayamiyorum gercekten.

Su an mutlu olup olmadiginiza bakin. Insanlar ne hayallerle yola cikiyorlar da ne hayal kirikliklariyla karsilasiyorlar. Neler okuyoruz burada.

Her iliski basli basina risk, her ihtimal dahil cunku. Bana kalirsa, kendinizi cok kaptirmadan devam edin iliskinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…