1 aylık birini biraz yavaştan al evet ...
Ama ne yapmak istiyormuş mesela neymis o hayalleri açıkçası merak ettim
1 aylık br ilişkiniz var hemen evlilik evlik diye konu açıp sıkboğaz etmyın .
1 ayda ne fikri bu yahu .sıkbogaz etmedım kı sadece fıkrını sordum. ve bence bastan bazı seylerı bılırsem ben de ona davranmam gerektıgını dusunuyorum.
Günaydın.
Yerinde olsam bu ilişkiden uzaklaşırdım galiba.
Çünkü evlilik düşünmediğini söyleyince bozulduğuna göre beklentileriniz farklı.
Ha bu adam evlilik adamı değil,asla damat olmaz demem,nikah nasip işidir bana göre.
Ama ilişkilerde bakış açıları az çok benzer olmalı.
Hakkında hayırlısı inşallah,herşey gönlünce olsun.
Belki de doğrudur senin yaptığın.sıkbogaz etmedım kı sadece fıkrını sordum. ve bence bastan bazı seylerı bılırsem ben de ona davranmam gerektıgını dusunuyorum.
Belki de doğrudur senin yaptığın.
Burada kızları görüyoruz,"aylardır ailesiyle tanıştırmadı,evlilik konusunu açmadı,niyeti ciddi mi" diye.
En azından sen öğrenmiş oldun,ona göre yolunu çizersin.
Bak canım bu işler hiç belli olmaz.tesekkur ederım canım suan yenı dıye de boyle bısey dusunuyor olabılırmı ???
1 aylık ılıskı suan. ama ılk basta bunları soyluyorsa sonra dan degısme ıhmalı var mı bılemıyorum. bana gore de nasıp ısı ama dusunmuyorum deyınce bozuldum. bende dusunmuyorum ama katı degılım evlılıge acık kapım var. onda yok gıbı hıssettım. ve ınanırmısın 1 aydan berı de cok mutluydum
Bence zamana birakin. Hem diyelim ki evlenmeye niyetli oldugunu soyledi, bunun iliskiye yansimasi nasil olacak ki?
Her halukarda su akar, yolunu bulur.
Çok hoşlandıysan biraz daha görüş elbet. İçinde kalmasın.haklısın canım pekı 1 aylık ılıskıde suan bunu dusunmek ıcın erken mı? bıraz daha mı beklemelıyım?
Bak canım bu işler hiç belli olmaz.
Belli ki sen aklı başında bir kızsın.
Gidişata bak derim kendini kaptırmadan. Baktın ki adamda hareket yok,uğraşmaya değmez.
Çok hoşlandıysan biraz daha görüş elbet. İçinde kalmasın.
Ama çok kaptırma kendini ki üzülme bu işin sonunda.
siz tavrınızda ve rahatsız olmakta haklısınızen fazla ne kadar zaman olmalı ki canım. eski ılıskısı 6 yıl surmus ben ona 6 yıl surse ben suan kesın evlıydım dedım.
ben 2-3 yıl beklemek ıstemem acıkcası. maksımum 1 yılda zaten az da olsa tanıyorsun karsındakını. kafam okadar karısık kı anlatamam
haklısınız su akar yolunu bulur. nasıpde varsa onla evlenırım zaten. ılıskımız boyle devam ederse ve bırbırımıze daha da uyum saglarsak ve karsılıklı sevgı saygı varsa neden evlenmeyelımkı. ama bu oyle deyınce sankı hersey guzel gıtse bıle sonunda evlılık olmucak gıbı bısey hısettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?