akışına mı bırakmak gerek? ne önerirsiniz

Erkek arkadaşınız sizden hoşlanıyor ve bunu davranışları ve ilgisiyle size gösteriyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi Açıkçası daha ilişkinin başında ben seninle ciddi düşünüyorum diyen biri bana samimi gelmiyor. Evlilik kararı aniden alınacak bir karar değil çünkü... Akışına bırakın, birbirinizi tanıyın, sevin aceleye hiç gerek yok

Bir aydır tanıdığım biri evlilik hakkında ne düşünüyorsun dese açıkçası dürüst olmakta zorluk çekerim. Neticede o kadar da basit değil bu işler, kimyanız elektriğiniz uyacak, kelimelere dökmesi kolay değil yani o yüzden.

Bence biraz daha devam edin, söylediklerinden ziyade tavrına, aranızdaki iletişime yoğunlaşın. Arada sevgi varsa ve siz devam etmek için evlenmek isterseniz evlenmeyip ne yapacak? Seven insan kaçmaz ki evlilikten. Ama böyle pat diye sorunca baxı şeyler de söylenmez yani.

Benimki de öyleydi, "evlenmeyi düşünmüyorum" der dururdu
6-7 ay geçti hala öyle. Baktım olmayacak "Görüşmeyelim, boşuna vakit kaybediyorum" diyip bir hafta kabuğuma çekildim, 1 hafta sonra hoop kapımda "mavilimonata evlen benimle" diye
Sana olan hisleri arttıkça onun da evliliğe sıcak bakacağını düşünüyorum

kac ayda eşinin fıkrı degıstı canım

29 yas evlilik dusunmeme dusuncesine gore biraz gec degil mi? Siz de 31 yasindasiniz. Eger evlilik dusunuyorsaniz bosu bosuna vakit harcamayin derim ben.
erkekler 33ten sonra düşünüyor benim çevremde, hatta düşünmeyen ağırlıkta çok iyi para kazanan kişilerde özellikle bağımsız takılma isteği var

ınsallahh canımm ınsallah suan cok sukur cok ılgılı masallah suphanallah dıyeyım. bazen ben bıle sasırıyorum bukadar ılgısıne. dun mesela hedıye almıcaz demıstık bana ufak da olsa almıs. ınsallah zamanla belkıde hersey daha da cok netlesır

erkekler 33ten sonra düşünüyor benim çevremde, hatta düşünmeyen ağırlıkta çok iyi para kazanan kişilerde özellikle bağımsız takılma isteği var

canım bende tek basıma ev cevırıyorum aılemden uzakta bır sehre atandım. ıstesem bende bagımsız takılırım . cunku maasım da iyi ustelık her fırsatta gezen bırıyım. neden basıma dert alayım ama ben artık hayatımda bırı olsun tanıyayım kısmetse de cıddı bıseyler olsun ıstıyorum.

.Canım inşallah, zamana bırak evlilik konusunu hiç açma. Seninle vakit geçirmekten haz aldıkça evlenmeye daha da ılımlı bakacağına inanıyorum:)

en azından 1-2 sene filan deyip bi süre verirdi,nasip diyebilirdi niyetli biri olsaydı.ama bıçak gibi düşünmüyorum dediğine göre süslemeye gerek yok olayı..

Ben beğendim bu Ada'mı. Evlenenler sanki çok mu hazır evliliğe. Eşe ilgi yok, çocuğa, eve ilgi yok. Dürüstmüş aferin. Adres belli olsun diye evlenmeyecek. Kendisine hizmetçi aramıyor. Yabancı mı diye düşündüm hatta. Bence anneci de değildir. Çünkü anneler genellikle baş göz etmek isterler. Kaçırma derim ben. Hazır olunca iyi koca olur.

hahahh :) babacı daha cok bu canım

Zamana bırakmalısın bence, ama öyle uzun bi bekleme sürecine girme tabiki. Gidişattan anlarsın zaten durumu.
Bi arkadaşım 3 yıldır biriyle çıkıyor, adam kesinlikle evlenmek istemiyor. Bizim kız da hala belki değişir evlenmek ister kafasında adamın dibinden ayrılmıyor. Vakit kaybından başka birşey değil.. Sen de bu duruma düşürme sakın kendini..

Adam en azindan açık sözlü olmuş
Yalanlar soyleyip vaatler vermemiş

Bu bile artı onun için bence
Ayrica bir ay cok cok az bi zaman
Akışına birakin derim :)

E iyi de sen 31 yaşındasın haliyle evlilik niyetinde bir ilişki istersin gayet normal.
Karşı tarafa sorsaydın ya yapmak istedikleri nelermiş? Evliliği kaç yıl sonraya düşünüyormuş? Atıyorum bu adamla 1 yıl konuştun sonra ben 35ten önce evlilik düşünmüyorum dedi e sonra ne olacak yine aranız bozulacak. İlk aydan evlenceeeez diye konuşulmasa bile niyeti anlaşılmalı. Öylesine mi beraber zamanla mı oluşacak evlilik fikri, onun keyfini mi beklicen?
Yaşlar 23-24 olsa anlıcam da yaşlar evliliğe çok uygun en azından niyet belli olmalı diyorum ben. Tam öğren herşeyi derim.

yok canım 3 yıl bekleyemem acıkcası.

bende merak ettım ama sustum dun bozuldum cunku. eger konu yıne acılırsa bu sefer acık acık sormayı planlıyorum. cunku evlenmeden ne yapacakkı gezme dersen benle de gezebılır ustelık ondan daha cok gezen bırısıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…