Erkek arkadaşınız sizden hoşlanıyor ve bunu davranışları ve ilgisiyle size gösteriyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mievet o nedenle cok mutluyum. dun hesapta yokken ufak bıle olsa hedıye almıs. gunde 2 3 kere arar (eskı ılıskılerım hep ılgısızlık ve saygısızlık nedenıyle bıtmıstı) ve mesela suan kars tarafına gıttı yola cıktım dıye mesaj bıle atmıs. ama dun soyledıgı seyden sonra kafam okadar karıstıkı. bazen de dusunuyorum. bana kımse boyle ılgı gostermemıstı kıymetını bıl dıye. kafam cok karısık
En güzeli akışına bırakmak. Herhangi bir yönde ilerlesin diye süreci kontrol etmeye çalışmamak. Gelecekte ne oluru düşünmeyin hiç. Hayırlısı olsun diyin, planlamayın.
Eşim de kati şekilde evlenmeyeceğini söyleyen, bu konuda kavga eden bir adammış. Fikri kendiliğinden değişti ve beni o ikna etti. Onu tanıyan herkes çok şaşırmıştı evleneceğini duyunca.
erkekler 33ten sonra düşünüyor benim çevremde, hatta düşünmeyen ağırlıkta29 yas evlilik dusunmeme dusuncesine gore biraz gec degil mi? Siz de 31 yasindasiniz. Eger evlilik dusunuyorsaniz bosu bosuna vakit harcamayin derim ben.
Benimki de öyleydi, "evlenmeyi düşünmüyorum" der dururdu
6-7 ay geçti hala öyle. Baktım olmayacak "Görüşmeyelim, boşuna vakit kaybediyorum" diyip bir hafta kabuğuma çekildim, 1 hafta sonra hoop kapımda "mavilimonata evlen benimle" diye
Sana olan hisleri arttıkça onun da evliliğe sıcak bakacağını düşünüyorum
erkekler 33ten sonra düşünüyor benim çevremde, hatta düşünmeyen ağırlıktaçok iyi para kazanan kişilerde özellikle bağımsız takılma isteği var
.Canım inşallah, zamana bırak evlilik konusunu hiç açma. Seninle vakit geçirmekten haz aldıkça evlenmeye daha da ılımlı bakacağına inanıyorum:)ınsallahh canımm ınsallah suan cok sukur cok ılgılı masallah suphanallah dıyeyım. bazen ben bıle sasırıyorum bukadar ılgısıne. dun mesela hedıye almıcaz demıstık bana ufak da olsa almıs. ınsallah zamanla belkıde hersey daha da cok netlesır
Neden? Son şansın olarak düşündüğün şahsı muhteremin elinden kaçacağını mı düşündün?bellı etmedım. neden dıye sordugumda ıse evlenmeden yapmak ıstedıklerım var suan erken dedı. ben de sustum.
.Canım inşallah, zamana bırak evlilik konusunu hiç açma. Seninle vakit geçirmekten haz aldıkça evlenmeye daha da ılımlı bakacağına inanıyorum:)
kac ayda eşinin fıkrı degıstı canım
Ben beğendim bu Ada'mı. Evlenenler sanki çok mu hazır evliliğe. Eşe ilgi yok, çocuğa, eve ilgi yok. Dürüstmüş aferin. Adres belli olsun diye evlenmeyecek. Kendisine hizmetçi aramıyor. Yabancı mı diye düşündüm hatta. Bence anneci de değildir. Çünkü anneler genellikle baş göz etmek isterler. Kaçırma derim ben. Hazır olunca iyi koca olur.
Zamana bırakmalısın bence, ama öyle uzun bi bekleme sürecine girme tabiki. Gidişattan anlarsın zaten durumu.
Bi arkadaşım 3 yıldır biriyle çıkıyor, adam kesinlikle evlenmek istemiyor. Bizim kız da hala belki değişir evlenmek ister kafasında adamın dibinden ayrılmıyor. Vakit kaybından başka birşey değil.. Sen de bu duruma düşürme sakın kendini..
E iyi de sen 31 yaşındasın haliyle evlilik niyetinde bir ilişki istersin gayet normal.
Karşı tarafa sorsaydın ya yapmak istedikleri nelermiş? Evliliği kaç yıl sonraya düşünüyormuş? Atıyorum bu adamla 1 yıl konuştun sonra ben 35ten önce evlilik düşünmüyorum dedi e sonra ne olacak yine aranız bozulacak. İlk aydan evlenceeeez diye konuşulmasa bile niyeti anlaşılmalı. Öylesine mi beraber zamanla mı oluşacak evlilik fikri, onun keyfini mi beklicen?
Yaşlar 23-24 olsa anlıcam da yaşlar evliliğe çok uygun en azından niyet belli olmalı diyorum ben. Tam öğren herşeyi derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?